+1 yılYaptığınız çok kötü. Ama sizi yargılamayacağım. Şimdi, karınızla evliyken onu aldatmanız, nafaka nedeni karınız bunu isteyebilir veya istemeyebilir. Fakat ortak bir çocuğunuzun olması da karınızı sizden nafaka isteme hakkına sokuyor. Fakat kendisi için istemediği taktirde -ki genelde istendiğine şahit olmadım- bile çocuk için nafakyı genelde çoğu anne ister, karınız çalışıyor mu bilmiyorum fakat bu çocuk ikinizin ve masraflar bölüşülmeli duruma göre 600 tl gibi bir tutar isteniyor çocuk için. Şimdi karınızın yapısını tanımak size kalıyor eğer çok hırslı ve sinirli biriyse -ki kimse aldatıldığında sakin kalmaz-sizen hem kendisi hem da çocuk için nafaka isteyebilir. Benim tavsiyem ise karınızla artık mutlu olmadığınızı ona açıklamanız , ailenizi böyle terk etmeniz uzun zamanda çocuğunuzla da aranızda kapanmayacak yaralar açabilir. Özellikle anne çocuğa sizden nefret ettiğini başka bir kadınla kaçtığınızı ve nafaka da vermediğinizi anlatırsa çocuğunuzla ilişkiniz çok büyük bir tehkileye girer. şu an sahip olduğunuz heyecanla bu size mantıklı gibi görünebilir fakat uzun vadede bir çocuğa sahip olacağınız için karınızla hep görüşmek zorundasınız yani kaçarak değil konuşarak bu işi çözebilirsiniz. Boşanma sonuçlanana kadar da diğer ilişkinize bir ara vermenizi tavsiye ederim çünkü mahkemede aleyhinize delil olacaktır. Son olarak empati de yapmalısınız, sizde eminim karınız başkasıyla kaçsaydı hiç hoşnut olmazdınız. Ayrıca eminim öyle biri değilsinizdir fakat bu süreç boyunca lütfen kaba kuvvet ve psikolojik şiddetten kaçının. Tavsiyemin size yardımcı olduğunu umuyorum. İyi günler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNafakadan bir şekilde yırtarsın. Ama Allah'ın adaletinden ne bizim görüşlerimiz ne de sen kendini kurtarabilirsin. Yarın ve sonraki gün 5+5 vakit her namazdan sonra sana ve sevgiline beddua eşine ve EŞİNİN çocuğuna da cennete gitmesi için dua okuyacağım. Bu da benden sana hediye
03 Yorumla
Soran+1 yılOk selam da söyle :*
- +1 yıl
Allah'ın laneti senin ve senin gibilerin üzerine olsun. Sen de böyle giderse görürsün ateşten ziyafetleri, irin dolu denizleri, cehennem meleklerini..
Soran+1 yılÇok korktum, hemen çirkin karımın yanına dönüyom
Bu zihniyette ki bir adamla kimse yapamaz o kaçacağın kadın da seni bir guzel dolandırır donuna kadar alır kicina tekmeyi vurur sende ortada kalırsın çokta güzel olur
101 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldonuna kadar soyulursun
118 Yorumla
Soran+1 yılNapim
Cevap sahibi+1 yılcezan neyse onu vereceksin
Soran+1 yılVermemek için bişey yapamam mı? Sarhoştum o gece
Cevap sahibi+1 yılflkjdkhdfkjghdjk bahaneye bak
Soran+1 yılNapim ya çok çirkinmiş, metil alkol mü denk geldi noldu anlamadım ki. Kürtaj için baskı yaptım, kavga ettik baya ama bana mısın demedi. Elimin tersiyle çaktım bi tane yine aldırmadı çocuğu
Cevap sahibi+1 yılsana bir çakarım görürsün sen. bir de üstüne şiddet göstermiş
Soran+1 yılHaketti
Cevap sahibi+1 yılsenin hak ettiklerini saydırma bana şimdi
Soran+1 yılBen kendimi suçlu görmüyorum. Kendine baksaymış o da, "Hamileyim canım çekiyo" mazeretiyle ben hariç her şeyi yedi. Gerçi zaten çirkindi. Yaptım bi hata. Hamile kalınca da evlenmek zorunda kaldım.
