Kızlar artık aşırı aşırı açık giyiniyor heryerde m*me g*t görüyorum birkız olarak aşırı utanıyorum ya resmen cırılcplak oldular ıyıce gösterıyorlar artık onceden bıraz kapatıyolardı ama şimdi baya herkes açıldı saçıldı bana göre giyinmek bir edeptir benim midem bulanıyor ya sizin kıskandığımdan değil bende çok güzel bi kızım ama günah yani tamam Müslüman olmayanlara bısey dmeem ama Müslüman olanlarda yapıyor
Hayır ben olanı soyluyorm ben utanıyorum onlarn yerıne cok sukur tas gıbıyım ben ztn gerek yok acmaya kendıne guvenmeyen acar benım yuzumde guzel ztn ılgı cekmek ıcın yaptıklarını soyluyorm ben
Buraya koysam bende teshırcı olrdm kapalym koymadm öyle dusunmeye devam et gorsen agzın ayrılır daha cevao vermıxem cahılle tartısmayı sevmem o gordukelrını savunmaya devam et karında teshırcılık yapsında gör
tamam anlıyorum senide onların düşüncesi kadınlar birbirini kıskanır ya o anlamda dedim senin zaten vücudun taş gibi ise aynanın karşısında havanı at onlara
Bakmaszan utanmazsın. Ben kimin götü kimin memesi açık dikkat bile etmiyorum maşallah siz milleti süzüklüyorsunjz galibaa. Neyse müslümansada bu sadece onu ilgilendiriyor her halta karışmayın çarşafa girenede böyle konuluyor musun
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Suzuklemıyorm yahu karsımda hep dısarda da goruyorum ar edep yahu mılletın kocaları neler yazıuor oraya gıt sende ac ozmn basıt ol sende
Edep ar sana göre farklıdır başkasına farklıdır. Açık giyinice edepsizarsız mı olunuyormuş. Açığım ve basit değilim. Senin gibilerin lafı işe basit olacak değilim!! Kocaları yazıyorsa kocalarınında kanı bozuk demekki? Millete yazdıklarına göre. Kör nü gmzleri düzgün koca alsalarmış. Sizin gibiler yüzünden üçüncü sıbıf ortadoğu ülkesiyiz herhalte kulp bulma yprum yapma kafasındasınız. Salın milleti sen kendine bak sadece
Herkesin kendi hayatı kendi bilir ne giyeceğini, hem merak etme herkes kendi mezarına girer ve kendi günahlarından sorumludur yani derdi tasası sana kalmadı
cahilsin kızım, basit olan sensin ilerde ayı kocan ona buna sulanmasın diye kızların giydiği kıyafetten rahatsız oluyorsun, ben kapalıyım ama herkese saydım var
He he herkese aynı şeyi yazmışsın. Belli ki kıskanç kezban ve çirkinsin. Çirkini öpmemişler namusluyum demişler 😂 ayy bir de kendine bana teklif ediyorlar sıkılıyorlar demiş ahahajsj
Neyin meşrulaştırılması ne anlatıyosun kim anadan üryan destekliyor? Kaç kişiyi öyle gördün? Belli ki sen kendin öyle giyinemiylrsun Özgür değilsin insanları kıskanıyorsun
Ya gordum ınstadan memesı ful acık tı anadan uryan gordummmmmm ben ozgur um anladınmı nıe ozgur olmayım sacmalama acık olmak ozgurluk deıldır dınım emrettı kapandım Şu an farknda deılsın ama kapalılık ozgurluk deıldır dıyosun sende dıl uzatıyorsun
Atar mısın bir tane instada memesi açık kişiyi? Bir kere insta izin vermez buna ve sen millete laf atıyosun orspu diyorsun namussuz edepsiz diyorsun ve evet belli ki Özgür değilsin
Bak basıma gelen bısey anlatcm ben kapalıyım bu arada bı adam evli düşün karısı açık sacık geldi bana teklf ettı ben tabıkı reddettm ama erkekler cıdden açıklıktan bıkıyor basıtlık yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim anlamadığım kadınlar açıyor saçıyor ama erkekler bakınca tepki verince suçlu oluyor kim haklı bu durumda kjkjjkisjsjsju
