Bakın benim acil olarak bir ünlüye ulaşmam gerek. yani tabiki herhangi bir ünlü değil bir adı var ama söylemek istemiyorum. sadece bu işle ilgilenen oyuncu çevrem var yardım edebilirim diyen falan biri varsa lütfen beni bir eklesin mesajlaşalım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOyuncu çevresi olan birinin de işi gücü yok seni o ünlüye ulaştıracaklardı.
Hiçbir ünlü seni haddinden fazla tınlamaz. Benim de çevremde, annemin arkadaşları falan var ünlülerden. Anamın arkadaşları oldukları halde beni bile çok takacaklarını sanmıyorum.
Hem ne işin var o ünlüyle?05 Yorumla- +1 yıl
beni ulaştırmasını istemiyorum zaten. biraz daha farklı bişey. ayrıca azarlamana ne gerek var ya? önemli bir iş için gerekiyor. iş de değilde daha çok hayır işi gibi.
- +1 yıl
Ehüeheüheü ünlü mü tavlayacaksınız? Abi bırakın Allah aşkına. :D
- +1 yıl
ya saçmalama. burada anlatılacak bir şey değil bir yardım kuruluşuyla ilgili. ayrıca ulaşmak istediğim öyle zor ünlüler de değil. erkek bile değil ne tavlaması?
- +1 yıl
Benim zor ünlü olmayan la işim yok. Ehüehüehü!
Bunun için yapabileceğimiz bir şey yok. - +1 yıl
Bana oyuncu isim soyisimini versin yer telefon numarasını yollarim
En İyi Cevaplar
bak aşağıda küçük gurubuz filan demişsin sana bir taktik vereyim mesela güldür güldür şovu ya da arkadaşim hosgeldini filan nerde cekildikleriji biliyorsaniz ordayken kulise girip ulaşabilirsiniz ya da biraz dikkat çekip sizden yardim istemeye geldik filan diyebilirsiniz bende numaralari yok ama internettten biraz araştır.
111 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da değiliz işte gerçi gittik ama pek işe yaramadı ve haftalardır herkese mail attım ama ulaşamıyorum
- +1 yıl
ama işte yazılı bir proje bu bulmakla olmaz
- +1 yıl
nasıl?
- +1 yıl
ama bende öyle bir şans yok =D
- +1 yıl
https://www.acunn.com/iletisim
https://www.mintakademi.com.tr/iletisim
https://www.goldfilm.com.tr/iletisim
sen peşine düşüceksin şans kimseye gelmezki ben oturduğum yerden zenci rapcilerle iletişim kurabiliyorsam sen de kendi ulkendeki insanlarla iletisim kurcan bide resmi sosyal hesaplarini filan takip et hangi programa fila katilcaklarsa koycaksin bide istanbula taşınmaya bak - +1 yıl
bunlar çok uğraşsam da ilgilenmezler ki
- +1 yıl
mint akademi ne alaka bide?
Twitten yazmayı dene ufak bir ihtimal cevap verebilir
01 Yorumla- +1 yıl
denedim dizilerinin konuk oyuncularının menajerlerine kadar yazdım e posta da attım ama sonuç alamadım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
+1 yılTarkansa ulaşamazsın adam hiçbi sosyal medyada yok tvye çıkmıyo falan tam cool pezevenk. Diğer herkese ulaşırsın kanka
119 Yorumla- +1 yıl
yok ya ben ona niye ulaşmak isteyim işim olmaz =D
- +1 yıl
Diğerlerinin alayına ulaşırsın kanka az araştır çözersin
- +1 yıl
haftalardır uğraşıyorum =D
- +1 yıl
Ya kanka bide şöyle bişey var. Sen ünlüsün ben sana ulaşmaya çalışıyorum siklermisin beni? Ben kimim ki l*n çapım ne yani
- +1 yıl
ama onlar öyle düşünmüyor sanırım olay bir yardım kuruluşuyla ilgili aslında ama cevap vermediler
- +1 yıl
Onlar yapıyolardır yardımlarını be seni beni siklemezler boşuna yırtınms
- +1 yıl
parasal değil istediğim basit bir şey mailime cevap yazsınlar yeter
- +1 yıl
Keşke yazsalar kanka bana atarlanmana gerek yok 😂
- +1 yıl
yok atarlanmadım ya =D
- +1 yıl
Tamam kanka hemen ilgilenicem ben bu konuyla 👏
- +1 yıl
nası ilgileniceksin?