Cevap sahibi+1 yılya bir hadi ordan
Soran+1 yılNoldu? İnsan gibi derdimizi anlattık ne kızıyosun
Cevap sahibi+1 yılsen insan değilsin
Soran+1 yılNiye? Benim de bi sabrım var diye mi?
Cevap sahibi+1 yılsabır diyor bir de
Soran+1 yılSoğudum ve terkettim olay bu. O da benimle yatmasaymış. Zorlamadık ya
Soran+1 yılÇok sevimli yorum yaptın o yüzdden verdim eigyi dsşlfkdsf
Soran+1 yıl" sana bir çakarım görürsün sen. bir de üstüne şiddet göstermiş " bu çok sempatik geldi lan ajajajdskfldsajkfladsşfads
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılNafakadan yirtman mumkum degil daha da kotusu hamile bir kadini hamileyken terk edip baskasiyla cinsel yakinlik kurman ki bu aldatmaktir, tazminatta cok ciddi senin aleyhine sonuc doguracaktir. Aldatma eylemini ertele, erkenden boşan daha lehine sonuclanir, baska caren yok. Cocugu aldirtabiliyorsan aldirin tabi sadece kadina nafaka odemek daha az ucret edecek sonucta.
Edit: lutfen dunyaya daha fazla cocuk getirme, bundan sonraki cinsel iliskilerinde iyi korun, ne kadar ciddiye alirsin bilemem ama cok isterim cocugunun olmamasini.01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk 7 aylık, kürtaj yaparlar mı sence?
Merhabalar, öncelikle o kaçacağınız kadına ne kadar güvenebilirsiniz hatta kendinize nasıl güvenebilirsiniz o kadın çoçuk istemiyorum deyip bir gün gelir ben hamileyim dediğimde ondanda kaçarsınız, unutmayın hamilelikte kilo alınması çok normal kilo alınır da verilir de ama karekter neyse o keşke o kız sizinle hiç tanışmasaymış sizin çoçuğunuzu taşıyarak kendi bedelini sizin için fedakar etti eminim ki o haliyle evinde hem temizlik hem yemek yapıyordur.. bence kaçmadan önce çok iyi düşünün Esra Erol da resminizi görmeyelim..
10 YorumlaKimse bu kadar pişkin olamaz. Troll olmanı ümit ediyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHe aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende erkek adamım diye ortalıkta dolaşıyon öylemi ayıp yaptığın vallahi
93 Yorumla
Soran+1 yılEvet dübülüm var
Cevap sahibi+1 yılValla o eşşeklerde de var sevmiyorsan ne diye evlendin
Soran+1 yılO eşşekler de erkek ama genetik olarak
+1 yılAllah seni kahretsin. kaçacagin kadın sana eşini aratır umarım.
70 YorumlaYa kardeşim kilosunu niye bu kadar büyüttün anlamıyorum o geçici bir durum doğumdan sonra bütün kadınlar veriyor o kiloları alt tarafı bir kaç ay sabredeceksin ne var bunda bu kadar mı açsın karıya kıza anlamıyorum ki?
014 Yorumla
Soran+1 yılGeri dönerim o zaman, zaten bilmiyor kaçtığımı. Kandırırım bir şekilde
- +1 yıl
Ya diyecek birşey bulamıyorum sana hem kıza seviyorum diye kandır ilişkiye gir sonra kilo aldı diye terket sonra da canın isteyince geri dön oh be ne ala bir hata yapmışsın madem sonuçlarına katlanacaksın. O kadınla o çocuk senin oyuncağın değil kafana göre davranamazsın öyle. Bir hata yapmışsın madem sonuçlarına katlanacaksın. Sorunlarını düzeltmenin de bir yolunu bulacaksın.
Soran+1 yılKendi korunsaymış? Ben istememiştim çocuk, kürtajı o kabul etmedi. Beni bağlamaz. Gitsin başkası babalık yapsın
Soran+1 yılNapıştın dimi?
