Karadeniz deyince niye akla trabzon giresun samsun ordu rize geliyor niye çorum gelmiyor😡😡 çorumda karadenizde işte bende çorumlu olduğuma göre karadenizli sayılıyorum banane 🥺🥺😡
Çorum karadenizde aha kanıtı

Emin ol sorsak sinoptan İstanbul’a doğru olan kısım çoğunun aklına gelmez hatta şaşırıyorlar orası karadeniz mi diye 😅 canım Kastamonu var orda komşu 😍 birde anlamadığım Çorum’la Kastamonu arasında aynı çizgide olan Çankırı yı iç Anadolu’ya almışlar ya bırakın bizi salın Karadeniz’e 😅
Cevap
20Cevap
Evet kıyı kesmi geliyor aklıma ama tokat Amasya Çorum nasıl karadeniz olur iç anadolu olması lazım aklım almıyor
Çünkü Çorum'un Karadeniz'e kıyısı yok, daha iç taraflarda kalıyor.
Karadeniz sadece Trabzon’dur, aksini iddia eden Rize’lidir..
🤣🤣🤣🤣🤣
Kardesim haklılıkta zirvedesin
kardeşim adı üstünde kara-deniz. çorumun denize kıyısı mı var? o zaman tokatta kara-deniz wpwsoakda
Daha çok bilindiği için öyle bence. Ayrıca senin yaptığını da Çorumlu yapmaz. :)
Karadeniz'in en güzel şehri Çorum , aksini iddia edene... neyse :)
Canım leblebi çekti...
Ama şimdi bir Ordu Giresuna bak birde Çorum Amasyaya bak hangisi daha karadeniz illeri şimdi
Ya kızma ama benimde aklıma trabZon Giresun falan geliyor 😄 diğerleri hani bi sırıtıyor sanki
Bir karadenizli olarak bu mevzuya çıldırıyorum ama gerçekten deli oluyorum haritada çorum ne alakaya bırak karadenizi Karadenize ait coğrafyası yok
Aslında doğru tespit bana Trabzon Rize Giresun geliyor öbürleri Karadeniz değil
Bende orduluyum ama bazi gerikafalilar koskoca karadenizi trabzon rizeden ibaret saniyor
aslında karadeniz diyince akla deniz ve kıyı şehirleri geliyor.. Bana bile (Karadenizliyim) bazen çorum sanki içanadolu'da gibi geliyor ama tabi ki biliyorum doğrusunu
Lan Kastamonu Karadenizde miymiş? Coğrafyam kötüdür de bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum genel kültür desen yok cahilmişim ben resmen
ben karadenizliyim dendiğinde ilk tokatı sonra çorumu sayarım. trabzon ve samsun niye akla ilk gelen iller anlamadım bende
Çok haklısın bende corumluyum boşver dünyanın merkezinde biz varız 😂😅
Samsun, Trabzon değil, Rize, Trabzon geliyor. :D
Uşak'ın Karadeniz'de olmaması çok üzüyor çok. d
Valla haklısın çorumuda severim🌸
Çünkü Trabzon karadenizin başkentidir😎
Ben çorumu daha iç Anadolu sanıyorum 🙈
Benim aklıma zonguldak geliyor
düzce bolu çorum hariç biliyordum hepsini
kastamonuya bak asalete bak nasıl duruyo
Rize ilce degil miydi ha su doldurma sehir sjdhdgs
Haritaya baktim da simdi 11 ili gezmisim.
Deniz kıyılarındaya ondandır belki
Oralar meşhur olduğu için
Gümüşhane dururken Trabzon ve Samsun da kimmiş. 😼
niyeki ne var gümüşhanede
Arkdşlr kendi adıma konuştum sadece, benim için daha özel bir yer tşkler.
Tokat’ın suçu ne
Çorum'a selam...
Burdan Giresun’a selam yolluyorum sjsjsjshsg
Heralde SAMSUN gelecek
Kızgın emoji
Trabzon
Yoo değilim
Trabzona gelin götüreceksen okeyim ben
Rize de geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?