- +1 yıl
Çok ilgili bir erkeğim 😂
- +1 yıl
saolasın =D
- +1 yıl
Sende sağol kanka ben uyuyim bari hadi bay bay happenes
- +1 yıl
Benim oynadigim diziden gorustuklerim var
- +1 yıl
@yakisikli57 merak ettim?
- +1 yıl
Bir sonuc alabildin mi? Benzer bir durum bende de var. Eger bir sonuc aldiysan lutfen bana ulasir misin?
Menajerleri var. Sosyal medya hesabının yöneticisi iletişimi sağlayabilir. Face twitter bir dene istersen. Olmadı bana yazarsan tanıdıkla yardımcı olma şansım var
310 Yorumla- +1 yıl
menajerleri cevap vermedi. ulaşamıyorum da 3 haftadır kan kustum resmen
- +1 yıl
yok yok hayır. biz küçük bir grup gibi bişeyiz pek paramız yok o yüzden sadece birkaç saniyesini bize ayırıp mailimize teşekkür içerikli bir cevap yazsalar yeterli ama ben onlara direk ulaştırın istemiyorum ki biraz zor
- +1 yıl
ya hayır bu öyle değil öyle bir kampanya değil. menajerler sadece ulaşım aracı. ya neyse boşverin konuyu bana sadece oyuncu çevresi olan birileri gerek
- +1 yıl
iyide tatildeler. yani araştırdım şu an hiçbir projeyle uğraşmıyorlar
- +1 yıl
ya bizimki proje değil. yani proje ama öyle değil. ya herneyse boşverin herkese anlatmaktan yoruldum. sadece ulaşım için yardım gerekli o kadar
Arkadaşlar merhaba konuya seri ve hızlı şekilde giricem ben oyuncu olmak istiyorum tiyatroya yazıldım ve acilen aras bulut iynemli ile konuşmam gerek nerden ulaşıcam bilmiyorum tanıyan gören var mı? Çukur mahallesine gittik film bitmeden önce ordada yoktu daha napayım bilmiyorum ankaradayim ankaradan İstanbul'a zar zor geldim
00 Yorumlaahmet kuralın telefon numarası var :) konuk oyuncu olarak oy ıy adam gelecek sezon ;) selfiem bile var :)
Pelin akil ile Burak özçivitle Fotolarim var ama onlara ulaşamam. Ahmet abiye rahat ulasirim ne konuda ulaşman lazım27 Yorumla- +1 yıl
Gorusebilir miyiz ozelden?
yorumlara baktımda sanki bir coğuda aksama kadar ünlülerle buluşup yemek yiyor :D yalanınızı yesinler sizin
30 Yorumlaozelde kıme ulasmak ıstedıgını yazarsan belkı yardımcı olabılrım
18 Yorumla- +1 yıl
tamam yazarım
- +1 yıl
ama xperim yetersiz
- +1 yıl
tamam benim şimdilik berfu öngören veya Berna koraltürk e ihtiyacım var ama kampanya için değil kampanya için onlar lazım değil herneyse sadece ikisininde e posta adresine ihtiyacım var
- +1 yıl
Ozelden gorusebilir miyiz?
+1 yılKarşılığında ne vericeksin? Yani ne verebilirsin ki? Her şeyim var benim..
peeeeeh14 Yorumla- +1 yıl
herşeyin varsa yardım etmezsin zorlayan mı var =D
- +1 yıl
Etmiyorum zaten sen bu kafayla bir cacıkla tanışamazsın..
- +1 yıl
peki =D
+1 yılARKadaşlar ben kendimce yazabildiğimğim biyanda kafamdan kağida dökebildiğim şarkı sözlerim var söz yazarı gibi bişeyim ama ünlülere nasıl ulaşabilirim bilgisi olan varsa yazabilirmi ünlülere satışa çıkartacağim şarkılarım var baya bi fazla
00 YorumlaInstagram da ayar oldugum 20.30 k lı dingiller bile okundu yapmıyorki mesaj attıgımda ünlüler hiç cvb vermez
10 Yorumla
6 aySonuç alabildin mi bı ünlüye ulaşabildinizmi
00 Yorumla
+1 yılBi şekilde elimden geleni yapacağım ne grubuydunuz?
