kısa şekilde takılan lakabın sebebinide söyleyebilirsiniz :)
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Valentino Rossi , Jorge Lorenzo ama ben İsmimle yeterim onlara :) 3 ümüz arasında kıyas yapmak gerekir ise 2 si idolüm olan 2 pilottur.
Jorge : wallemon.com/.../jorge-lorenzo-racing.jpg
Rossi : hdwallpaperia.com/.../...aper-Full-MotoGP-2014.jpg
Ben : ) https://i.hizliresim.com/Z2dANZ.jpg
Dünyanın en iyileri ile ortak yönümün olması beni aşırır gururlandırır.13 Yorumla
En İyi Cevaplar
çok oldu
Lisede "sezar" dediler bir gün sırf şaklabanlık olsun diye zeytin dalından taç yapıp romalı gibi giyinmiştim tiyatro odasında o gün sezar kaldı öyle gitti.
Ünide "HUGO dediler nedenini hala bilmiş değilim. Birde en çok asyalı ya da Son mohikan dediler : oda saçlarımın yapısı itibari ile saçlarım uzun ve moğollar gibi arkadan bağlayıp topuz yapıyorum".13 Yorumla
Lise hayatım boyunca aykırı derlerdi çevremde benim gibi düşünen ve metal müzik dinleyen başka kız olmadığı için. Ismimi bilmeyenler de kırmızı converse'li kız derdi çünkü okulda tek kırmızı converse giyen bendim daha doğrusu ilk giyen diyeyim çünkü daha sonra baya bir arttı giyenler:)
13 Yorumla
+1 yılbana DELÜ derler
15 Yorumla- +1 yıl
yakınlarım der ama bu sefer affediyorum :D
- +1 yıl
:D haklısın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlük taktığımdan dolayı Optik derlerdi lisede bazen tabii bunu diyenlere ana avrat küfrettim diye hiç söylemediler :D Bunun dışında küçükken Hüdaverdi derlerdi benim de yuvarlak gözlüklerim vardı ve benziyordum tip olarak sonra lisede de Hüdaverdi diyorlardı ara sıra :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHüdaverdi demelerinde sakınca yok ki hala da diyen arkadaşlarım var :D ama ünv geldik lakap olayı bitti tabii :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılQuin ismimin anlamından dolayı, Azula ateş ve yıldırım büken bir çizgi film karakteri mavi-kızıl saçlarım ve vazen onun gibi davrandığım için, çüklü küfredip cinsellik konusunda rahat konuştuğum için, minik diyorlar ama neden anlamadım :D Hiçte minik sayılmam
11 YorumlaSwan; Bale kursuna gitmiştim bir aralar :) Oradaki öğretmen de ingilizdi kuğu gibi yerine swan gibi derdi. Oradan kalma :)
Irene: Bir arkadaş vardı süper yalan söylerdi herkes inanırdı. Sherlock derdik ona Bir gün ben yalanını yakalayınca bana Irene demeye başladılar :)17 Yorumla
+1 yılLisedeyken "Mısmıg" derlerdi. Şöyle izah edeyim: İsmim Osman sonra Osmıng, Osmig, Mısmıng ve en sonunda Mısmıg oldu. Hatta tekerleme bile yaptılar fikirsizler: Mısmıııg çık şu camaa, dön gıçını bana banaaa :(((((
12 Yorumla- +1 yıl
Sorma :((((
+1 yılAlvin ve gitaristkiz alvini eglenceli insam oldugundan gitaristkzi da gitar caliyorum aslinda gitardan baska bircok ensturman caliyorum ama okukda sarki soyedigimden az olsada hayranlarim vardir :))
19 Yorumla- +1 yıl
İtar elektro gitar piano fulut
- +1 yıl
Oyle ama hepsini oyle profosyonel olarak degil sadece fulut ve gitarim var elerktro gitar alicam digerlerini sytudyoda kendim gelistirdim ama cok iyi degilim :))
:)) - +1 yıl
Bir senelik calismam guzel sanatlar sinavindaki yaptigim o heyecan bitirdi ama vaaz puanla kacirmama ragmen pes etmedim internetten calismaya basladim gitarda elimden geldigince yeni parcalar caliyorum fuluttede guzel seyler var biraz da kendin buluyorsun teknikleri eglenceli ama cabuk yoruyor calismasi :))
- +1 yıl
Vaaz yazmisim yanlislikla az olucak ;))
Gizli Üye(30-35)+1 yılFuşya: Fuşya rengine aşık oldugumdan kaynaklı takılmış olup liseden beri herkes öyle çağırıyor.