Soran+1 yılAyıp değil mi niye böyle konuşuyosun
Soran+1 yılEvet. O da geldi. Sanki zorlamışım gibi konuşuyosun, hayret bişey
Soran+1 yılBen nolcam?
Soran+1 yılOke
+1 yılAllah belanı vermesin. Utanmadan gelip burda bide soruyorsun. Sevgilim dediğin Kadında seni bi güzel dolandırır.
50 Yorumla
+1 yılsen öl Çok yaşa tekrar diril yeniden öl sana oraya gelirsem çiğ çiğ yerim seni YORUMSUZ
55 Yorumla
Soran+1 yılGel ye, bekliyom
- +1 yıl
konum at bgyuıkjnbv
Soran+1 yılEvlisin, aldatır mısın ki kocanı
- +1 yıl
yooo niye ağlatıyım
- +1 yıl
aldatayım pardon
+1 yılintihar et insan istarıfı nefes israfısın yazık eşine
şakasın dimi , lan içim acıyo sen nasıl bir insansın
şu erkekler nefret ediyorum323 Yorumla
Soran+1 yılKarımdan güzelsen seni alabilirim aşkım
Soran+1 yılAma sevmek ve sevilmek benim de hakkım değil mi?
- +1 yıl
degil karın agına etmişsin bide sevilme bekle senin sevilmeye hakın yok
Soran+1 yılNiye? Ben insan değil miyim
Soran+1 yılYa herkes troll diyor. Sanki kimse karısından soğuyup aldatmadı, terketmeedi ve bunu yapan tek benim ve trolüm. Aynen trolüm ben. İşim gücüm yok bu siteye üye olup bu soruyu sorcam
Soran+1 yılBen ondan kurtulduğum için şanslıyım bence
- +1 yıl
hiç kimse hargılmak istemiyorum ama o kadın size ne yapmış olabilir
ne yaptı ya
Soran+1 yılKendine bakmadı, şişip şişip onu sevmemi bekledi. İstekleri bitmiyo. Gecenin bi saatinde turşu ister, bağırırım diye sabahlara kadar zırlar. E bıktım ben de
- +1 yıl
ya hamile o anlayışlı olsana niye evlendim madem yarı yolda bırakacaydın
Soran+1 yılAslında severek evlenmedim. Onu sevdiğimi söyleyip ilişkiye girmiştim. Hamile kalınca olay büyüdü ve evlenmek zorunda kaldım. Şimdi de kaçmayı düşünüyorum. Para da biriktirdim zaten
- +1 yıl
ne hisediyorsun
- +1 yıl
gerçi sende duygu diye birşey olugu sanmıyorum ama
Soran+1 yılÖzgürlük
- +1 yıl
karına ve çocuga üzüldüm yazık o kadın ne yapıcak
Soran+1 yılKarım en son intihara teşebbüs etmişti tartıştk diye, sülük gibi yapışmış biri. Belki üzüntüden çocuğu düşürür de kurtulurum ondan
- +1 yıl
eşinin psikoloji hiç iyi degilmiş lan ya ölürse 2 cana kıymış olmuş olmuyormusn
içim acıdı
Soran+1 yılYoo eşim iki cana kıymış oluyor
- +1 yıl
sende sebep oluyorsun " ateşin bol olsun " haha yırtamıyorsun
Soran+1 yılBen sana aşığım diyeyim, ama benimle değilsin diye intihar edeyim. Sen mi sebep oluyosun?