01 Yorumla
+1 yılbaya müzisyen ekli bende bek tanınmayan basıstler bateristlerinden başlayonca elinde sonun gizli hesapları ortaya çıkıyor :D
05 Yorumla- +1 yıl
hayır bana oyuncu tayfası lazım biraz ama yinede yardım edebilirsin bir özele gelir misin? =D
- +1 yıl
gelemedim neden gelemedim bende bilmiyorum sen gelmeyi dene :D
- +1 yıl
xper seviyesi düşük =(
- +1 yıl
tamam ne bağırıyon aaa
- +1 yıl
tövbee =D =D
Ünlü var ünlü var :D adını söyleyemem nedir ya
04 Yorumla- +1 yıl
ya anlatamadım =D söylerim de şimdi kime ulaşmam gerektiğini söylersem herkes azarlıcak bir tek senmi ulaşamıyosun diye ama benim işim biraz acil
- +1 yıl
tanımak değil ya. tiyatro oyuncusu çevresi olsa yeter
Magazin konusunda 1,3b cevap paylaştı. tatildedir şimdi o, git oteli bas, Çeşme Alaçatı
00 Yorumla
+1 yılhayran sıtesınden mesaj at
02 Yorumla- +1 yıl
attım ulaşabileceğim her yerden ama cevap vermiyolarr
- +1 yıl
Hayran sitesini nerden bulabiliriz
Ajdarin numarasi var keke lazımsa?
010 Yorumla- +1 yıl
hayır saol =D
- +1 yıl
Berfu Öngören veya Berna Koraltürk e ulaşmam lazım şimdilik
- +1 yıl
o dizi sezon finaline girdi yalnız =D ve de ankaralıyız tatile gelirlerse belki
- +1 yıl
ama onlarda bir süreliğine tatile gitmediler mi? öyle biliyorum =D yanlış biliyoda olabilirim tabi =D
- +1 yıl
ha yok onu biliyorum canım =D bende oyuncuyum ama televizyon değil sorun o. daha çok az maaş ve sürünmeye dayalı bizimkisi =d
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyuncu mu olmak istiyorsun?
214 Yorumla- +1 yıl
ben zaten tiyatro oyuncusuyum
Cevap sahibi+1 yılValla elimde ünlülürin telefon numarasının bulunduğu bir liste var ama nerede şu an.
Yani ulaşmak için uğraşmam lazım epey.
Kim lazım sana?- +1 yıl
ya ben sizden direk ulaştırmanızı istemiyorum ama şu anda Berfu Öngören veya Berna Koraltürk ün e posta adreslerine ihtiyacım var.
Cevap sahibi+1 yılBu bahsettiğin ünlüler yeni ünlülerse yoktur numaraları elimdeki listede Tarkandan Sezan Aksuya Zerrin Özer'e kadar vardı. Bakmam lazım.
Uğraşayım önce listeyi bulmaya çalışayım ona göre dönüş yaparım ama dediğin ünlüler zannetmiyorum olsun.- +1 yıl
hayır eski değiller maalesef
Cevap sahibi+1 yılŞu an 5yüz gb hafızadan bakınıyorum ama zor olacak yani bir yerde dosya halined ama nerede.
Birde dosyalarda o kadar çok kitap var ki onların içinde bir yere koyduğumu iyi hatırlıyorum ama bakayım bulursam bakıcam.- +1 yıl
anlıyorum bulursanız haber verin çok çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılDosyayı buldum ama maalesef o isimler yoklar.
- +1 yıl
Ahmet Kuralla Murat Cemcir var mı dosyada?
Cevap sahibi+1 yılOnlarda yok.
Bir daha ki sorunu özelden sorarsan daha olumlu olur.
Gizliye de kapatmışsın sorunu.- +1 yıl
Benim de sorum olacak mesaj atacaktim ama atamıyorum mesajdan yazabilir misiniz
- +1 yıl
Bana simge sağının telefonunu bulabilirmisin
Seni dinliyorum? Konu nedir?😎
21 Yorumla- +1 yıl
Nasil ulasiyorsun?
menagerlerinin numarası vardır sitelerinde
01 Yorumla
+1 yılBana ulaş herkese ulaşabilirim ama bedava yapmam
16 Yorumla- +1 yıl
Nasil ulasiyosun herkese