Kominikeysinn | Aile & Toplum konusunda 331 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Çocuğa sesleniyorum ses vermiyor. Oğlum orda misin kameradan da kapalı aç şunu diyorum ses yok. Bi anda annesinin sesi geldi" Essolessek oyunu kapatta hocaya cevap versene... "😂😂 hocam bu papci oynuyor bilgisayarda yok yazın bunu. aklı başına gelsin demisti🤣🤣
Yilax | Aile & Toplum konusunda 180 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Ben allaha şükür bu güne kadar yaşmadım ama daha geçen günlerde bir arkadaşım toplantıya gimiş bilgisayarda kulaklik takılı dinliyormuş telefonu çalmış kulaklığı çıkarmış sevgilisi ile konuşuyo tabi malum konular, sesleniyolar duymuyoda baya rezil olmuş.😅
Evet oldu. Dersi dinlerken elma, armut, portakal, muz doğrayıp yanıma koymuştum. Elmadan bir ısırık aldım hatur hutur yiyorum. O anda mikrofon açıkmış ben farketmemişim. Hocam bana seslendi afiyet olsun dedi skjksjkksjk. Bir keresinde de ders dinliyordum. Telefondan arkadaşım komik birşey attı kahkaha attım deli gibi. Mikrofon açık bırakmışım sesim gitti tabii skjksjkksjk
1|0
0|0
BALAMİR44 | Aile & Toplum konusunda 230 görüş paylaştı.
Xper 7
9 gü
Bazen yaşıyorum Denk geliyor bazen çok komik Konulardan kafası karışıp başka konu hakkında yorum yapanlar oluyor genelde
Bazen bende konuları karıştırıyorum dersler karışıyor birbirine 😂
En İyi Erkek Görüşleri