Aile & Toplum İftardan sonra sen, hangisisin? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor İftarda hepimiz biraz uzun süreli açlık sebebiyle yediklerimize yüklenebiliyoruuz 😋 Peki siz iftardan sonra nasıl oluyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?iftarda ben Karınlar doydu, artık yarım saat kestirme vakti Benim çayım nerede? Sporumu yapıp yediklerim yakmalıyım Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İftardan sonra sen, hangisisin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AyşeAfraa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl "Benim çayim nerede" diyen ama evdekilerin beni kafaya takmaması sonucu çayı demleyip içen tarafım 😂 0 0 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çaycı olanlarım ya genelde asdnasbak orucumuzu filoda açtığımız için genellikle çay iyi geliyor görev üstüne :D 0 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Bizde iftardan beraber çayda hazır olur, çay olmasa baş ağrısı yapıyor, herkese hayırlı iftarlar hayırlı Ramazanlar. 0 0 Yorumla
emrah_k Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Çay çok iyi geliyor gerçkten Rahatlatıyor ve iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Burcugunduz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Ben su butun gun hayvan gibi acikip iftarda sudan baska bisey tuketemeyenlerdenim 0 0 Yorumla
Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Şuanda yemeğimi yedim,çay ve çikolata eşliğinde internette takılıyorum 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Nefes alamıyorum oksijen hariç hiçbirşey istemiyorum 😄😄😄 0 0 Yorumla
yasemi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl iyi yedik ha diyenlerdenim bide o***ra *sur** müzik dinliyenlerdenim 0 0 Yorumla
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Ben a. tal gibi koşu bandında 2 saat yürüdüm şu an susuzluk ve açlıktan ölüyorum 0 0 Yorumla
FuulYAY Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 97% +1 yıl Çay im nerde modundayim, tabi daha önceden demledigim için, bir sorun yok,, kendimle 😂 0 0 Yorumla
HillssMoon_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Tabiki çay önemli. Hemen çayımın hazır olması lazım. 0 0 Yorumla
KediimBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çayımı içer yatağıma geçer neden çok yedim diye soylenirim 0 0 Yorumla
Siyahpamukşekeri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yedikten sonra midem ağrıyor o kadar çok yiyorum ki. Yani hareket sıfır ama uyumuyorum 0 0 Yorumla
_karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Büyük ihtimalle ya yemeyeceğim ya da az yiyeceğim acıkmadım 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Yemekten sonra çayı es geçemem kusura bakmayın 😄 Keyifli akşamlar. 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. İftardan sonra Binevi mide spazmı gibi bişey geçirdiğim için sigaram ve sodam nerde diyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha tatlı var! Yemeği tatlıyı yiyebilmek için basamak olarak görüyorum jdkfj 0 0 Yorumla
nisamaykık Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gün içinde içemediğim çay ihtiyacını karşılıyorum ve canım istiyor bünye alışmış 0 0 Yorumla
1Momento Takip Et Xper 1 Yaş: 105 +1 yıl Halsizleşme oluyor, uykum gelmiyor ama halsiz hissediyorum. 0 0 Yorumla
__ХираТалхаева__ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl O son lokmayı yemeyecektim diyip hareket ederim sürekli. 0 2 Yorumla xLearge +1 yıl Zaten genelde öyle olur doyana kadar yenir sıkıntı olmaz sonra mide zorlanmaya başlayınca suç hep son lokmanın üzerine atılır 😀 Yorumla __ХираТалхаева__ +1 yıl @xLearge napalım son lokma suçlu demek ki... Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Uyuyorum hemen yemekte yiyemiyorum çok 0 0 Yorumla
PresentVictoria Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl evet direk başka yemeğe yöneliyorum 0 0 Yorumla
sonradankadın Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Çok yedim şimdi daha çok yeme zamanı 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim çayın nerdeeeee😀 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı. Sporumu yapıp yediklerim yakmalıyım. 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Hiç biri oturup PC basında abur cubur time 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Az biraz spor ve sonra PC başına oyuna. 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Şistim nefes alamıyorum diye gezerim 0 2 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Aaa Shiki Yorumla UranüslüGeldi +1 yıl Ostlarını da dinle 😂 Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yemek yiyip otururum kdkdld 0 0 Yorumla
Ezgi_Türkmen16 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tatlı yemek istiyorum, ıslak kek yemek istiyorum. 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiçbiri, tutmuyorum. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. hanimiş benim çayım 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Çay ve sigaram 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
"Benim çayim nerede" diyen ama evdekilerin beni kafaya takmaması sonucu çayı demleyip içen tarafım 😂
Çaycı olanlarım ya genelde asdnasbak orucumuzu filoda açtığımız için genellikle çay iyi geliyor görev üstüne :D
Bizde iftardan beraber çayda hazır olur, çay olmasa baş ağrısı yapıyor, herkese hayırlı iftarlar hayırlı Ramazanlar.
