Sizce bir evlilik veya ilişkide yaşanan aldatma olayının asıl suçlusu
aldatan kişi midir
Aldatılan kişi midir
Yoksa üçüncü kişi midir
aldatan kişi midir
Aldatılan kişi midir
Yoksa üçüncü kişi midir
Haberi varsa 3. Kişi de dahil olmak üzere aldatan kişidir tabiki suçlu. Ne yani saf veya sevgilisine , eşine güveniyor diye aldatılan mı suçlu olsaydı?
Yani şu tarz insanları kastediyorlar. Mesela evlisindir ve karına hiç bakmıyorsundur. Ne cinsel olarak onunla ilişkin kuvvetlidir ne de sevgi olarak. Sürekli oyunlara dalan birisindir. Aileni boşluyorsundur. Aldatan kişi de sevgi boşluğuna düşüyor. karşısına da beğeneceği biri gelince haliyle seytana uyuyor. Bu durumda aldatilan da suclu.
Suçlu suçu işleyen kimsedir diğerlerinin etkisi yoktur denemez ama suça mazerettir ancak dediğim gibi suçlu ne olursa olsun suçu işkeyendir sonra diğerleri değerlendirilir ancak ne gerek bilmiyorum her türlü çirkin durumlar. Bol şans.
Herkes
Aslında anne babalar. Çakınlık yapan erkek ile erkeği güzelliği ile yoldan çıkaran kızları yetiştiren anne babalar
Bakış açın muhteşem gerçekten herşey toplumu yetiştirenlerde bitiyor bizler evlatlarımızı düzgün yetiştirecek olursak ve toplumun geneli böyle olursa iyi insanlar kötüleri örnek alacağına kötüler iyileri örnek alır
Ama malesef böyle bsy hicbirzaman olmicak çünkü olacak olursa dünya yaşanılacak bir yer olur
Öyle maalesef
Ve ayrıca medya. Özellikle sosyal medya
Aldatan kişi suçludur
Cevap
16Cevap
ıkı tarafında bazen sucu olabılıyor.. kadın esını boslarsa erkek baska yola gıdebılır.
kadının sucu olmayıp erkegın bokyemesı macera hevesı bunlara sebep olur
Sorunun ucu açık ama aldatmanın hiç bir şekli kabul edilemez aldatan kişi sevmiyorsa boşanır ya da ayrılır aldatılan kişide aynı şekil ilgisizde yetmiyordu aldattım bahanesi olmaz yetmiyorsa ayrıl 3 cu şahıs ise hep suçludur baştan çıkardı olur
Hiç kimse aldatılmayı haketmez ne yapmış olursa olsun ayrılabilir aldatmak yerine
Aldatan kisi... madem karşı taraf yetmiyor ozaman ayril ne istersen yap aldatmak nie
En çok aldatan suçludur.
Aldatılanın da payının olduğu zamanlar oluyor. 3. Kişinin haberi yoksa en masumu o 😌
Aldatılanın payı diye bir şey yok. Hiçbir şey buna mazeret olarak gösterilemez.
Adam karısından boşanmıyorsa bırakmıyorsa sevmiyorsa çocuklarına bakmıyorsa eviyle ilgilenmiyorsa manyağın tekiyse kadın şiddet görüyorsa kurtulmak için başka yolu yoksa ne yapsın? Geniş düşünün kız normal seyreden bi ilişki diye birşey sormamış.
Bunu da kendi ilişkimden yola çıkarak yazmadım zaten ihanetin en iğrenç şeklini yaşadım. Suçlu olan ben değildim.
Anlaşmalı boşanmıyorsa evleri ayırmışsan olur. Diğerlerinin hiç biri mazeret değil ama. Sevmiyorsa ilgilenmiyorsa vs böyle bir şey olamaz. Memnun değilsen ayrıl kardeşim karaktersizlik yapmanın manası yok.
Tek tek mazeret olarak göstermedim. Nasıl anlıyorsunuz yazılanı
İlk yazdığın doğru karşındaki adam boşanmıyorsa ve dava yıllar sürüyorsa ona aldatmak denmez. Demeye çalıştığım ilgi göstermiyor, tatmin etmiyor gibi sebepler komik geliyor bana. Bunlar aldatmayı haklı çıkarmaz.
Bunların hepsini aynı kadın yaşıyor olarak düşünün ilgisizliği bahane olarak söylemedim zaten bir kadın bunların hepsine maruz kalabiliyor. Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu ülkede öldürülme korkusundan dava bile açamayan kadınlar var bırakın davayı sevgilisinden ayrılamayan kızlar var. Bu kadınlarda aldattığı için suçluysa bişey demiyorum artık. Benim dediğim de kocanız sevgiliniz size ilgi göstermedi aldatın değil. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görüp aldatan kadın suçlu değildir bana göre.
Erkeklerde bu durum aynı değil ayrılırsın biter. Kadın böyle mi boşanmaya kalkar maddi durumu yoktur ailesi kabul etmez boşanmaz sürekli şiddet görür e bu kadın en ufak sevgi kırıntısına kanmaz mı ben aldatmaya haklı sebep bulmaya çalışıyormuşum gibi davranmayın lütfen.
Tek taraflı bakıyorsunuz. Siz kızların %95 i böyle maalesef. Bir erkek olarak psikolojik şiddetin alasını gördüm ben 2 sene ayrılamadım. 2 senede saçlarım döküldü saç ektireceğim kelim şu an gür saçlarım gitti stresten. Psikolojimi yeni yeni toparlıyorum daha aradan kaç zaman geçmiş. Ben yine de aldatmadım. Hayati tehlikesi olan insan da uçkurunu düşünmez zaten merak etme. Mazlow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini inceleyerek anlayabilirsin. Son olarak şunu söyleyebilirim erkekler sandığınız kadar rahat bir yaşam sürmüyor. Erkeklerin de sorunları var ve onlarda birer insan.
Yarabbiim 🙄 uçkur mu mesele ben gidip seks yapsın mı dedim
Neden anlamak istemiyorsunuz psikolojik şiddet görmez erkekler demedim ben siz ayrılabilirsiniz. Her kadın ayrılamıyor bunu diyorum. Kurtulmak için başka yolu yoksa diye bitirmiştim cümleyi. Siz aldatmadınız aldatsanız da ne değişirdi en fazla aldattığın kadına mı kaçıcaktın sizde tek taraflı bakıyorsunuz erkeklerin çok rahat bi yaşam sürdüğünü de iddia etmedim bir kız olarak erkekleri çok iyi tanıyorum. Kendimi bildim bileli erkeklerin içindeyim ben. Benim ne dediğimi anlamıyorsunuz sabit fikirlisiniz. Herkes siz değil. Demeye çalıştığım şey şu;
Bir insanın aldatmaktan başka hiç bir çaresi kalmadıysa bana göre suç onda değildir. Tekrar söylüyorum bana göre.
Bence bu olayda tek bir suçlu yoktur eşine yeterli ilgiyi göstermemekle eş suçlu aldatan ise karşı taraftan değer gördüğünde ise aldatma olayına karışarak (ayrıladabilir şartları ne bilmiyorum tabi)
Bencede olmaması gerek ama gidecek bi ailesi ya da maddi özgürlüğü olmayan bir Kadın boşanmaya cesaret edemez erkek böyle bir durumda kesin ayrılmalıda
3. Kişiyi sormuşsun evli bir adamla mı birliktesin yargıladığım için değil merak ettiğim için soruyorum
Allah korusun bu hayatta en çok yadirgadigim ve anlayış gosteremedigim şeydir evli veya sevgilisi olan biriyle beraber olmak inş başıma gelmez daha açık konuşmak gerekirse benim o*usp*luk veya p*zeven*lik yapana bile saygım vardır hayat şartları falan der bir şekilde anlayış göstermeye çalışırım ama üçüncü kişiye kadın erkek farketmez saygım yok
Kusura bakma yorumlarda 3. kişiyi sorunca sürekli bir an öyle zannettim benim bu sitede denk geldiğim olayda 3. kişiden hep gizliyorlar ne zaman ki kendilerine bağlıyorlar o zaman söylüyorlar bırakmasın diye
3. Kişi olayı şöyle bence karşıdaki insanın sevgi tutku ve değer eksikliğini farkedip onu baştan çıkarmaya çalışırsa bunları hissettirip onunda baya suçu olur
Hayır öyle demek istemedim tabiki haberi olup kabul ederse suçu var etrafında hiç bu olaya denk geldin mi
Aldatan taraf nasıl ikisinide seviyormuş ki ve bunu kabul edip nasıl yaşıyorlar
Aslında şuçlu biri yoktur
Her olayda farklıdır
Ama aldatan sucludur
Yaşanan mevzuya bağlı bence
Aralarında neler yaşandığına bağlı Bi tarafı aldatmaya sürükleyen neden veya nedenler zinciri
Evet oda olabilir bunlar eko sistem gibi birbirine bağlı zatwn
Bence derince incelemek lazım
sebeb değil sonuca bakarsan aldatan her türlü haksız çıkar
Tabii ki karşılık vermeyen
Suçlu yoktur. Sadece aldatan ve aldatılan vardır.
İki tarafta belirli oranlarda vardır suçluluk
İhmal etmek mesela veya yeterli ilgi göstermemek
Asla değil ama kimse aldatılmayı haketmez. Kişi doyuma ulaşamazsa kendini başka yerlere götürür. Ama o anlarda ilişkiyi bitirip yola devam etmek daha iyi. Kimse kırılmamış olur.
Asıl suçlu kapıcı veyseldir
aldatan kişidir. üçüncü kişi suçsuzdur
aldatan istemese 3. kişi diye bir şey olmaz çünkü
Kendin de demişsin. Eğer aldatılacaksam ama 3. kişi olmadığı için aldatılmasam bu zaten aldatmak oluyor düşüncesi bile. Ne farkeder o olmasa başkasını bulacak sorun aldatanda.
2 ilişkim oldu ikisinde de aldatıldım
Bari sen ikinciye cesaret edebilmissin benim bir ilişkim oldu hemde evlilik ve onda da aldatildim çok düşündüm acaba suç bende mı diye bitirmedim evliliği ama sonunda bitti aldatılmak sebep olmasa da başka sebeplerden bitti yani dikiş tutmayacak şeyle uğraşmaya değmez bir yerden attığın dikiş öteki yerden patlar elinde kalır
artık umudum kalmadı düzgün kız da kalmamış zaten sorun yok o yüzden
Aldatan
Aldatan tabii ki
Pohtur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?