Yaptığınızla dediğiniz tutmuyor ya yazık sizin gibilere. Hayvanla dost olmuşum gibi yorumlar.
Arkadaşım gay de olsa o da bir İNSAN. Hatırlatıyım dedim. :)
Annen erkek arkadaşını eve çağırmana izin veriyor ise dar görüşlü bir insan olmadığı belli yinede arkadaşın bu durumda hassas olup özelini ona danışmadan ailenle paylaşmanı istemeyebilir bence ilk onunla konuş onaylarsa söylersin onaylamazsa zaten kendisi belli etmez geldiğinde :)
sesi falan çok belli ediyor ayrıca arkadaşım rahat birisi ve utanmıyor herkese söyleyebilir bence en doğrusunu yapıyor
Bencede canım annende eve çağırıyorsa dar görüşlü değil ailenle paylaşmalısın
mal mısın böyle mahrem bir konuyu annene arkadaşının izni olmadan söylersen ömür boyu sürecek bir vicdan azbıyla cebelleşirsin ve arkadaşınıda kaybedersin ayrca özsaygınıda... onun iznini al izin verirse söyle ama bence izin verse dahi söyleme, söylemeni grektiricek bir konu yok ortada
Söylemelisin, annen bu konuda aşırı bir tepki vermez. Sonuçta bir erkek ve erkeklerden hoşlanıyor. Yani lezbiyen olsa belki kızının namusunu korumak açısından tepki verebilirdi ama gay den kıza zarar gelmez. Eminim ki normal karşılayacaktır bu durumu.
Yerinde olsam anneme bu konuyla ilgili görüşünü biraz olsun anlamak için sorular sorardım iyi niyetle karşılayacağını düşünürsem arkadaşıma paylaşmamı ister mi diye sorardım ve onaylarsa anneme söylerdim
Cevap
17Cevap
Arkadaşlığını bitir
Saçma bir durum
Erkek ama kadın gibi muhabbetler kuruyor bu sizlerin hoşunamı gidiyor yapmayın allah aşkına
“Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söylüyeyim”
Kaliteli insanlardan arkadaşlık et kimailem me der tepkisi me olur diye şüphe etme
gay olunca kalitesiz mi oluyor, o da insan değil mi? hangi yıldayız yaaa bu gayet normal bişey, bir sürü var bunlardan yakında sende karşılaşırsın sen de dost olursun saçma değil
Kalitesiz tabi
Kendisine kişiliğine saygısı olmayanın kime ne yararı olur
Rabbim asla yan yana getirmesin beni cennet kokusunu alamayacak bu tür insanlar
Çağla yılla alakalı değil lüt kavmi nasıl telef olduysa bu ve bunun gibilerde telef olacaktır
Gay diyorsun normal diyorsun empati yap baban abşn kardeşin böyle biriyle yakın olsa nasıl davranırsın sapkınlık bu iğrençlik lütfen sirkelenin aynaya bak sen bir kadınsın hemcinsin kadın partnerin erkek başka ihtimal yok
İlerde anne oldupunda hangi çağdayız çok normal mi diyeceksin?
madem bu kadar müslümanlığı savunan birisin, dindarsın, bir insanı cinsel yöneliminden dolayı dışlamayı veya saygı duymamayı niye yapıyorsun?
Dindar veya müslümanlığı savunamakla alakası yok
Din ile bahsedersek yanması gerek o arkadaşın
Ben empati kur diyorum madem hangi çağdayız diyorsun
Ailende bir erkek onun gibi olsa veya onun gibilerle aşk yaşasa ne düşününğrsün
ya da anne oğdupunda oğlun bunun gibi biri ile birlikte olsa SAYGI MI DUYACAKSIN
Erkek erkek olacak kadın kadın olur zor değil bu
Hastalık varsa tedevisi var kimse saygı duymak zorunda değil lütfen
saygı duyarım? onun kararı ve herkes kendinden sorumlu, bunu bana zaten annem öğretti, bu konuda kızacağını sanmam ama gay olmasına dırdır eder diye endişeleniyorum ayrıca arkadaşıma ve hiç bir gay'e kalitesiz diyemezsin. asıl kalitesizi aynaya bakarsan görürsün
Ya neden zoruna gidiyor arkadaş
Beni tanımadan nasıl bu yorumu yapabiliyorsun nekadar ayıp
Arkadaşın için sadece ben değil herkes dşyebilir çünkü benliğinden vazgeçmiş biri okadar çok seviyorsan kaliteli arkadaşını erkek arkadaşın olunxada ortak kullanırsınız
Nasıl bir mide var sizde bu nasil bir iğrençliktir bide savunmasını yapıyorsun Allah belanızı versin topunuzun
Erkek arkadaşının normal arkadaşın olduğunu söyle annene. Özel arkadaşlık olmadığını ve insanların tercihlerine saygı duyması gerektiğini.
senin yaptığın yorum çok doğru ama herkesin doğru bulması için galiba benim ölmem gerekiyor
Yani böyle insanlar ile arkadaşlık yapılamaz mı. Her kim ne yaparsa, ne yaşarsa yaşasın. Asla önyargılı davranmamalıyız.
Arkadaşının cinsel yöneliminden senin ailene ne, sana ne? Bu sadece onu ve onun partnerini ilgilendirir. Onun hetoro veya homo olduğunu öğrenince ne olacak, ve insanları bir şekilde damgalamak da hiç doğru değil bu ister cinsel yönelimi ile olsun ister başka bir şekilde olsun
Cocugun alninda "gay" mi yaziyor? Gay dedigin adam ne yapiyor, mini etekle mi geziyor allasen? Ne bilecek annen?
ses tonu ve gülüşü
Şöyle söyleyeyim annene gay olduğunu söylemezsen bir sorun olmaz sana çocuk gay mi vs diye sormayacak ki isteyen istediğini yapar kimse kimseye de karışamaz ki evet dinimizce kesinlikle uygun değil ama konu uygun olup olmaması değil annenin tepkisi annene bu durumu anlatmana gerek yok bence ha anlarsa dışına da vuruyorsa tavırları annen bişey demez bence sadece konuşma diyebilir sende bana bir zararı yok kendi tercihi dersin çok büyümez gibime geliyor
başkasının hayatı onu ilgilendirmez bence, Müslüman olarakta birini yargılayamazsın dışlayamazsın eğer birinin kalbini kırarsan cennete giremezsin seni affetmeden
Dışarıdan belli etmiyorsa annene söylemesen de olur ama ailenin tepkisini kestiremeyeceğini arkadaşına söyleyip öyle çağırabilirsin
Bilmek zorunda olduğunu kim sçyledi herhaştı ailenizin bilmesine gerek mi var?
Artı gay olması onun özeli ne marklısın arkadaşının özelini konuşmaya
özel mi zxğdşlçwsşğdşlçsc bu çok açık ortada bişey, utanılması gereken bişey mi özel diyorsun buna?
Sen herkese ben hetoroyum diyee açıklama yapma gereği duyuyor musun? Özelin anlamı senin için utanç anlamına mı geliyor cidden ya penceren bayaaa küçükmüş. Annen ne yapıcak senin arkadaşınıb gayliğini. Annene ne ayrıca. Gaylik gayet olağan bir durum fakat sen farklı davranıyorsun. Hetero olan arkadaşlarınuda anne vak vu hetero diye açıklıyor musun? Hayır açıklamıyorsunuz ama konu gay olunca belirtme gereği duyuyorsunyz sebepppp? Sana nırmal gelmiyorki belirtme gereği duyuyorsun?
Kanka söylemek zorunda değilsin boşver ya iyi anlaşıyosan cocukla kanka olarak takıl işte ne güzel.
Babam gay olan bir arkadaşımla gönderir beni sabaha kadar bir yerlere mesela. Belki annen de öyle düşünür, tehlikesiz falan diye 😂
Bunu ilk önce arkadaşına sor daha sonra eğer o onay verirse annenle paylaşmayı düşünürsün
bence en yakın arkadaşını konu dışında bırakarak başka bir arkadaşınmış gibi anlat, tepkisini öğren..
Tamam ama annene arkadaşının cinsel yönelimini söylemek zorunda değilsin ki.
cok igrenc ya ama söyle söylim akılı bir veli cocunu normal insanlar la arkadaslık etmesini ister cünkü sende ona özenir sen sende bir cesit es cinsel olabilir sin saglını bozar ayrıca o gay hem pasif hem pasif olmayan olabilir ya da ikisi bir arada olabilir dikkat et cok cesitleri var 🤣🤣
ya arkadaş çocuğun kendi kararı hiç kimsenin buna laf demeye hakkı yok annen iyi güncel bir insansa sorun olmaz
Arkadasina soyle evinize geldiginle belli etmesin bir sey soylemesin annen cocugun davranislarini begenirse sorun etmez buyuk ihtimal cinsel yonelimini
Neden annen öğrensin ki
çünkü annem en yakın arkadaşımı merak ediyor
Eve çağırıyorsa annen bunu da medenice karsilar bence
Arkadaşının cinsel yönelimini annen bilmek zorunda değil sen biliyorsan ve sana bunun bi zararı yoksa problem olmamalı evinize gelse bile gay biri olduğundan değil arkadaşın olduğundan saygı gösterin yeterli olacaktır
Keşke benim de gay arkadaşım olsa çok tatlı ve eğlenceliler
Sonucda arkadasin nolacak ya daha iyi isde sana kotu gizle bakmaz
Gay insan senin için en güvenilir insan sana yürümez karışmaz ve rahat olabilirsin ailen öğrensede bişe demez bence gaydan zarar gelmez asla sana
bence annene söyle daha çok güvenir.
Annene söyleme o zaman.
Olsbilir Kanka ne var bunda bende gay olabilirim
Bence daha rahat görüşmenize izin verir
Söyleme evede gelmesin niye geliyor
söyleme yaaa
Bence senn adına korkacak bir şey yok
Söyleme bence
hoşgörülü olmak gerekir
Arkadaşından uzaklaş bence en iyisi bu 😂
Durum muhim senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?