- +1 yıl
yoooooo ben degil sebep
Soran+1 yılBen de onu diyorum. Karıma ben demedim öl diye
- +1 yıl
ya sabır karın saten psikoloji yeri degil intihar kalkışmış bu sen gidersen gerçekleştir belki
Soran+1 yılHastaneye yatsın o zaman
+1 yılSen o kadınla kaçıp mutlu olacağınımı düşünüyosun yemin ederim o kadında aynısını sana yapacak inşallh beter olursun hadi eşine acımadın ya çocuğa vicdansız ahlaksız pislik herif inşallh geberrirsin sana bakan değil elini tutanın olmasın inşallh tek duam o madem sevmiyon neden o çocuğun ve eşinin vebaline girdin allhhım sen böyle insan hayatta bırakma allhım inşallh 🙏🏾🙏🏽🙏🏽
13 Yorumla
Soran+1 yılBelki intihar eder. Daha önce intihara kalkışmıştı ağır bi tartışmadan sonra. Sülük gibi yapıştı ne yapayım
- +1 yıl
Belki sen geberirsinde oda senden kurtulur
- +1 yıl
Asla yırtamazsın nafakayı
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoçuğunuza para vermemek için bir uğraşıyorsunuz ama milletin kocasıyla konuşan ne olduğu belirsiz kadınlarla kaçmayı planlıyorsunuz. Siz nasıl bir insansınız ya! Çok şey demek istiyorum ama modcuğun birisi kaldırır şimdi.
40 Yorumla
+1 yılYa kardeş, çocuğun babasız kalcak yuvan dağılacak ama kaçarsanız sırf kilo aldı diye değer mi yuvanı bozmak. Ettiğini bulursun demedi deme.
40 Yorumla
+1 yılKaçacaktın madem niye çocuk yaptın çocuk yaptın madem niye kaçıyorsun kaçmak istiyorsun madem neden nafakadan kaçıyorsun hadi vicdanın yok merhamet yok evladın o taşmı yesinler bırakıp gitmeyi düşünene kadar bu çocuk ilerde ne halde olur diye düşün vicdanını s.
20 YorumlaBu nasıl bir adiliktir tır çarpar inşallah hatta bırakıpta gittiğin evladının tırlarının altında kalırsın inşallah sümük gibi yere yapışırsında seni kazıya kazıya çuvala koyarlar inşallah diye beddua yersin mazallah sakın yapma
00 Yorumla
+1 yılPardonda Allahtan belanımı arıyorsun sen yaa kadın sana bir evlat vermiş daha ne istiyorsun şikayet edeceğine şükret
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyse ki eşin senden kurtulacak desene.
Doğum sonrası hızla kilo verir fıstık gibi olur adam gibi adamla ilişki yaşar.
Nafakadan kurtulamazsin. Yeni düzenlemede nafaka belli süreye bağlanıyor. Bildiğim 2 yıl sonra vermiyorsun nafaka20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılSenden baba olmaz zaten umarım karın çocuğuna baba olacak adamla evlenir.
60 Yorumla
+1 yılSen insanı dış görünüşü için seven birisin iki gün sonra oda kilo aldı cirkinleşti diye onu da birakmiycan ne malum
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da terkederim ama o böyle düşünmesin diye mazeret uydurdum. Karımı ilgisiz zannediyor. Dünyada bir sürü kadın var
Sizin gibileri gibileri gördükçe neden diyorum ya neden
30 Yorumla
+1 yılGelen gideni araştırmış, umarım böyle olursun. Evlilikten soğudum resmen ya.
30 YorumlaKactıgın karı da seni dolandırıp aldatıp bırakacak emin ol
30 Yorumla
+1 yılHangi şartlarda vicdan sahibi olabilirim diye de araştır
79 Yorumla
Soran+1 yılO da gırtlağını tutmanın yollarını araştırsaydı
- +1 yıl
Şakamısın? Kadının içinde bi çocuk büyüyo 😂 sen bu gece kaç vallahi yarını bekleme. Kaçtığın kadın yanlışlıkla hamile kalır falan aman direk rahmini aldırın siz önlem almak önemli
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir bence o kadın beynini aldırmış bunu kabul ettiğine göre ayrıca bu şahsa da bı kaç duygu ve organın nakil yapılması lazim
- +1 yıl
Aceba kadının haberi var mı? Bunun gibiler genelde yüzüne söylemeye g*ötü yemez
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir yorum yaptıkça utanıyorum cinsimden
- +1 yıl
Bence cinsiyet değil karakter meselesi bu boşver
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir tabiki öyle gurur haysiyet vicdan karakter olacak insanda
- +1 yıl
Hahahahhahanahahahhaha bide şikayet etmiş yorumu kaldırmışlar 😂 yaptığın söylediklerimden beterdi oysa neyse et bakalım
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir karısı sikayet etse onu ortadan kaldıracaklar haberi yok
+1 yılPeki kaçacağın kişiyi de sktiginde oda kilo alcak herkesi sırayla mı yapacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo alırsa evet onu da terkederim
Küfürleri okumaya geldim butonuyum 😂
eğer troll değilse ABV10 Yorumla
+1 yılSen bence severek evlenmemissin sevsen bunu dusunmezdin
00 Yorumla
+1 yılNe desem bilemedim. Yorumsuzsun gercekten. Keske olsen
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Yaa Bi git bilader burdan. Belanı benden bulma. Gereksiz şeyler yazıp durmayın şuaralara.