Kadın suclu
Sende de biraz kıskançlık var gibi hahaha
Hayır ben olanı soyluyorm ben utanıyorum onlarn yerıne cok sukur tas gıbıyım ben ztn gerek yok acmaya kendıne guvenmeyen acar benım yuzumde guzel ztn ılgı cekmek ıcın yaptıklarını soyluyorm ben
Nasıl ve ne niyetle söyledigini Allah bilirde genelde böyle soranlar biraz çirkin ve kıskanç oluyor yinede sen blirsin
Hayır cok guzelm ama mıdem bulanıyor açık sacık gorunce olan bu
Senın esınde memesı acık foto atsın ozmn da gör
Ozmn benı anlarsn
Açık giyinme konusuna tabiki karsiyim ama senin güzel oldgnu düşünmüyorum foton bile yok hahahah
Buraya koysam bende teshırcı olrdm kapalym koymadm öyle dusunmeye devam et gorsen agzın ayrılır daha cevao vermıxem cahılle tartısmayı sevmem o gordukelrını savunmaya devam et karında teshırcılık yapsında gör
Yazık kafana jjsjs
Yazık senın kafana soytarı
tamam haklısın prenses
Adam ol
Bi sal Kezban ya
Sen sal fakir
Görgüsüzlük diyelim. Fizikleri ile ön plana çıkmaya çalışıyorlar. Mide bulandırıcı gerçekten. Yapacak bir şey yok.
Aynen kardeşim
heleki bu tiktok ta çıkta tamam resmen vücudu ile dikkat çekmek için iğrenç iğrenç giymeleri tiksiniyorum ya one öyle
Allahım helak etmiyosa hala vardır bı bıldgı
insanlarımız malesef yoldan çıktı hayırlısı olsun
Ya su kızların yorumlarına bakarmısın
sen şimdi kıskanıyormuş gibi oldun o yüzden salla gitsin
Kıskanmıyorum kendımı savunuyorum
Neyını kıskanıyım taş gıbı vucudum var o açanlara bın basarım ama ben edepsızlerunı dıle getırmek ıstedm
tamam anlıyorum senide onların düşüncesi kadınlar birbirini kıskanır ya o anlamda dedim senin zaten vücudun taş gibi ise aynanın karşısında havanı at onlara
Iyıde ben açık olanı sevmıyorm rahatsz oluyorum gorunce gunah yani
sen zaten kimseye açılmıcan evde dedim benim vücudum daha güzel felan diye kendi kendine bak bazen aynadan bakmak iyi olur
Ha anladm tm
tamam
Bakmaszan utanmazsın. Ben kimin götü kimin memesi açık dikkat bile etmiyorum maşallah siz milleti süzüklüyorsunjz galibaa. Neyse müslümansada bu sadece onu ilgilendiriyor her halta karışmayın çarşafa girenede böyle konuluyor musun
Suzuklemıyorm yahu karsımda hep dısarda da goruyorum ar edep yahu mılletın kocaları neler yazıuor oraya gıt sende ac ozmn basıt ol sende
Edep ar sana göre farklıdır başkasına farklıdır. Açık giyinice edepsizarsız mı olunuyormuş. Açığım ve basit değilim. Senin gibilerin lafı işe basit olacak değilim!! Kocaları yazıyorsa kocalarınında kanı bozuk demekki? Millete yazdıklarına göre. Kör nü gmzleri düzgün koca alsalarmış. Sizin gibiler yüzünden üçüncü sıbıf ortadoğu ülkesiyiz herhalte kulp bulma yprum yapma kafasındasınız. Salın milleti sen kendine bak sadece
Yahu govslerının hepsını acmıs dıyorum bumu edep cırlcıplak
Yaa sen onlara arsız edepsiz diyince kapanacaklarını mı sanıyorsun? Tabımadığın insanların edibine niye taktın bunkadar çook mu boş zamanın var?
Uf ısıne bak cahil
Belli kim cahil bomboş insansın.
evet gördükçe içimizin kabarmaması mümkün değil bence. biz erkeklerin işi gerçekten zor
Teşhircilik çok arttı. Keyif alıyorlar bundan..
Bıde kızlar savunmaya gectı Şu an sınır oldm
Niye savunmaya geçiyorlar anlamadım. Her şey ortada
Aynen okudunmu yorumları
Evet gördüm tabi..
