Aile & Toplum Dayanamıyorum artık! Nereden kociş bulurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanırım yanlız ölcem. yeter artık düzgün harika koca nereden bulurum? Koca istiyorumm! Benimde hakkım. Güncellemeler+1 yıl Erkeklere genelde 333 derken kaçıyorlar seksi olmak istiyorum sadece ama kaçıyorlar Dayanamıyorum artık! Nereden kociş bulurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Tuborgbey Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=2Gg4TqO2K-A 1 14 Yorumla LilaKansiz +1 yıl haykirdim sjssjss Yorumla Tuborgbey +1 yıl @LilaKansiz https://www.youtube.com/watch?v=AwJjYn81TTw Yorumla LilaKansiz +1 yıl manyak ya sjhksjhsj Yorumla Tuborgbey +1 yıl @LilaKansiz Daha çok varda yeter bu kadar sana :D sonra aşık felan olurum hiç ugrasamam :D Yorumla LilaKansiz +1 yıl uidthukith bana mi Yorumla Tuborgbey +1 yıl @LilaKansiz Gel beni al diyen teyze ye degil heralde :D senden bahsettim Yorumla LilaKansiz +1 yıl aahha tesekkur ettim adamim Yorumla Tuborgbey +1 yıl @LilaKansiz Rica ederim kanıdım :D Yorumla LilaKansiz +1 yıl . D Yorumla LilaKansiz +1 yıl yanlis anlama genel olarak adamim falan diyorum. D Yorumla Tuborgbey +1 yıl @LilaKansiz Ben herkese kadınım demem direk yanlış anşlayabilirsin :D Yorumla LilaKansiz +1 yıl hahahah danku Yorumla Tuborgbey +1 yıl @LilaKansiz aşkımız başlamadan bitti yurt dışında yaşıyor kesin :D Yorumla LilaKansiz +1 yıl evet.] Yorumla
UralGül Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Azdın heee 😂 karı istirem diye bir replik vardı o geldi aklıma. Benim 35 yaşına gelmiş hala seçici davranmaktan evlenememiş arkadaşlarım var. Ulaş bana everelim seni onlardan biriyle 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. kimse evlenmez parası yok bekarlık iyi bence hem parası olan için de 0 0 Yorumla
kıvrışıkgamzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben de derdim var sanıyorum işte😀.. Allah yardimcin olsun 0 0 Yorumla
BenGBng Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Marketlere falan bak bakalım indirimli ürünlerde bu hafta neler varmış 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ya ben koca istiyoruKimse bana bakmıyoruBen esonra evde kalıyoru 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şu kızların koca hastalığı bitmiyor🤦 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. e bizimde hakkımız , mucize bekliyoruz. 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. gelir simdi taliplerin 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
haykirdim sjssjss
@LilaKansiz https://www.youtube.com/watch?v=AwJjYn81TTw
manyak ya sjhksjhsj
@LilaKansiz Daha çok varda yeter bu kadar sana :D sonra aşık felan olurum hiç ugrasamam :D
uidthukith bana mi
@LilaKansiz Gel beni al diyen teyze ye degil heralde :D senden bahsettim
aahha tesekkur ettim adamim
@LilaKansiz Rica ederim kanıdım :D
. D
yanlis anlama genel olarak adamim falan diyorum. D
@LilaKansiz Ben herkese kadınım demem direk yanlış anşlayabilirsin :D
hahahah danku
@LilaKansiz aşkımız başlamadan bitti yurt dışında yaşıyor kesin :D
evet.]
Azdın heee 😂 karı istirem diye bir replik vardı o geldi aklıma. Benim 35 yaşına gelmiş hala seçici davranmaktan evlenememiş arkadaşlarım var. Ulaş bana everelim seni onlardan biriyle
kimse evlenmez parası yok bekarlık iyi bence hem parası olan için de
Ben de derdim var sanıyorum işte😀.. Allah yardimcin olsun
Marketlere falan bak bakalım indirimli ürünlerde bu hafta neler varmış
Ya ben koca istiyoru
Kimse bana bakmıyoru
Ben esonra evde kalıyoru
Ben de istiyorum yaaa şöyle yakışıklı zengin pipisi 20 cm
Allah başka dert vermesin
Şu kızların koca hastalığı bitmiyor🤦
e bizimde hakkımız , mucize bekliyoruz.
gelir simdi taliplerin 😂
Yok sana koca