14 Yorumla
Soran+1 yılBelamı senden nasıl bulabilirim ki :)
Soran+1 yılRol yapmıyorum. Tehditkar bir tutumun vardı da ondan sordum
Allah uzun ömür versin ayrıl da kadın da çocuk da kurtulsun senden bir an önce inşallah o kaçtığın kadında dolandırıcı çıkar
22 Yorumla
Soran+1 yılTşkler <3
- Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKarın doğum yapar, sonra zayıflar güzelleşir. başkaları onu teselli eder merak etme
20 Yorumla
+1 yılEvet ayrıl da kurtulsun kadın senden
52 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan kurtulsam daha iyi dicem de kaçma planları yapıyorum sevgilimle. Taktik vermek ister misin?
- +1 yıl
allah senenin belanı vermesin seni allaha havale ediyorum
+1 yılAfedersin ama nah yırtarsın
50 Yorumla
+1 yılYalan söylüyorsun ve buna rağmen içim gidiyor
40 YorumlaKafan mı güzel bı boşansan bile cocguna bakmakla yükümlsn
00 Yorumlaİntihar et nafaka derdi biter
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılNefes alman bile zarar bu zihniyetle bu topluma!!!
30 Yorumla Keşke akılsız kişiler evlenmese çocuk yapmasa
90 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın senin gibi birinden kurtulacak, ne güzel.
31 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan kurtulduğuma seviniyorum valla
+1 yılGittiğin yoldan Çok yaşa dön
00 Yorumla
+1 yılAllah uzun ömür versin ne diyim ki
03 Yorumla- +1 yıl
Allah uzun ömür mü versin ne uzun ömürü lann 😳😳😳
- +1 yıl
Vala ben başka bşey yazmıştım KS otomatik düzeltiyor hakaret içerikli olduğu için herhalde uzun ömür değil de başka bişeydi o şu an yazsam yine düzeltir
- +1 yıl
Hakaret etmiştim ben aslında KS niye düzeltiyorsun ki bırak ta böylelerine haddini bildirelim
+1 yılO kadın sana ne yapsa yeridir.
54 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum, zorla mı seveyim?
- +1 yıl
Cocugu yapmasini seviyorsun ama
Soran+1 yıl@elagozluezoo Evet çok zevkli oluyo
- +1 yıl
Sevmiyorsan da bu işin bir yolu yordamı var hukuki olarak soruyu okuyunca erkekliğimden utandım.
umarım gerçek değildir
50 YorumlaAllahım lütfen bu kurgu olsun
31 Yorumla
Soran+1 yılama değil
+1 yılYirtamazsin. Senin gibilerde yirtamasin zaten.
40 YorumlaTroll jdjsjs
22 Yorumla
Soran+1 yılDeğil. Karının tipi kaydı ne yapayım
+1 yılterbiyesiz annen bacın yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılBana ne onlardan?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöz söylemeyi bile hak etmiyorsun.
40 Yorumla
+1 yılHayy ben seniinn
00 Yorumlaİçim parçalandı :'((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne
01 Yorumla
Soran+1 yılİkizler
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026