Rahatsız ediyorsa şikayet edin falan demeyin. Tecrübeli bir arkadaşıma sordum açık hat olabilme ihtimalinden, hatta kayıtlı isim ile kullananın isminin farklı olabileceginden bahsetti. Farklı bile olsa hat kimin üzerine nasıl bulunur resmi yollara başvurmadan? Kim nasıl kaydetmiş tarzı uygulamalarda hiçbir şey çıkmadı. Büyük olasılıkla bu iş için alınmış bir numara ve kimseyle paylaşılmamış.
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yardımcı olmayacak mı? 🙄🥺🙎
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım eder misiniz
Bir numaranın kimliğini bulmam gerek, nasıl bulabilirim?
başka birisi ya da başka bir numara bu bahsedilen numarayla yavaş yavaş acele etmeden sabırlı ve azimli bir şekilde iletişime geçicek bunuda en erken 2 hafta sonra yapılmalı numarayla mesajlaşırken düz mantıksız basit muhabbetlere girilerek karşıdaki kişinin sizi zayıf görmesi sağlanılacak özellikle karşıdaki bir erkekse biraz saf kız taklidi yapılması uzatmadan muhabbet edilebilmeli zamanla bu kişi kimliğini açığpa çıkarmasa da size kim olduğu hakkında ip ucu vericektir biraz boş insan işi ama her zaman eski taktikler işe yarar. şayet bu kişinin sizi rahatsız etmemesini istiyorsanız sosyal medyalardan numarasını dağıtada bilirsiniz bahsedildiği gibi sadece bu iş için alınmış bir hat ise kapatıcaktır. ama benim anlamadığım ne gerek var bukadar uğrasmaya engelleyin gitsin takılmayın.
Hat her ne için alınırsa alınsın canı sıkılan birisi bu tip işlerle uğrasır eninde sonunda bu hattı başka boş muhabbetler için de kullanıcaktır her kimse neciyse bilmem ama telefonla iletişime girip rahatsızlık verme ya da her ne çabasındaysa ufkunun çokta geniş olmadığı belli eski usuller her zaman işe yarar anlamam gerekmiyor benide ilgilendirmiyor doğru engelli olup olmadığınıda bilmiyorum lakin bunun bir tık ötesine geçemeyen birini bulmak çokta zor olmasa gerek.
Yok o formüller yalan. Ayrıca numaranın hangi operatöre ait olduğunu bile bilmiyoruz. Vodafone gibi dursa da Vodafone çıkmayabiliyor. Değiştirilmiş oluyor vs.
Bunu biliyodum sanki ama unuttum. Detaylı tarif edebilir misiniz. Ama numara sıfır belki. O dediğim tarz uygulamalarda sadece benim rehbere kaydettiğim şekliyle çıktı. Başka rehberine kaydeden yok. Başkalarıyla paylaşılmamış bir numara.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal bir şekilde bulamazsın ulaşamazsın çok gerekliyse uzun ve meşakatli bir dümen sonunda ancak bulunur.
Nedir o uzun ve meşakkatli dümen?
başka birisi ya da başka bir numara bu bahsedilen numarayla yavaş yavaş acele etmeden sabırlı ve azimli bir şekilde iletişime geçicek bunuda en erken 2 hafta sonra yapılmalı numarayla mesajlaşırken düz mantıksız basit muhabbetlere girilerek karşıdaki kişinin sizi zayıf görmesi sağlanılacak özellikle karşıdaki bir erkekse biraz saf kız taklidi yapılması uzatmadan muhabbet edilebilmeli zamanla bu kişi kimliğini açığpa çıkarmasa da size kim olduğu hakkında ip ucu vericektir biraz boş insan işi ama her zaman eski taktikler işe yarar. şayet bu kişinin sizi rahatsız etmemesini istiyorsanız sosyal medyalardan numarasını dağıtada bilirsiniz bahsedildiği gibi sadece bu iş için alınmış bir hat ise kapatıcaktır. ama benim anlamadığım ne gerek var bukadar uğrasmaya engelleyin gitsin takılmayın.
