Annem temizlik delisi bir kadın ve babam kedilerden aşırı derecede nefret ediyor. Ben ise aksine;, bahçedeki kediler ile geçiriyorum tüm günümü. Nasıl ikna edebileceğim konusunda fikir sahibi birileri var mı?
Evdekileri kedy sahiplenmeye nasıl ikna edebilirim?
İş yerimde geceleri en iyi arkadaşım oluyorlar. Elimden gelse 10 tane birden alacağım eve ama neden çoğu eski nesil hayvanlardan hoşlanmıyor, cidden merak ediyorum?
e tüyü hayvanlar sonuçta yemeğe girer filan bide bunun temizliği var kokusuda var dışarda kulübe yapıp beslemek daha iyi evde olmuyo bide fazla kediden bahsediyorsun bi tanede değil
Göster reis bakalım olacak mı. Bu yöntemle bir sürü arkadaşım kedi sahibi oldu ama annene de ki ben ilgilenirim benim odam da kalır vesayre. Denemekten zarar gelmez
Ayrı eve çıktığında sahiplenmeni öneririm çünkü kediyi zorla eve getirdiğinde hem kedinin sorumluluğu hem de annenle babanın baskısını çekersin ara ara kabul etttirsen de kafan rahat olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkna etmekle uğraşmayıp direkt eve al bence bir tanesini. Benim annem de evde sevmiyordu ama şu an alıştı hatta kedi benden çok annemle beraber