ALLAH AKIL VERSİN diycem ama onu da kullanamazsınız şimdi
Erkekler “göster amcanlarına pipini” diye büyütülürken neden kızlar “aman kızım sus” diye büyütülüyor?
ALLAH AKIL VERSİN diycem ama onu da kullanamazsınız şimdi

Sözde namus bekçiliği. Toplum olarak çağlardan belli kadınların üstüne geldik. Çünkü erkeklerin hamile kalma derdi yok. Olmayan zarın bozulma derdi yok. Erkek yapar elinin kiri, kadın yapar fa*hişe olur. Oysaki namus her iki cinsiyettedir. Olmayanda zar şu, hymen zarıdır meşhur kızlık zarı. Ve tek görevi 12 yaşına kadar dışkıdan oluşacak olan iltihabı korumak. Sonra işlevsiz oluyor. Ve ilk ilişkide kanamaz. Kadın kendini kastığı için zarar görür hem duvar hem zarda zarar görür. Bazı kadınlarda yırtılma bilmem kaçıncı ilişkide olurken bazı kadınlarda doğumda olur. İnanmayan Google'dan, bilimsel makalelerden bakabilir. Lütfen erkeklerinizi böyle yetiştirmeyin ilerde sapık, katil ve narsist oluyor. Sizin canınız başkasının canını yakıyor. Lütfen şu namusu bacak arasında olmayan zarda değil kafada aransın.
**Hymen'i öğrenin diye yazdım öğrenin ki gelecek nesil böyle olmasın.
İlk kez erkek arkadaşım olduğunu babam anladığında bana ayrılmam gerektiğini ve benim erkeklerin nasıl düşündüğünü bilmediğimi söylemişti, ben de eeeee sen erkek değil misin? O zaman annemin de senden uzka durması gerekiyordu gençken demiştim. Kızarmıştı bozarmıştı jsjsjjs Neyse ki aşırı muhafazakar biri olmadığı için cevap verebiliyordum.
Ataerkil toplum olduğu için. Nefret ediyorum bu konuşmalardan. Niye bir cinsel organı bu kadar yüceltiyorlar. Neden bu kadar cahiller?
Allah aklı süs olarak vermemiş kullansınlar biraz...
O senin pis zihniyetin... terbiyesiz yoruma bak.
@birumut39 yeter be her yorumda kadınlara şey diyor. Sen çocukluğunda anandan öyle gördüysen biz ne yapalım evinize çok müşteri geldiyse
Erkek aklıyla, kadın aklı, davranışları, yönelimleri, meyilleri, güdüleri, hepsi farklı. Öyleyse kızları da "gel kızım göster vajinanı" diyerek büyütsünler." Pipiyi gösterince istismar olmuyor da vajinayı gösterince mi istismar oluyor? Bir de böyle bakmak lazım.
Neyin önünü açmaya çalıştığınızın adını koymak lazım. Özgürlüğün mü? İğrençliğin mi? Yakışan var, yakışmayan var.
Cevap
12Cevap
Erkek adaletiyle yönetiliyoruz çünkü devlet erkek ev erkek cinsiyet aynı olduğu gibi kafada erkek açık giyinirsen herşeyi hakediyorsun demektir yani taciz etmiş dövmüş hiç sıkıntı değil onlar için açık giyinip nefsimi kapattı der biri diperide açık giyindi namusuma laf geticek şekilde giyindi der bunlardan korunmak içinde kapalı giyiniyoruz dışarı çıkmıyoruz erkek egemenliğinin trajikomik kısmıda şu kendilerini bildiklerinden en çok kendi cinslerinden korumaya çalışıyorlar akıllarınca tabi
Günümüzde bu durum kızların lehine bi hayli değişti
Artık göster amcana poponu...
Bu zihniyet durumu eşitledi..
Toplum dayatması işte. Hep yanlış yetiştirme yöntemleri. İlerde oğlum olursa asla böyle yetiştirmeyeceğim
Cahillik leş gibi cahillik akıyor. Oysa kadın ve erkek adabı aynıdır ah kirli zihniyetli cahiller ah.
Ben erkek çocuğu olarak böyle büyütülmedim kız kardeşim de aynı şekilde aileden aileye değişiyor.
İşin daha da kötüsü bu dediğine kadınlar da destek oluyor
Böyle binlercesi büyütüldüğü için o kadar insan, kadın ölüyor.
Sanki kızlarla olunca birşey oluyor. Pipi kutsama 😅
Ataerkil topkumdaki körelmiş ve yozlaşmış kültürün çağa yetişememesi falan
ee napalım kardeş bıktık sizin şu sorularınızdan o da amcasına poposunu göstersin ödeşelim yani :D
@mreftal lan olum kadınları savunmayı kesin artık lan şımarığın teki hepsi bide senin gibi yalakalar lazımdı
Seni doğuran da bir kadın bunu düşün öyle yaz görüşünü.
Ağlamayı kesin artik ya sizde surekli ayni sorular
Tamam en iyi sizsiniz
Anlamak istemeyen sensin. Sizin gibilerin kafa yapısını değiştirmeye çalışmak büyük zaman kaybı zaten..
Yav abicim 5 yasindaki cocugun 2 cm seyini kafaya takarak ne kadar gereksiz biri oldugunuzu gostermeyin ya
tamam kardeşim sen haklısın😒
Yav arkadaşım sizin soylediginiz dogru bizim ki yanlis he he
Yoo şimdi kızlar evlenme amn var para yapar dolandır herkeze ver diye yetiştiriliyor
bana '' göster amcalarina pipini '' diyen bir yakınım asla olmadi.. senin sana böyle diyen bir yakının olduysa, sen bence '' neden böyle pislik bir ortamda büyüdüm '' ben diye kendi hayatini kendi ortamını kendi aileni kendi sülaleni sorgulaman lazım.. bye
Ne kadar komik bir yaklaşım. 😂 çok şükür benim çevrem ve aile yapım son derece medeni ve AKILLI. Ancak bu dünya benim çevremden ibaret değil. Biraz şu at gözlüklerinizi çıkarın dünyaya bakın. Her yerden cehalet akıyor!
Valla cahillik. Herkes kitap okusa böyle olmaz. Bizim toplumuzda erkek her zaman bir adım önde. Aslında normali kadın ve erkek her zaman eşit olmalı. KADINA ŞİDDETE HAYIR !
Kadınlar 10 adım önde bizim toplumumuzda. Bir bak bakalım erkek iş bulabiliyor mu diye disariya
valla çevremde hiç göster amcanlara pipini diye insan yok. iyi ki de yok.
Bizde böyle bir ayrım yok çok şükür ikiside ayıp
göster amcana demek çocuk istismarı aslında
Sonrada Türk kadınları kezban Avrupalı kadınlar rahat tribi yiyoruz
toplum olarak geri kalmışlığımızın ispatıdır bu...
Bak işte bu cok büyük yanlış
neden olacak hepsi kezban
Asıl kezban sensin. Leş zihniyetinizide alın gidin
Et yığınlarından farkınız yok
mokundan gülle oyna yalaka et yığını
Karşıma gelsen iki kelime kuramayacak tipsin kalkmışsın burda salak salak konuşuyorsun. Klavye delikanlısı seni. Kökünüzün kuruması dileğiyle..
kesin sen kadınsın erkek görünümlü lgbtmisin yoksa lezzomu desem kezzomu
İşte o zihniyetler yüzünden kaç kadın ölüyor
Eeeeeee? Çözümün nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?