Kızlar acil bu maruz kaldığım şiddet midir, ne yapmalıyım?

2 Yıldır evliyiz gayet güzel bir hayatımız var. Kocam çok iyidir, merhametlidir, düşüncelidir filan ben öyle biliyordum yani. Site ortamında değil evimiz çevre de çok kalabalık değil. ben de alışkın değilim kapıyı açmadan önce "kim o" demiyorum. gerekli olduğunu biliyorum ama ihmalkarlık diz boyu işte yapım böyle çocukken alışmadım.
Kocam sürekli ama sürekli uyardı bu konuda. Haklı ama unutuyorum işte önemsemiyorum da pek. açıveriyorum kapıyı. Başıma ciddi bir olay gelmedi çevremde de yok böyle bir şey yaşayan olmadı.
Dün akşam geldiğinde kızdı biraz ve gayet sakin bir şekilde sıranın dayağa geldiğini bir daha kapıyı bu şekilde açarsam beni kemerle döveceğini söyledi. 1 Nisan şakası filan değil hayatında şaka yapmaz. gayet ciddi idi. Kimseye şiddet uyguladığını görmedim sesini bile yükseltmez dün de yükseltmedi ama şaka diye bir şey kitabında yazmaz. yaparım dediğini de yapar.
İşin asıl beni gıcık eden tarafı şu ki bu aklımdan çıkmıyor. bugün her kapı çaldığında kim o diyorum. Akşam o gelince de unutmamış olacağım. Kim o diyerek kapıyı açınca kendimi şiddete teslim olmuş hissedeceğim.
Bu şiddet zaten derhal orayı terk et
Akşam kesinlikle "kim o" deme, özellikle deme; dövmeye kalkarsa polise git ve ayrıl
Şu anda aklındaysa "kim o" de, zaten iyi bir şey ama bir gün unutursan da dayak atarsa polise başvur, boşan
Adamın başka çaresi yokmuş, gerekeni yapmış, unutmamaya bak unutursan da sonucuna katlan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kızlar acil bu maruz kaldığım şiddet midir, ne yapmalıyım?