Çok zor günler geçirdim psikologa gittim ama çabuk atlattım. Uzun süren ve tamda evlilik olmak üzereyken ayrılık çok zor geldi. Hatta hep acı çekeceğimi düşündüm. Ama şu an o kadar iyiyim ki.. hızlı atlattım.
Ama nişan attığımı öğrenen insanlar üzülüyor teselli vermeye çalışıyorlar. Ortada kalmışım gibi konuşuyor bazısı. Bazısı da garip bakıyor bakışları değişik acır gibi. Acaba ben mi takıntı yaptım.
Ne yapmam lazım bu tepkilere?
Ben mi takıntı yaptım sizce? Boşanmak da çok normal mutsuzken ama boşanmışm dul kalmışım gibi bakıyorlar gibime geliyor.
Ama nişan attığımı öğrenen insanlar üzülüyor teselli vermeye çalışıyorlar. Ortada kalmışım gibi konuşuyor bazısı. Bazısı da garip bakıyor bakışları değişik acır gibi. Acaba ben mi takıntı yaptım.
Ne yapmam lazım bu tepkilere?
Ben mi takıntı yaptım sizce? Boşanmak da çok normal mutsuzken ama boşanmışm dul kalmışım gibi bakıyorlar gibime geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
olayı aslında sen kendi kafanda çözmüşsün.. bak ne güzel atlattim diyorsun.. milletin dediğine bazen kulaklarini tikamayi , duymazlıktan gelmeyi bileceksin.. bu sekilde kendi iç ruh sagligini da ayakta tutmuş olursun.. milletin böyle sözlerine hic kafayi takma , duymazliktan gel gec git.. milletin ağzı torba degilki büzesin.. millet kafasina geldigi gibi konuşur.. onlari duyma , kafaya takma böyle şeyleri.. onlara '' yav he he'' de geç git..
Bir daha öyle bir şey olursa zaten ağzıma ilk geleni söyleyip susturcam. Bakalım bir şey diyolar mi
onların böyle söylemleri karşısında susup kendi canını sıkacağına , söylemek istediklerini onlara o anda ertelemeden söyle , tabiki dahi iyi yapmış olursun.. bak gecenin bu saatinde bu durum kafana takılıp canın sıkılmış.. giden zaman geri gelmiyor.. insanların senin canını sıkmasına müsade etme.. susmak erdemdir ama böylelerine de ağzının payını vermek gerekir.
Aynen üst üste geldi ondan heralde yoksa kendimi başkaları için sıkmam
ilk baştada dediğim gibi sen olayı çözmüşsün , doğru yolu kendin zaten bulmuşsun👍
Sağol
rica ederim
Banada evde kalmışım gibi davranmışlardı çoğu bunları söylerken mutluydu umursama laf olsun konuşsunlar başka olay olduğunda akıllarına gelmiceksin bu ssefer onu konuşcaklar hem evlenip mutsuz olmaktansa başında kurtulmuşsun sevinn
Millet kötü olaylardan besleniyor resmen yazık
Hemde nasıl yazıkk
Ciddiye alma cok da fazla insanlari. Kendi dalgana bak sadece. Birak kim ne derse desin ne dusunurse de dusunsun.
bu ülkede takılmıcan onlara ne güzel atlatmışsın sen kendi mutluluğana odaklan
Haklısın
Bu kadar üzülmemeliler aslında ama neden bilemiyorum
Fesatlık
Elalem ne der takma ağızları torba değil ki büzesin
Klasik Türk insanı. Bunun bir de boşanmayı kıyamet olarak gören türleri var.
Sorma aynen öyle. Onu da yaşayabilirdim kaderi kendimiz secmiyoruz. Hemde mutsuzluk daha kötü
Kesinlikle. Ayrılığın da evlenmek kadar normal bir şey olduğunu idrak edemiyorlar hala.
söylemek zorunda değilsin
İllaki soran oluyor bana ya da aileme düğün ne zaman diye
Sen Hüsnü kuruntu yapıyorsun
Hüsnü kuruntu mu
Senin iyiliğini düşünüyorlardır 🤣😂
Kesin
Başka neyden olcak 😂🤣😂