Aile & Toplum Uyudunuz mu yaa? Dünyadanuzakk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nerdesiniz 😒😒😒 Güncellemeler+1 yıl Uyuyorum. Uyudunuz mu yaa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/5z-j3_J30rg 0 0 Yorumla
amantes_amantas Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyumadım. Soru soracam az sonra. Nasıl cümleyi kurayım düşünüyorum 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Ne sorusun Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Yatakta uzanıyorum😂 uyumadım haha :) sen napıyosun 0 0 Yorumla
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Buradayım. Saat daha erken , uyunur mu hiç bu saatte :) 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Muhabbete gelsene uykum kaçtı belki ninni söylersin 0 0 Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Nöbetteyiz kanka ne uyuması. Covid olan olanaaa 1 1 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Aynı bizde nöbetteyiz filoda :D kolay gelsin dikkat et kendine Yorumla
KaraOglan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl he burdayız xper kasıyoz :D sen napıyon 0 0 Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Uyumadım, şikayet kasıyorum bugün. 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Zabaha Kadar Burdayım Zabaha Kadar Uyumam Ben 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet uyur yazarız aslında 0 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Rüyamda KS girdim şu an bu yorumu yapıyorum 0 0 Yorumla
CİNS3LLİKveZ3KA Takip Et Xper 4 Yaş: 104 +1 yıl Tamda rüya görüyordum neden uyandırıyorsun beni? 1 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 702 cevap paylaştı. Burdayız 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyuduk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buralardayız biz 👍 2 3 Yorumla CİNS3LLİKveZ3KA +1 yıl Resmin çok tanıdık geliyor biryerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CİNS3LLİKveZ3KA bana ait depil çünkü Yorumla CİNS3LLİKveZ3KA +1 yıl Beni depmek mi istiyorsun😂😂 Adminler görsün burada şiddet var. Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Uyucam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Uyumadım. Soru soracam az sonra. Nasıl cümleyi kurayım düşünüyorum
Ne sorusun
Yatakta uzanıyorum😂 uyumadım haha :) sen napıyosun
Buradayım. Saat daha erken , uyunur mu hiç bu saatte :)
Muhabbete gelsene uykum kaçtı belki ninni söylersin
uyuyom
uyur yazarım ben :D
Nöbetteyiz kanka ne uyuması. Covid olan olanaaa
Aynı bizde nöbetteyiz filoda :D kolay gelsin dikkat et kendine
Burdayım sen uyudunmu prenses
he burdayız xper kasıyoz :D sen napıyon
Uyumadım, şikayet kasıyorum bugün.
Zabaha Kadar Burdayım Zabaha Kadar Uyumam Ben
Evet uyur yazarız aslında
şu an uyku halindeyim
Rüyamda KS girdim şu an bu yorumu yapıyorum
yok daha değil sen? :D
Ben uyumaktan da sınırsız nefret ediyorum.
Uyumadik
Uyurum birazdan ya
Uyuduk rüyamızda yazıyoruz
Tamda rüya görüyordum neden uyandırıyorsun beni?
Uyudum
Burdayız
Doğunun incisi Van’dan selam olsun herkese (:
Uyuduk
Evet
tabi
Haftasonu olunca gündüz fazla kaçırmışım
Uyumadım daha.
Buradayız
yok ne uyuması
Hayır dünyadanuzak
Dağlardayız
bu saate mi :/
Burdayım.
Uyumadım
Yok.
Buralardayız biz 👍
Resmin çok tanıdık geliyor biryerden
@CİNS3LLİKveZ3KA bana ait depil çünkü
Beni depmek mi istiyorsun😂😂 Adminler görsün burada şiddet var.
Uyumadım.
Uyucam
Uyuyorum
uyumadık
Yok uyumadim
Neden
Buyur