Aile & Toplum Banyoya girdim diye annemler rahat bırakmadı ya dertleri ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Banyoya girdim diye hakaret bile ettiler annem kulaklığımı gördü sana bir daha kulaklık parası vermeyeceğim dedi evde bile rahat yok ya Güncellemeler+1 yıl Geç çıkıyormuşum güya Banyoya girdim diye annemler rahat bırakmadı ya dertleri ne? Cevapla Kulaklık Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KralHanos1 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Kulaklık parası derken? Yani banyo yapabilirsin neden annenler böyle yapıyor yani ortada bir şey var ki yapıyorlar bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geç çıkıyormuşum Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hepsi ayrı Arızs kimi çok duş alıyorsun kimi çabuk çık kimi gece gece olur mu sabahın köründe olur mu bitmiyorlar ulan size ne ah be😆 0 0 Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evde bile rahat yok deme kanka zaten evde rahat yok bu zamanda 0 0 Yorumla
parliament94 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Aynı sorun kuzenimdede var onun yanında olmaktan başka bişey geLmiyo elimden 0 0 Yorumla
Sempatic_oOo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aorun evde 1 tane banyo olması ise haklılar 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Duş alırken mi rahat bırakmıyorlar? 0 0 Yorumla
Ayşenur_Öz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Altı üstü duş alıcaktın de mi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ayşenur_Öz +1 yıl Neden uzun duruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Mast için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geç boşalıyorum de 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dkdjfgddh Cevap sahibi +1 yıl Hehe
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Annenin çok renkli bi cinsel hayatı varmış sanrimi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ajsjdkskdkgk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka neden kulaklık için fırça atar Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı. Kolay gelsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kulaklık parası derken? Yani banyo yapabilirsin neden annenler böyle yapıyor yani ortada bir şey var ki yapıyorlar bence
Geç çıkıyormuşum
Hepsi ayrı Arızs kimi çok duş alıyorsun kimi çabuk çık kimi gece gece olur mu sabahın köründe olur mu bitmiyorlar ulan size ne ah be😆
Evde bile rahat yok deme kanka zaten evde rahat yok bu zamanda
Aynı sorun kuzenimdede var onun yanında olmaktan başka bişey geLmiyo elimden
Ne yapıyorsun bakiyim banyo da 😁
Aorun evde 1 tane banyo olması ise haklılar
Banyoyu temizle çıkarken.
banyoya girme lan sende
Duş alırken mi rahat bırakmıyorlar?
Altı üstü duş alıcaktın de mi
Evet
Neden uzun duruyorsun
Mast için
Yok deve