Bu imkansız çünkü hat sırf bunun için alınmış.
Senin anlamadığın şeyi anlaman gerekmiyor. Engelli olmadığını nereden biliyorsun?
Hat her ne için alınırsa alınsın canı sıkılan birisi bu tip işlerle uğrasır eninde sonunda bu hattı başka boş muhabbetler için de kullanıcaktır her kimse neciyse bilmem ama telefonla iletişime girip rahatsızlık verme ya da her ne çabasındaysa ufkunun çokta geniş olmadığı belli eski usuller her zaman işe yarar anlamam gerekmiyor benide ilgilendirmiyor doğru engelli olup olmadığınıda bilmiyorum lakin bunun bir tık ötesine geçemeyen birini bulmak çokta zor olmasa gerek.
Kesinlikle uzak durun. Benim başıma geldi polisten rica ettik araştırıldı baya bir şeye fakat öğrenmesem daha iyiymiş. Açık hattı boşuna kullanmazlar.
Nasıl yani? 🤔
Açık hat olup olmadığından emin değiliz. Açık hat ne anlama geliyor?
Hiçbir bilgiye ulaşamazsınız o kişiyle ilgili.
Fakat fotoğraf ile yüz taraması yapılabilir Eğer olay büyükse
Fotoğraf nerden çıkar?
Olay kolay yok, rahatsız ediyorlar bir arkadaşı. Öğrenmek istedik.
Molay*
Fotoğrafı sizde varsa bulunur ancak başka türlü pek sanmıyorum. Tanıdık polis varsa rica edin açık hat değilse bulunur.
Rica ettim, resmi olarak şikayet edin dedi. Fotoğraf yok ki. Kimdir necidir belirsiz. Telefon ile arayarak rahatsızlık vermiş bir hayli.
Engelleyin gitsin o zaman. Devam ederse polis devreye girer
Engelli zaten de, merak ediyoruz sonuçta.
Haklısınız tabii de bazen merak iyi olmuyor
Olsun, öğrenmemiz gerek. Ucu dokunabilir.
Kim yaz numarayı yaz ama hangi numaraya atılacağını unuttum googleye numara sahibi öğrenme yaz direk çıkar zaten
Veya numarayı facebook instagram başka sosyal hesaplar buralara şifremi unuttum de bu numarayı yaz ip ucu bulursun
Yok o formüller yalan. Ayrıca numaranın hangi operatöre ait olduğunu bile bilmiyoruz. Vodafone gibi dursa da Vodafone çıkmayabiliyor. Değiştirilmiş oluyor vs.
Bunu biliyodum sanki ama unuttum. Detaylı tarif edebilir misiniz. Ama numara sıfır belki. O dediğim tarz uygulamalarda sadece benim rehbere kaydettiğim şekliyle çıktı. Başka rehberine kaydeden yok. Başkalarıyla paylaşılmamış bir numara.
Ver numarayı bana
Neden?
Emniyetten misin?
Buluyum kim
Burda yazamam.
Benim bulamadığımı o yolla sen bulamazsın.
:D niye sen FBI mısın :D iyi peki sana kolay gelsin. zaten numarayı yorumda vermeyecen özel mesajla verecen
Sen fbi misin? Sen nasıl buluyosun yani onu desene. Te allam.
Mesaj atılmıyor birader.
birader :D :D yok tamam bende bilmiyom hadi iyi günler
Kes be.
Ben numarayı arkadaşlara söyliyeyim bulsunlar numarayı yaz
Neci arkadaşlarınız?
Ben polisim korkma polis arkadaşlara söyliyeyim bulsunlar kişinin ismini söylerim
Numarayı yaz dedi hesabı sildi. Ne ahmaklar var bu dünyada.