Tüysüz bamya: tüye karşı bir alerjim var hiç bir yerimde tüy bırakmam birde bundan kaynaklı bu lakap takıldı :))131 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFuşyaa :) nerdeyse Fuşya diyince herkes beni gösterecek o derece yani
Cevap sahibi+1 yılSöyle ya ne olur bak çatlarım :)
Cevap sahibi+1 yılYa söyle ya da laf atmıycaktın ortaya nütfennnnnnnnn d:) yalvartma
Cevap sahibi+1 yılGülmekten yarıldımmm şu an süper ya bu hahahahahhajajahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahay. :) ne alıncamm ya komik dediğin ilk defa biri bunu dedi en son biri şey demişti köpek ismi gibi o ne la diye bide adımla birleşince daha olay oluyor fuşya tuana aydeniz :)
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne var alla sen üç günlük dünya vur patlasın çal oynasın Buda komik yani gülerim tabi :) bir ara düşündüm ama seviyorum adımı herkesinkiyle aynı degil en azından
Cevap sahibi+1 yılTabisi dostum :)
Cevap sahibi+1 yılYok ya gökyüzüne atmam ben yerde kalsın şimdilik ben ölünce tüm gökyüzü Fuşya olacak zaten :) vasiyetim ahahhay :)
Cevap sahibi+1 yılBabama anneme arkadaşlarıma :) tabi babam gerizekalı gbi konuşma ne ölmesi dedi :) annemde ya kızım ben dogururken hastahanede mi karıştın dedi :) arkadaşımın yarısı bir defol ya mal sen ölünce onu mu düşüncez dedi sonra bende vazgeçtim o zaman ben ölünce helva degil acılı çig köfte dagıtın dedim herkes valla malsın dedi o kadar ama bir gün olacak inanıyorum dermişim :P
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındayım :) daha hayatımda hiç ağlamadım daha dogrusu pardon kıçıma dogarken hemşire vurduğunda bir aglamışım o Hahahahy :) şaka maka cidden en kötü canımı yakan olayda bile ağlamıyorum ağlasam bile 1 saniye sonra kahkaha atıyorum hayat kısa dostum :)
Cevap sahibi+1 yılYok o kesin zaten bir dönem gelecek hiç susmuycam gibi geliyor sebebide hiç aglamamam olabilir. Ama çok şey yaşadım gördüm acı çektim bu kadar güçlü kalabildiysem koymaz başka bişey :)
Cevap sahibi+1 yılAman seni mi kırcam Rabbim ağlamayı vermesin :) aglanacak dert göstermesin Allah içimi biliyor ne demek istedigimide büyük konuşmadıgımıda bilir Rabbim sorun yok dostum takma sen
Cevap sahibi+1 yılSaolasın dostum sende :) ben imansızamı benziyom be :) birden geleyim ayıpsın cumaları alkol almayan adamım ben sen ne sandın :D
Cevap sahibi+1 yılAllah seni mum etmesin emi :D ilahi sen komedisin oloooom valla seni tanıyan Yaşar dertlerini boşar :)
Cevap sahibi+1 yılBen uyumam kül uyur kültaplası uyur ben uyumam sana iyi uyumalar :D çok uyulu bir konuşma oldu ama neyse iyidirr :)
Cevap sahibi+1 yılEmredersiniz komutanım emir komuta bende rahat uyuyun :D
+1 yılKaradut der yakın arkadaşım.
