oscar wilde kimisi geldigi yeri mutlu eder.. kimisi terk ettigi yeri mutlu eder der.. ben ne gelenle nede gidenle ilgilendim.. ben sabit orginde duruyorum.. ozgurluk bizde esasdir.. gelir integral olur bizimle kalır ya da dilerse ters turevimiz olur gider.. hicbirseyin sabit oldugu birsey yok hayatimda herseyim dinamiktir... kanitlanmis dogrulari degisiyor..300 yil newton abiye kutleyercikiminde inandik ama 1 kisi cikti newton abimiz yaniliyor dedi ve einstein abimiz genel gorelilikle acikladi.. sonra kedili babamiz schuldinerin dalga denklemi geldi vs.. yani hayatta hicbirseye sabit kalmamak lazim ya da mevlananin pergeli gibi bir ayagimiz muhafaza etsin 360 derece cevremizdeki gelismelere acik olalim.. bu hayat cok basit ve eglenceli yer.. insanlar zorlastiriyor sadece... mesala modayi hic takip etmem victoria's da ne oldugu nereye gittileri nerden geldikleri beni hic ilgilendirmedi..
Zor olan zaten insanlar, herkes istediğini yaşamak istiyor. Ama hayat kimseye bunu sunmuyor, sunmayınca da peşine mutsuzluklar geliyor. Millet birbirini mutsuz ediyor... Defile güzel bir örneklemedir hocam, çünkü orda gidene vaay derken gelene oyyy demek mümkün :)
Giden kiracinin yerine gelen Bosanmis gelinin yerine gelen İlk esten sonra ikinci gelen Kapanan bir isyetine yeni gelen Barinaga biraktigin kedi, kopegin yerine gelen Bitirdigin bir iliskiden sonra yeni gelen
Vay be, Harvard University araştırma tezi gibi... Demek orda bile gelen gideni aratmış ha, o zaman biz kendimizi sorgulamayı bırakıp hayata bırakalım kendimizi...
Teşekkürler bu engin bilgiler için #Cassie... Siz yetkili bir arkadaşa benziyorsunuz diyeceğim ama kaldırırlar diye de demiyorum :)
Tişikkirlir Sipirgirl, benim gibi s... ıradan üyelerin sana çok ihtiyacı var. 3 defa kaseye kaseye kaseye diye bağırsam hemen gelip beni kurtarırsın dimi?
Soracağım ama çekiniyorum da, bizim hoca hemen soyun diyor böyle etkili olamıyorum diyor. Bende fazla etkili olmasını istemiyorum açıkçası. Hmm hmm yapıyor, hayır Musa hayır filan diyor kendi kendine, ben korkup kaçtım hemen