Bıde benı sucluyolar hey allahım
Kafana takma öyle her cevap vereni.
Aynen
Herkesin kendi hayatı kendi bilir ne giyeceğini, hem merak etme herkes kendi mezarına girer ve kendi günahlarından sorumludur yani derdi tasası sana kalmadı
Sende aç ozmn basit soytarı
Ben görmek istemiyorum mıdem bulanıyor
bulanmaya devam etsin o zaman
çok seviyesiz bir insansın
Sende basitsin ilerde kocanın agzı sualndıgında bunlara sanane dıyebılrmısın acaba
anlaşıldı senin özgüven problemin var, hayatındaki kişinin öyle kızlara bakacağından korkuyorsun kıyamam 🙃
Benım oylemı valla hepinıze taş cıkarırım cok sukur basıtlıgını bana camur atarak gızleme
cahilsin kızım, basit olan sensin ilerde ayı kocan ona buna sulanmasın diye kızların giydiği kıyafetten rahatsız oluyorsun, ben kapalıyım ama herkese saydım var
Ben onu dmeddm goguslerı full acmıs dıyorm sen gordgnde utanmıyomusun ne hale geldk
tartışmicam artık yeter
Evet bende cahille tartsmam hele bı o. Puyla hıc
Senın yolun bellı kızım ucreetın ne kadar
sana acıyorum 😃hemcinsini böyle küçük düşürmeye çalışan herkesten nefret ediyorum Allah belanızı versin
Sende hemcınsın olan o. Puları savunuyorsun sende. O. Pusun kusura bakma
Eskıden sadce genelevlerınde boyle gezerlerdı analtabldmmı
haddini terbiyesiz o lafı ağzıma almaya utanıyorum ben pisliksin sen
Asıl bunu savunan da gavurdur
Ben pıslık deılm dınıme yakısmayanı sevmıyorm
defol git
Sen gıt ahlaksız kız
yav he he 🍖
Basit
Aynen iyice kötülwştilsr
E sanane sen giyemiyorsun diye mi bu sinir? Bunun için harcadığın mesaiye yazık.
Hayır ben namusluyum ve kapalıyım gıymemmmm
Troll seni
Basit seni
O kadar cahilsin ki.. tamam en namuslu sensin
Tabıkı.
Namusluyum ama cahıl sensın
Memelerının hepsını acanı savunandan ne beklersın muslumanmısın sen sımdı
Haahhaahahah yorumlara bak aşırı kıskançsın aşırı boşuna dememişler köleler efendilerinden değilde hürlerden nefret edermiş diye
Hür olmak soyunmak değildir. ben kıskanmıyorum vucufumu görsen agzın acık kalır boş yapma
He he herkese aynı şeyi yazmışsın. Belli ki kıskanç kezban ve çirkinsin. Çirkini öpmemişler namusluyum demişler 😂 ayy bir de kendine bana teklif ediyorlar sıkılıyorlar demiş ahahajsj
Benı cok open oldu merak etme
Allah sahıt kı dogru ınanmassan ınanma kudur allahın gavuru
Tamam canım hadi
Gavur defolll
Kıskanmana gerek yok yani seni de Allah böyle yaratmıştır 😂
@sam12356 cahil işte anlıcak buyuuyunce daha erken anlayamıyo sımdı
Evet taş gıbı yarattı.
Cahil diyene bak milleti kıskanıyor çirkin böcek seni ahahahahahga
Cırkın sensın bellı savunduguna gore ayrıca yuzu guzel olmayan kızlar bedenını acar albenisi olsum dıe sendeöı oyle yapıyon ezık
Tamam canım ondan hadi.