Edebiyat dersinde bir şiirden alıntı. Bedri Rahmi Eyüboğlu yazmış ^^
Bende esmerim diye yakıştırdı sanırsam ki :D18 Yorumla- +1 yıl
Hahaha evet ismim 4 harfli :D
- +1 yıl
Seviyorum Karadut demesini :D:D
- +1 yıl
tabisi :D
- +1 yıl
karadutum çatalkaram çingenem diye devam eder şiir güzeldir ;) iyimiş yakıştırma :D
Ulan! bana adıyla sanıyla kadırgalı kemik kıran nuriye demişler! yakarım burayı !
37 Yorumla- +1 yıl
ohohohoh d:D :D :D
- +1 yıl
kadırga eml de okudum ama senden hıc soz etmedıler bana :D
+1 yılKedicik diyor sevgilimle arkadaşlarım. Kedi manyağı olduğum için heralde. :D
113 Yorumla- +1 yıl
O bana tatlı gülüşlüm der ben de ona psikopatım derim. :D Genellikle bu. :)
- +1 yıl
Yanii daha hoşuma gider aslında kediciğim dese. :3 Sevgilim nadiren söylüyor arkadaşlar her zaman. :D
- +1 yıl
:))) Bana da aşkım bitanem gibi şeyler yapmacık geliyor. :D
- +1 yıl
Tabi sevinirim. :)
- +1 yıl
Komikmiş bu. :D
- +1 yıl
Güzel ya inşallah bunları duymayı hak edecek birilerini bulursun. :)
lisedeyken prof diye anarlardı nedeni 9. sınıfta matematikten 95 almam ayıptır sölemesi :)))
13 YorumlaSekreter, ve rabbit. Sekreter p#rnolarından dolayı, fizikle ilgili. Rabbit , 8mile dan kalma.
117 Yorumla
+1 yılCadı derler küçüklüğümden beri.
Bütünleştim resmen :D13 Yorumla- +1 yıl
Yesss:D
+1 yılTatar (Arada sırada söylerler )
Duygusal Öküz (Lise )
Sensei (Üniversite)17 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur ;)
- +1 yıl
Gaza getirir ;)
- +1 yıl
Hey yavrum hey ;)
portakalmakinesi.com/.../Karikatur-istanbul-3.jpg
+1 yılboksör..
babam boks antrenörüydü o ilçede ilk ve son antrenördü sanırım ayrıldık oradan lisede derlerdi zaten..16 Yorumla- +1 yıl
pek sevmezdim ben..
- +1 yıl
şimdi diyen yok tabi 4 yıl falan işte bu geyik..
- +1 yıl
aynen..
Shrek diyodu lisedeyken arkadaşlar. Enine boyuna çok rahat kapıyı dolduruyodum :D 190 falandım,110 kilo civarı :D
11 Yorumla
+1 yılSoytarı :D
Nedeni iş yerinde Birçok insan Benden yaşça büyük..
Haliyle espri felan yapıyoruz vakit geçmiyo yoksa Soytarı demeye başladılar :D15 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim Reis :D
Psikopat :) heralde kavga etmelerimden dolayı olacak... :) :) valla kavgalarda karşı taraf 2 3 5 falan fark etmez gözüm kapalı dalardım gidebildiğim kadarda giderdim :) :)
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Kediydi lakabım fare yakalamıştım bir kere yurtta ondan beri öyle kaldı yıllarca :D
18 Yorumla
+1 yılnick im takılan bir lakabım :D bunun dışında ortaokul ve lisede ayıboğan derlerdi :D
14 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D aynen onun da lakabıydı da benden almış o daha çıkmamıştı bana söylenirken :D
- +1 yıl
:D:D
Tavuk. Çok boş boş oturuyorum, tembelim ondan diyolaaa.
