Ailem beni çok sıkıyor ve erkek ardşmla buluşmak için okulu bahane yapıyorum ama okul aslında yok ne yapmam gerek?

Arkadaşlar normalde okula diye sevgilimle buluşmaya gidiiyodum ilk başlaarda annem beni takip etmiyordu sonra etmeye başladı okul olmdği halde okulun içine bile giriiyordum inansın diye neyse sevgilimin arkadaşının sevgilisi var kız oda suç ortağım oluyordu dün yani pazartesi günü annem takip etmiş okula gitmiş sormuş ders var mı diye kadın yok demiş annem beni heryerde aramış sonra bizde kızla annemi aryorduk en sonunda annemle rastlaştk ve beni sevglmle buluşmadan yakaladı eve götürdü okul hayatn bitti gbisinden çok şey söyledi ben smdi sevgilimle nasıl buluşucam annemin güvenini de iyice sarstım kendime zarar veresim geliyor hiç iyi değilim anı yaşıyamıyorum bile mutlu olamıyorum sadece hep erkek arkdşmla olmak istyorum yanından ayrılmak istemiyorum lütfen bana birşey diyin :(
Ailem beni çok sıkıyor ve erkek ardşmla buluşmak için okulu bahane yapıyorum ama okul aslında yok ne yapmam gerek?