Uvey kizim bana anne diyor ama oz annesi bu durumdan cok şikayetci ne olacak boyle?

Merhaba arkadaslar ben 24 yasinda 1,5 yildir evliyim, kocamin benden once bi evliligi olmus ve o evlilikten dunyalar guzeli 6 yasinda bi kizi var, eski esi ile 3 yil once bosanmislar, kocamin kizinin velayeti annesinde ve hafta sonlari bizde, onun disinda onu okula goturdugum, birlikte alisverise ciktigimizda oldu kizi ile. Kizi cok akilli, cok uysal bi cocuk benide cok sevdi bende onu sevdim. Esimin eski esi ile bi kac kez karsilastik ve bana karsi bekledigimden daha iyi davrandi, ben kadin ile yasadigim bi sorun yok, anlayisli bi kadin bana da kizini hep emanet eder ancak bi kac haftadir "uvey" kizim bana anne diyor. Ilk evlendigimzde bana abla derdi bende onu zorlamak istemezdim, kizimin oz annesi bunu duyunca cok sinirlenmis ve ona bagirmis, ona "anne deme diye" bende cok kararsiz kaldim esim de durumun farkinda ve o da kizin bana anne demesinden memnun ama eski esi cok sinirleniyor
Uvey kizim bana anne diyor ama oz annesi bu durumdan cok şikayetci ne olacak boyle?