117 Yorumlaselman 2. ismim küçükken selocan derlerdi iyi yani çok takmıyodum.
17 YorumlaCadı derler genellikle. Bir ara çok hap kullanıyordum yani hasta olduğum için. O zaman da hapçı diyorrlardı. Bir arkadaşım sarıı der bana. Öyle işte
11 YorumlaArkadaşlar arasında 'Ayıyımdır' :d Öyle derler yani. Çok üşengeçmişim, çok uyurmuşum... Oysa o dedikleri kadar yokum :D
Hee, birde 'Kraliçe' derler. Ismimin anlamından dolayı. :ppp125 YorumlaKüçük İken Mahalle Aranda SELEKA Derdiler Bana Sonra Bir Ara Coco Dediler Şimdi İse Soy Adımı Örnek Almıslar CAKIROGLU Der Dururlar... Anlıyacanız Hep Mantık Dısı :D
10 YorumlaGenelde giyimim konuşma tarzım ve sakinliğim sebebi ile bana Boss derler.
11 Yorumla
+1 yılHacıt diyolar okuldaki arkadaslar.
Hacı nın hacısı ateistin t si:D13 Yorumla- +1 yıl
Oldukca manidar evet:D
Baros :D adım barış halı sahada attığım gollerden sonra baros demeye başladılar:D
11 Yorumla
+1 yılMaviş, Sarı, En yakın arkadaslarım sarışınım der falan
13 Yorumla- +1 yıl
:Dd
+1 yılAsil adim Bugrahan
Arkadaslarim Bugi der
ama Buggy diye yazilir13 Yorumla- +1 yıl
Bugi sumuk demek o yuzden bole yazdim :D
hem daha ilginc geliyo insana
Eneramo :) Kalip olarak ona benzetirler mahallede ve okulda herkes Eneramo diye çağırır genellikle :),
16 YorumlaSaçlarım Turuncu Olduğu İçin Havuç Diyen Güneş Diyen Dikkat Kırmızı Diyen Var Bide Hocam Var Sarı Diyor Bana :D Bide Şeker Bayramı Diyorlar :D
10 YorumlaErgenekoncu derlerdi hatta mezuniyet töreninde o şekilde anons edildim ve çok gururlandım... :D
10 Yorumla
+1 yılmajeste.
lisede biraz popülerdim kızlar takmıştı.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 706 cevap paylaştı. kızılım & diloş & cadı & su kuşu... ve daha nice gerzek lakaplar :D
07 Yorumla- +1 yıl
Onlar unvan gibi guzel seyler sayilir lakap deilki :)
- +1 yıl
Resimdeki kiz gercekse lakaplari hak ediyomus :)
- +1 yıl
Tamam gidiyom ozaman :) zombi kacar
Tenten adımdan ötürü :-D
212 Yorumlalakabım çınçın. tekerlemeden esinlenerek taktılar sanırım. çınçınlı hamam, kubbesi tamam bir gelin aldım, babası imam. cevap ne :DD
10 Yorumla
+1 yılDeve, Uzun, Sırık, Vs :DSF
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılkoreli. gozlerım cekık kankaa :D
17 Yorumla- +1 yıl
onların kı kadar kısık olmadıgındandır belkı :D
- +1 yıl
bırlesmıs mılletlerın kankaa :D:D
- +1 yıl
Farkeder mi kankaaa :))
+1 yılArnavut hep öyleydi hala öyle
16 Yorumla- +1 yıl
evet su katılmamışından :)
- +1 yıl
karışım yok has cins :)
- +1 yıl
aynen :))
+1 yılreçel derler takılanlar rec der kankalar
14 Yorumla- +1 yıl
hoşuma gitmiyo değil formamda da rec ve reçel yazıyo reçel adımdan geliyo ya R. EÇEL
- +1 yıl
eyvAllah
ayı der arkadaşlarım falan
çok uyuyomuşum129 Yorumlaconi test, japon, quarizma
13 Yorumla
+1 yılSiyah giyen kadın diyolardı bir ara :D
19 Yorumla- +1 yıl
Genelde hep siyah giydigimden :D
- +1 yıl
Öyle :)
- +1 yıl
Bwn mutluyum :D
- +1 yıl
:)))
Fresh diyorlar çoğunlukla, temiz ya da havali olduğumdan sanırım :D
10 Yorumlakartall derler bana zatenn ısmımle cagrmazlar
