Arkadaşlar iftar vaktinde olacak olay mı bu sizce kim haklı?

Tıp fakültesi öğrencisiyim haftaya sınavım var. Gün içinde çamaşırları yerleştirdim. Banyodaki dolabı sildim odamı ve banyoyu süpürdüm. Ders çalışıyorum doğal olarak fakülte zorluyo. Bi ara mutfağa gittim annem bağırmaya çağırmaya başladı şimdi mi geliyorsun diye. Bi şey demedim sinir oldum geri odama gittim. Bizim evde yemekleri annem yapar mutfağı da ben toplarım hep. Neyse oruç değilim hastayım zaten. Akşam ezanı 19.30da okunuyor diye aklımda kalmış. 18in sonlarına doğru mutfağa gittim meğer 19.08de okunuyomuş. Yine bağırmaya çağırmaya başladı. Ben hizmetçiniz miyim insan gelip bakmaz mı sabahtan beri o odada napıyosun falan. Kendi demedi zaten gel yardım et diye benim de sınavım var biliyor. Ben de sustum sustum sonra benden ne bekliyorsun diye bağırdım. Bir yemek yapıcak onu bile büyütüyo. Bana sürekli vicdansız merhametsiz robot vs diyo şu an da bağırıyor. Utanmadan cevap veriyor falan diyo küfürler ediyor şerefsiz terbiyesiz edepsiz rezil vs diyo. İnsan değilsin falan diyo. Senin bütün sofraların evlendiğinde öyle olur yarım kalır diyo. Kendi mahvediyo her şeyi ben yapmışım gibi Bana saldırıyo. Çocuk değilim biri sizi sürekli eziklese bağırsa çağırsa kim sesini çıkarmaz Allah aşkına. Sesimi çıkardım dediğim de kendimi savunuyorum yani başka bir şey yok herkes biliyor ne kadar sabtettiğimi. Neyse ben odama geçtim seni evden kovucam falan diyo ben de bağırdım ben kendim gidicem falan diye. Beddua ediyor. Banyoya gidip kapıyı kitledim koşarak geliyor kapıyı açmaya çalışıyor falan ağlama krizlerine giriyor sanki bıçaklanıyo gibi ağlıyor yırtıyor kendini ben cevap verince. babama sataşıyo bi yandan kapıyı kırmaya falan çalıştı. Bıktım artık ben ne yaptım onu da bilmiyorum ya 1 yemek hazırlamayı insan gözünde büyütmez ki sınavım var biliyor yeter artık beynim çatlıyor bunları yazarken. Yarın babaannemlere gidicem bu evde kalmam daha fazla bu psikopat kadınla
Güncellemeler
+1 yıl
😔
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Arkadaşlar iftar vaktinde olacak olay mı bu sizce kim haklı?