Ailemden gizli başörtümü çıkarttım onlara nasıl söyleyebilirim?

Ailem beni hiç okula göndermedi 7 yaşımda kuran kursuna başladım. Hiç bir zaman kendimi oraya ait hissetmedim. Geleceğim ile alakalı çok guzel planlarım oldu hep ama ailem hep hayallerimin önüne geçti. Kuran kursuna gittigim için 8 yaşımda kapandım,14 yaşımda ise annemin zoru ile çarsaf giydim. Çok mutsuzdum sakinleştirici ilaç kullandım sinirlerime hakim olamayıp sinir krizleri geçiriyorum içimde hep. Neyse 17 yaşımda kendimi öldürmekle tehtid edip çarsafı cıkartıp başörtü taktım benim için çok zor bir dönemdi fakat hala mutsuzum özguvensiz bir çocuk olarak büyüdum zaten. Annemle basörtuyu cıkarma konusunda konuşunca çok sert tepki gördum. Aynı şekil şiddette gördüm babamdan. Annem çok hassas bir şeyi sıkıntı yaptigi zaman hastanelik oluyor o yuzden bir daha konusunu açamadım. Annemi kaybetmek istemiyorum benim yüzümden. Şu an 19 yaşındayım bu şekil devam edemediğim için ailemden gizli dısarda basörtumu cıkartıyorum.7Ay falan oldu bu şekil devam ediyorum özguvenimin yerine geldiğini hissediyorum. Ama çok korkuyorum yakalanıcam diye intihar etmek istiyorum ama cesaretim yok. Yaşama hevesim kalmadı. Napıcam cidden bilmiyorum. Evden kaçmayı düsunuyorum ama tek başıma yapamam. Dinden çok soğudum. Napıcam bilmiyorum çıldırmak üzereyim nolur yardım edin..
Ailemden gizli başörtümü çıkarttım onlara nasıl söyleyebilirim?