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Gamzeli : Gamzelerim olduğu için :D
11 YorumlaHulk kanka :D ona benzediğimden dolayı
15 YorumlaKaramel saç rengimden dolayı
15 YorumlaMulali
Tanker
:D13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelvi boylum al yazmalım derlerdi hep bana :)
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürkan şoraya çok benziyorum sanırım o yüzden diyorlar ee boyumda 1.75 :)
Cevap sahibi+1 yılhehe :D
Cevap sahibi+1 yılaman tamam
Cevap sahibi+1 yılgitme demenle kalsam ne olur :D
Cevap sahibi+1 yılşiddete karşıyım kınadım seni çok ayıp
Cevap sahibi+1 yıl:) odunsun :D duygu denen bir şey yok sende ve bir o kadar kırıcısın :(
Cevap sahibi+1 yıl:( biz kadınlar duygusalız bizim kötü dönemlerimiz olabiliyor :( ama siz erkekler herşeye karşı güçlüsünüz :( kırılabiliyoruz :( dalga geçilmesinden nefret ederim kırıcılığım o yüzden söyleyim..
Cevap sahibi+1 yılsiz erkekler destek olsanız bizi anlasanız biz onu yapmak zorunda kalmayız tamamen çaresizlikten yani..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim mutlu ettin beni :) anlayışlı adam ;)
Cevap sahibi+1 yılDüşüncelerin çok hoş senin gibi adamlar az bulunur :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim düşünceli adam ;)
+1 yılamcaoglu bana japon diyolar :D :P
14 Yorumla- +1 yıl
biliyorum :D :D
- +1 yıl
tabiki dur bakım daha eski soruların var mı :D
Kardeşim bir ara bana Öküzbaşlı Antilop derdi
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana kimse lakap takmadı :)
111 Yorumla- +1 yıl
yaratıcı olsun ama :D:S: D
- +1 yıl
evet?
- +1 yıl
çok ergen kaçtı mc mert falan asdafasd :D
- +1 yıl
bundan 3 sene önce yaptığım kişisel sitemde logo olarak mc kullanmıştım :)
- +1 yıl
:D :D
+1 yılÖrdek diyolar. Neden olduğunu bilmiyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Yooo paytak yürümüyorum
- +1 yıl
İsmim Ceren, bir benzerlik göremiyorum
- +1 yıl
Aynen en yakın o geliyor :D
- +1 yıl
dudaklardan dolayıdır. arkadaşımında dudakları büyüktü çok dalga geçerdik :)
Inna benimden dolayı :)
11 YorumlaAlakasız ama PIRANA lakabı
13 YorumlaDeli derler kanka anlamı vardır tabi
13 YorumlaKeçi derler :D inatçıyım diye
16 Yorumla
+1 yılKurabiye derler, adıma yakın olduğu için
111 Yorumla- +1 yıl
dkaşsjlfalskjdf hayır😄
- +1 yıl
hayır😒
- +1 yıl
aman aman devam etme😂
rabia🍁 - +1 yıl
o biraz kaba oluyor sanki😌
- +1 yıl
evet:)
+1 yılZombi diyolar niye bende anlamadim :)
18 Yorumla- +1 yıl
Boyun cok uzun anormalsin diyo :)
- +1 yıl
Tamam guzelmissin anladik yani :)
- +1 yıl
Diyen birine sordum o ondan diyomus :)
- +1 yıl
teşekkür ederim ama bu lafların guzellıkle alakası yok.. kızılım saçlarımdan dolayı diyor birisi.. diloş zaten adımın kısaltması oluyo o yuzden soyluyen var. cadı bazen gerçekten cadıya bağladıgım ıcın soyleyen bırı var :D son olarak su kuşuda annemin taktıgı bir lakap havuza denize ws girdimmi çıkmazdım en az 1 saat su kuşum derdi bana halada der. .. böyle yani :D neyse
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem