Yavaş yavaş Ramazan'a adapte oluyorum sanırım. Dünkü kadar susamıyorum bugün. İftar sofralarını çok özlemişim, dün ölçüyü biraz kaçırdım ama halledeceğim. Ekstra olarak güllaç ile aşk yaşadığım doğrudur kgfjgd
Sizde durum ne?

2 gün geceleri uyuya kaldım oruç tutamadım. Bugün ellerim zorlamalardan (kablo sökümü sırasında sağ elimin 2 parmağı biraz soyuldu, sol serçe parmağım çarpmalardan yara aldı) dolayı kısmen yara bere içinde. Orucu yaralardan dolayı bu hafta yasakladım.
Merhaba ,
Bende aynı şekilde ramazan ayına uyum sağlama çabasındayım. İlk günler de biraz daha diğer günlere istinaen acıkıp iftar için sabırsızlanmamız fazla olabiliyor. Amaaa ramazan ayının tadı da bir başka oluyor.🥳🥳
Seninde dediğin gibi gülaçtan tut her ev için ayrı bir tat ve anlam. ☺
Herkese sabırla ve keyifle geçirebileceği ramazanlar dilerim. ❤
<3 <3
Ne yazık ki pandemininde etkisiyle o eski ramazanları göremediğimiz için adapte olamadım. Her şey çok garip geliyor artık, ayrıca ilaç tedavimden dolayı oruçta tutamıyorum.
Her hangi bir maddeye bağımlılık derecesinde bağlı olanlar için ultra zor geçiyor. Kafein ve nikotin bağımlısı olduğumdan dolayı şu an kafamın içini tarif edemiyorum.
Cevap
11Cevap
Nedense tüm gün çok iyiyim ama ikindiden sonra pilim bitiyor. Şöyle 1 saatlik uyku kendime getiriyor ama uyumazsam tam bir leyla..
Dünküne göre biraz daha iyiyim. Adaptasyon süreci başarılı 😄
Kahve bağımlısı olduğum için çok çok çok zorlanıyorum ama halledeceğiz bir şekilde :D.
dün biraz baş dönmesi yaşadım, ama onun haricinde iyiydi alışacağız 👍🏻
İlaç kullandığım için oruç tutamıyorum. Benim için bir şey değişmedi.
Daha gelmeden oldum, o psikolojiye hazırladım diyelim 😂
Hahah, ne kadar güzel :D
Evet oldum, genelde doğada geçiriyorum zamanımı :)
Süpersin, tam meditasyon oluyordur sana :D
Kesinlikle öyle, burası çok sakin şu anda doğa bize kaldı şimdi yine gidiyorum ormanlara ve müthiş koylara yeni sorular için ilham kaynağım :)
Alıştım artık zor gelmiyor.🙂
Sevindim senin adına :D
Teşekkürler 🍀
ben de admin olsam ben de ramazana adapte olurdum herhalde
Oldum zaten uzun zamandır tutarim
Maalesef oruçlu değilim
Adapte oldum
Ne güzel :D
Oldum
Evet
Daha olamadım
Hayır. çok uykum var