Neden kasitli bir zarar verip huzursuzluk yaratmisim gibi dvraniyorlar? insan neden boyle firsat bulunca linclemeye bayiliyor?

Otobusteydim. Bir sonraki durakta inecektim ama kalabalikta zor olmasin erkenden kalkayim diye onceden kalkip kapinin yanina gittim.
Koridorda duran bir cocuk vardi ama oyle duruyordu. Pardon demedi gecebilir miyim demedi musaade istemedi yarmaya da calismadi bir sey demedi yapmadi. Sen bi cekilsen inecekler inse dedi yanimdaki kiza soyluyor sandim kendi musaade falan istemedigi icin de baska birisi icin soyluyor sanip bakmadim bile. Meger kendisi inecekmis. Bagirdi sinirl sinirli ben de inecegim diye sonra tavirli tavirli indi. O inecekmis yani ben onun inecegini fark etmedigim icin yol vermemis oldum. Sonra herkes oflayip pofladi sofor de avaz avaz bagirip durdu neden yol vermezsiniz bilmem ki versenize diye. Ben sanki kafes kurup hayir yigidim burada kalacaksin inemezsin dedim, musaade bile istemiyor inmeyecek sandim anlasam neden vermeyeyim anlamadim zaten cok kalabalikti. Kalabaliktan dogan bir durumdu bu benden degil. Sofor de pandemide yasak olmasina ragmen asiri insan almisti.
Kendimi kotu hissettim ama anlasam yol niye vermeyeyim, sanki kasitli engel olmusum gibi neden davraniyor tum otobus?
Neden kasitli bir zarar verip huzursuzluk yaratmisim gibi dvraniyorlar? insan neden boyle firsat bulunca linclemeye bayiliyor?
Cevapla