Annem Hızır’ı çağırma yardım isteme duası keşfetmiş 7 gün tenha sakin sessiz bir yerde yapılması gerekiyormuş detay bu... Bende tepki gösterdim, elhamdulillah müslümanız, üç aylardayız ne güzel niyetliyiz, namazı niyazı bilir de secdeye durmaz bu mübarek günde bile, Allah’a ibadet et aç gönlünü diyorum, Sen dedim resmen Allah’ı yok sayıyorsun dedim bunu yaparsan eğer, sen. Dedim bir kuldan mı bekliyorsun ister alim ne farkeder. Hep internetten araştırıp birşeyler yazar çizer bende kızarım. Güvendiği bildiği şeyleri ibadet dua etmek vs bunları yapsın yeter. Kafayı yaşadığımız evin sorularından dolayı yeni bir ev istemekle bozmuş, psikolojik sorunları zaten vardı, sürekli kendine boş uğraşlar buluyor, ama hiç ibadet etmek yok Yani bu dünyalık yaşıyor ama lafta Allah Allah diye gezinir icraatte sanki Allah’a şirrk koşar gibi de tavırları düşünceleri var. Uyarıyorum yapma etme yanlış diye dinleyen kim kazık kadar kadın bende ne yapacağımı şaşırdım 😐
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah beterinden korusun.
Türbeye gidip türbeye dua edenler, dilek dileyenler var...
Akıl kârı değil insan doğrusunu yanlışını bilmeli din belli iman beli ne yapman gereken belli bunun dışına çıkmaya ne gerek var anlamıyorum
Hz. Hızırdan yardım istenmez asıl Allah'tan istenir yardım
İşte benimde derdim bu tepki gösterdim sanane sen karışma küçük bir çocuk ile şekeri şu kadar ye yeme pazarlığı yapar gibi hissediyorum böyle bir durumda. Dedim Allah’ın zoruna gider o kadar insanlık dışı hareketleri ve tavırları var ki ama sorsan ona müslüman aman aman din iman bu daha beter hem şeytanlık şeyler yapıyor bencillik gıybet fesatlık bir yandan Allah diye duygulanır tarafı belli değil ya deli olucam. Hırsları hedefleri daha ağır basıyor o an sadece kendini düşünüyor. İşine gelince Allah işine gelmeyince sanane yaparım
Hızır: Biri beni çagıyor galiba gitmem lazım hadi Allahaısmarladık 😂😂
Öyle şey mi olur. İlk defa duyuyorum
Çok araştırıp olur bakar kitaptan telefondan, dua bulur yazar çizer, sorsan namaz var mı yok, dini yobazca yaşıyor akıl fikir verir kendi yanlış şeyler uygular, içine şeytan mı kaçmış anlamıyorum
Dua iyi ve güzel bir şey kulun Allah ile konuşması anlamına geliyor ama senin dediğin bana garip geldi nefsi ona öyle diyordur sadece şeytan kaçmaz içine korkma😂
Bende onu demek istedim nefsini şeytan yönetiyor işte
Allah yardımcısı olsun ne diyelim
Amin Allah akıl fikir versin 🙏
Annedir sen yine telkinde bulun güzel ve tatlı bir dil lisan ile anlat
Allah dilediğine Hidayet verendir
Allah bana da sabır versin kafayı yiyeceğim bu kadınla, ben herşeyden şüphe duyarım öyle kolay kolay birşey yapmam kendimi bildim bileli ama annem hemen inanır mesela örnek vereyim YouTube da bir video izler”Aaa bak adam neler yaşamış çok üzüldüm vs. Bazı şeyleri bu kadar önemsiz şeyleri ciddiye alması birde üstüne yorumlaması çok saçma sonuçta kaç yaşında kadın ben aman inanma hemen onu yapma bu böyle olmaz demekle geçiyor zamanım, bu şey gibi aklı kesmeyen bir çocuğu yetiştirme sorumluluğunu alan bir anne gibi hissediyorum sanki annesi benmişim gibi hissediyorum
İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşır
Çocuklaşmak ayrı ama insan da mantık doğru yanlış bu kadar gider mi 🙄😐
İşte insanın contalar gevşerse oluyor