Aile & Toplum Küçüklüğüm nasıl 😄? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Kardeşim annemin kucağında diye kıskandığım için böyle bakmışım üzgün 😔 Küçüklüğüm nasıl 😄? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Ks-President Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sana böyle baksam ne yapabilirsinn ki 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 😢💔 Yorumla
uğurböceğim_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Mood 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Slfldlvlflgş Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıyamam yaa çok tatlı. 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Bu şey değilmş ya "yine yangınlar yine ben"😂 0 0 Yorumla
Krkmzalcn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bir ben değil hahahahaha 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seninkini görmediğim için yorum yapamam ama benimkiyle kıyaslanamaz bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Benim çocukluğum çook iyiydi 😊 Yorumla Soran +1 yıl Hem bu fotoda sol gözümde beyaz bi çizik var yani daha iyi normalde 😌 Yorumla Krkmzalcn +1 yıl Profilimde var gir bak annem sonra dersin 😏 benim ki senin ki şahane ise sınıflandırılamaz sanırım😎 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. MAŞALLAH cok tatlısn 1 0 Yorumla
meganfoxxxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok tatlıısınn🥺🌞 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥺💘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sana böyle baksam ne yapabilirsinn ki
😢💔
Bihterimizi yine üzmüşler
Mood
Slfldlvlflgş
Kıyamam yaa çok tatlı.
Bu şey değilmş ya "yine yangınlar yine ben"😂
normal standart bir çocuk işte
Maşallah 😄.
Hala küçüKSün abisi...
Bir ben değil hahahahaha
Seninkini görmediğim için yorum yapamam ama benimkiyle kıyaslanamaz bence 😂
Benim çocukluğum çook iyiydi 😊
Hem bu fotoda sol gözümde beyaz bi çizik var yani daha iyi normalde 😌
Profilimde var gir bak annem sonra dersin 😏 benim ki senin ki şahane ise sınıflandırılamaz sanırım😎
MAŞALLAH cok tatlısn
güzel
tatlı
çok masum :)
Çok tatlıısınn🥺🌞
Teşekkür ederim 🥺💘
Hüzünlü