En yakın arkadaşım gay ve annem bunu bilmiyor, tepkisinden korkuyorum, ne yapmalıyım?

En yakın arkadaşım erkek, annem buraya kadar olan kısmını biliyor. Sürekli dışarıda buluştuğumuz için söylenip duruyor, pandemi günü sokakta buluşmayın, arkadaşını eve çağır bende görürüm, güzel çocuktur diyor. Annemin LGBT'lilere karşı düşüncelerini bilmiyorum hiç konuşmadık bu konuyla ilgili ama ''arkadaşın olamaz böyle kişiler'' de diyebilir ''sen bilirsin'' de diyebilir. ama bilmiyorum kafam karışık. eve çağırsam, annem öyle öğrenirse şok geçirir. nasıl söylemeliyim ya da söylememeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar araştırın LGBT bireylerini. İğrenç ve ANORMAL bişeymiş gibi savunmayın, önyargılı yaklaşmayın. Yaklaşacaksanız da yorumunuzu kendinize saklayın. LGBT müslümanlığa aykırı diyorsunuz, bir müslüman bir diğer insanı CİNSEL YÖNELİMİ yüzünden DIŞLAMAZ.
Yaptığınızla dediğiniz tutmuyor ya yazık sizin gibilere. Hayvanla dost olmuşum gibi yorumlar.
Arkadaşım gay de olsa o da bir İNSAN. Hatırlatıyım dedim. :)
En yakın arkadaşım gay ve annem bunu bilmiyor, tepkisinden korkuyorum, ne yapmalıyım?