Kızlar, Lütfen düzgün yazınız?

Öncelikle merhabalar biz eşimle kaçarak evlendik 7 ay oldu evlenmeden önce kaynanam çok kıskanıyordu bir çiçek çikolata bile alıp gelip isteyemedi oğluna aşık resmen namusuma kadar laf yaptı herneyse kaçtık 1 ay zorunlu olarak kaynanam görümcem ve kaynımla kaldık sevgiliyken söylediği kötü sözleri yalanladı ve bir aile olduk diye bende üstüne çizgi çektim kaldığımız zaman yatağımıza kadar burnunu sokuyordu sürekli anneme gittiğimizde koronayı getireceksiniz bana sordunuzmu giderken diyip duruyordu ve kaynım çok küçüktü ama öyle bir cocuk ki ağzı küfür dolu görümcem de küçük ama tam bir koca karı gibi eşya taksitine girdi eşim annesi 5 kuruş vermedi götünüz yemiyorsa evlenmeseydiniz dedi oysaki eşim bekarken hep çalışıp bütün maaşını onlara veriyordu küçük bir eğlence yapmıştık ve takıları ı komple taksite verdim kaynanam ben yaptım dedi yapmadığı şeye ayrı eve çıktık gene burnunu sokuyordu bunu yapmayın şunu yapmayın diye sürekli oğlumda oğlum 7.24 arıyor sürekli gelmek istiyordu geldim mi birde hizmetçi olarak kullanıyorlar neyse uzun lafın kısası en son dayanamadım söylediklerine gene eşim aramıyor diye küfür hakaret etti kaynanam laflar saydı dayanamadım bağırdım namusuma kadar laf ettiler iftiralar attılar teyzeleri bile arayıp tehtit ettiler bende dayanamayıp ağır konuştum çünkü artık sürekli küfür etmelerinden laf sokmalarından sıkılmıştım eşimde tepki gösterdi ve 2 gün önce kavga ettik bana ne olursa olsun tırnaklarına taş değse koşarım diyip laf sayıp birdaha yüzüme bakmadı inanın bunaldım kafayı yiycem bir insan oğlunun evlendiğini kabul eder bunlarda yok eşimden soğuyorum duymadığım küfür kalmadı bundan öncede eşimle de kavga edince oda ediyordu kaç oldu boşanmak istiyorum doğru bir karar mı bilmiyorum 7 aylık evliyim
Kızlar, Lütfen düzgün yazınız?