Bakkala gidemeyen kızın dramı 😂
Yazma o. Pu
Ben ulke gezıyorum yavrum sen rahat ol
Gıdemeyen sensın demekkı aglama
Kesin geziyosundur 😂😂😂
Vallaha geziyorum
Yalan borcummu var
Tamam canım geziyorsun ama belli ki sorunların var yazarsan hallederiz severim böyle insanlara yardım etmeyi 😁😃😃
Annecıgınden ızın alamıyosun bellıkı ama benım bı aılem bıle yok tatlım
herkes istegını giysin karışmayın
Ondan mı bu sinir neyin iznini alacalın çarşaf giymenin mi yarası olan sensin 😂
@sam12356 karışmadık iiyide sadece midesi bulanan var mı dedım herkes fıkrını dıyebılır sızene
Ben carsaf gıymıyorumkı ıyıde
Sen fikrini söylemiyorsun nefret saçıyorsun
Sende mesrulastırıyosn bunu o yuzden kızıyorum
Neyin meşrulaştırılması ne anlatıyosun kim anadan üryan destekliyor? Kaç kişiyi öyle gördün? Belli ki sen kendin öyle giyinemiylrsun Özgür değilsin insanları kıskanıyorsun
Ya gordum ınstadan memesı ful acık tı anadan uryan gordummmmmm ben ozgur um anladınmı nıe ozgur olmayım sacmalama acık olmak ozgurluk deıldır dınım emrettı kapandım Şu an farknda deılsın ama kapalılık ozgurluk deıldır dıyosun sende dıl uzatıyorsun
Onlar gıyınmemıskı ıyıde
Atar mısın bir tane instada memesi açık kişiyi? Bir kere insta izin vermez buna ve sen millete laf atıyosun orspu diyorsun namussuz edepsiz diyorsun ve evet belli ki Özgür değilsin
Ya bırsurı var yemın ederm gördm diyorum özgürüm tatlım aılem bıle yok kım karıscak bana allasen
Asıl sen ozgur deılsın o cıplakları savunuyosun onlar gıbı olmak ıstıyosn yollu olmak ıstıyosun anladm anan kızıyomu ay kıyamam
Türkçe konuşmayı ve yazmayı bilmiyorsun burada insanları eleştiriyorsun.
Off kanser oldum önce bir Türkçe öğren belli ki okula da mahallenin kuran kursuna gitmişsin kezban seni
@sam12356 sen de abazasın bellıkı yolunuz bellı sızın defol
Sen yazdında noldu boş pompa
He aynen o abaza bu orspu bi sen düzgünsün
Cahil ya 😂😂
Hahajaaj salak ben tıpcıyım klavyeden öyle oluyor sizi önemsesem dikkat ederek yazardım o. Pu seno ılkokıldan terksın bellı 4 unı okudum ben
Tamam seni hayal dünyanla başbaşa bırakıyorum zavallı kız çocuğu
Ayrıca görmeden yargıladıgınız ıcın cahil sizsiniz ben gördüğüm şeyi yargıladım en azından
He tamam ondan 4 üniversite tıp ama yazı yazamıyo ahahahahah
Hayal dunyasımı ay benım hayatıma ozendın hayal kuruyosun anladım ben senı yazıkya canımsın cıdden gormedgn bıseye inanmıyorsunya pes ıstersen dıplomalarımı atıyım bı ozenırsın bellkı cahıllıgıne son verırsın sende okursun oranı buranı acacagına az meslek sahıbı olrsun benım gıbı sımdı sktr ol gıt oruloroul orspu
Cunku sızı öenmsemıyorum klavye değiştiriyor bende düzeltmıyorum bıle sızı öyle boş goruyorum ezıkler
Panik atak geçirmiş ayyy kıyamam sana 😂😂😂😂
hahhahahahaha ne guldum ya
@sam12356 gul cahıller anca gulersın ız ezıkler bende sıze guluyorum
beni canlı görsen boyle konuşamazdın emin ol
Tamam kes ya en iyi en mükemmel sensin ama belki biliyorsundur tıpta sana aşağılık kompleksli deniyor diplomasız doktor seni 😂
çok haklısın edep kalmadı kimsede.
Öylr kızları kımse es dıye almaz bence cunku abartmıyorum tamamı gözüküyor ggslerinin
zaten o tiplerin evlilikleride çok uzun sürmüyor. kim ne yapsın herşeyi ortada bir olan eşi. bazı şeyler sadece bir kişiye özel olmalı
Bak basıma gelen bısey anlatcm ben kapalıyım bu arada bı adam evli düşün karısı açık sacık geldi bana teklf ettı ben tabıkı reddettm ama erkekler cıdden açıklıktan bıkıyor basıtlık yani
nasıl teklif etti :O
Nerdeler lan ben nıye göremıyorum 😀
Instagram da ya ıgrenc cıdden
He orda cok canım. Geçim derdi heralde dıyorum ben
Bencede😅😅😅
modernlik diyolar ona