Aile & Toplum Odamda canım sıkılıyor odada Yapılıcak aktivite nelerdir? 57Kilodan47Hedef Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Corona var diye odamdayım Aktivite arıyorum? Güncellemeler+1 yıl Film izliyoyum şimdi Odamda canım sıkılıyor odada Yapılıcak aktivite nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
imbroz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Burada Vakit geçirmek dışında yapacağın çok bisey yok gibi 1 3 Yorumla imbroz +1 yıl Hedefini unutma Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Unutmuyorum mümkünmü Yorumla imbroz +1 yıl Odada kapalı strese girip abur cubura vurma kendini Yorumla
Yildizilkay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 68% +1 yıl Ben cumadan bulmaca dergisi alırım bazen bulmaca çözer bazende kitap okurum 1 0 Yorumla
EmirTA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 718 cevap paylaştı. Kitap kahve ve dışarıda yağmur yagiyorsa battaniyeye sarıl daha da bişey isteme 1 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. oyun oynuyorum , program çalışıyorum, anime izliyorum :) full time bilgisayar başındayım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kimse yokken zart zart salla gitsin 😄😄 1 2 Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Salla derken Cevap sahibi +1 yıl osur
fotokopicibierkek99 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Bilgisayar film oyun 1 5 Yorumla fotokopicibierkek99 +1 yıl Hangi film Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Ruhlar evi diye film Yorumla fotokopicibierkek99 +1 yıl Güzelse bende bakım Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Ben beğendim Yorumla fotokopicibierkek99 +1 yıl Eyv bakim sağol Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Film izle 1 0 Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
evlilikvemutluluk Takip Et Xper 6 Yaş: 126 +1 yıl Oyun oyna :) 1 4 Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Su doku sever misin Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Hangi filmi Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Ruhlar evi diye film Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Korku mu seviyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl pencereyi ac 😂 1 10 Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Pencere açık zate😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam atliyom iceri 😂 Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Pencere Yüksek aman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ip at asagi ozaman😂 Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Saçım uzun ipe gerek yok hkkdjdkjdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ooo bu iyidi ama sacinin teline zarar vermem😎😂 Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Miyavv😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mart gecti sjsjjzj Yorumla 57Kilodan47Hedef +1 yıl Birdahaki marta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bana hangi ay olursa fark etmez shsbs Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dizi film izle 1 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yat uyu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Burada Vakit geçirmek dışında yapacağın çok bisey yok gibi
Hedefini unutma
Unutmuyorum mümkünmü
Odada kapalı strese girip abur cubura vurma kendini
Ben cumadan bulmaca dergisi alırım bazen bulmaca çözer bazende kitap okurum
Kitap kahve ve dışarıda yağmur yagiyorsa battaniyeye sarıl daha da bişey isteme
oyun oynuyorum , program çalışıyorum, anime izliyorum :) full time bilgisayar başındayım
kimse yokken zart zart salla gitsin 😄😄
Salla derken
osur
Dans et muzik dinle spor yap
Bilgisayar oynayabilirsin
Dizi, film izle 😊🌺😊
Bilgisayar film oyun
Hangi film
Ruhlar evi diye film
Güzelse bende bakım
Ben beğendim
Eyv bakim sağol