Çay çok iyi geliyor gerçkten
Rahatlatıyor ve iyi hissettiriyor
Ben su butun gun hayvan gibi acikip iftarda sudan baska bisey tuketemeyenlerdenim
Şuanda yemeğimi yedim,çay ve çikolata eşliğinde internette takılıyorum
Nefes alamıyorum oksijen hariç hiçbirşey istemiyorum 😄😄😄
iyi yedik ha diyenlerdenim bide o***ra *sur** müzik dinliyenlerdenim
Ben a. tal gibi koşu bandında 2 saat yürüdüm şu an susuzluk ve açlıktan ölüyorum
Çay im nerde modundayim, tabi daha önceden demledigim için, bir sorun yok,, kendimle 😂
Tabiki çay önemli. Hemen çayımın hazır olması lazım.
Çayımı içer yatağıma geçer neden çok yedim diye soylenirim
Yedikten sonra midem ağrıyor o kadar çok yiyorum ki. Yani hareket sıfır ama uyumuyorum
Büyük ihtimalle ya yemeyeceğim ya da az yiyeceğim acıkmadım 🤷🏻♀️
Yemekten sonra çayı es geçemem kusura bakmayın 😄 Keyifli akşamlar.
İftardan sonra Binevi mide spazmı gibi bişey geçirdiğim için sigaram ve sodam nerde diyorum 😂
Daha tatlı var! Yemeği tatlıyı yiyebilmek için basamak olarak görüyorum jdkfj
😅uyuyana kadar ayh çok yedim der dururum.
Gün içinde içemediğim çay ihtiyacını karşılıyorum ve canım istiyor bünye alışmış
Halsizleşme oluyor, uykum gelmiyor ama halsiz hissediyorum.
O son lokmayı yemeyecektim diyip hareket ederim sürekli.
Zaten genelde öyle olur doyana kadar yenir sıkıntı olmaz sonra mide zorlanmaya başlayınca suç hep son lokmanın üzerine atılır 😀
@xLearge napalım son lokma suçlu demek ki...
Uyuyorum hemen yemekte yiyemiyorum çok
evet direk başka yemeğe yöneliyorum
Yarım saat cinsellik vakti diyorum
Çok yedim şimdi daha çok yeme zamanı
Benim çayın nerdeeeee😀
İftar eşittir akşam yemeği.
Sporumu yapıp yediklerim yakmalıyım.
Hiç biri oturup PC basında abur cubur time
Dur bir iftarı açayım anlayacağız :))
A diyorum djdjdndjdnjdnd
Çay ve tatlı keyfi yaparım
Benim çayım, tatlım nerede? 😂
Spor yapcam ama kaslarim cok agriyor
Çay içip burda takılmak
Az biraz spor ve sonra PC başına oyuna.
Şistim nefes alamıyorum diye gezerim
Aaa Shiki
Ostlarını da dinle 😂
İlk baştaki beni çok anımsatıyor.
Mutfağı topluyorum maalesef 🙂
Yemek yiyip otururum kdkdld
kolestrol fırladığından normal
Çalışıyorum
Çay içmeden rahatlayamıyorum d
Çaycıyız
İyi yedik haaa..
Spor spor ve spor
Uzanma vakti
Hep yorgun olannnn
Benim çayımmm nerde yahu
Müzik dinliyorum ben
Çaycıyım sanırım
Tatlı yemek istiyorum, ıslak kek yemek istiyorum.
çayım nerdeeeee
Hiçbiri, tutmuyorum.
Kahve içenlerdenim..
hanimiş benim çayım
Çay ve sigaram
Çayım nerede?
Uyurum biraz
Çay sigara