Hayatta olanlardan “bir”, ölülerden de “bir” kişi, müzisyen, insan, şahıs seçme hakkımız var. B. B. King o halde, gitarı Lucille ile beraber paket halinde.
Kurt'un kaç yaşındaki haliyle muhattap olacağımıza göre değişir sanırım. Son yıllarıysa onu mutlu edecek yasadışılar biraz aşar sanırım, yanında gelirken getirmesini umacağız artık kendi ihtiyacını...
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Şu an hayatta olan veya olmayan bir müzisyenle karşılıklı sohbet etme ve konserine katılma şansınız olsaydı kimi seçerdiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eminem veya Diddy ile konuşmak isterdim sormak istediğim sorular var
Kurt Cobain, BB King ve iyice gençliğine gideceksek bir adet Elvis alabilirim.
Üçü de hayatta olmadığına göre içlerinden sadece birini seçmelisin..
O kadar mı katı kurallar?
"Bir" taneyse kısıtlıyız gibi anlamamıştım ben... O zaman BB alayım bir adet, paket olsun.
Hayatta olanlardan “bir”, ölülerden de “bir” kişi, müzisyen, insan, şahıs seçme hakkımız var.
B. B. King o halde, gitarı Lucille ile beraber paket halinde.
Gibson severiz, Lucille de severiz... Bundle güzelmiş.
Hayattakilerden de Eric Clapton gelsin madem; o SG'sini getirmesin benimkini çalabilir ama, ben o ara BB King dinliyor olacağım muhtemelen.
Bence getirsin, o seninkini çalarken ben de onunkini çalarım, hem müzikal anlamda hem de araklamasına..
O da SG'yi değil, Blackie'yi getirsin o zaman. Hem ses tonunda çeşit olur, hem "çalma"sı daha mutlu eder. :)
İyi dedin, görünüş olarak da siyah olduğu için daha iyi benim açımdan.
Bir adet de Eric Clapton, gitarı Blackie ile paket halinde.
Ama sen bu kadar benim misafirimden pay çıkarırsan kendine, ben de senin kontenjanından Kurt'le iki hasbihal ederim artık... :)
Eminem'i dışlamış olmayız, o da eğlenir umarım.
Kurt pek konuşkan olmayacaktır zaten, konuşturabilirsen işime gelir.
Blackie’den çıkaracağım seslerden ötürü Eminem’le muhtamelen tartışırız biz, sonra ben beautiful ile yumuşatırım onu.
Bazen iyi konuşkan modları vardı ya, konuşkan olmadığı güne denk gelirsek yasa dışı işlere girer onun neşesini yerine getirmek. :D
"Beautiful" bir şey ifade etmedi bana ama, onu yumuşatıyorsa iyiymiş...
Yasa dışını sana devrediyorum.
Beautiful:
https://youtu.be/lgT1AidzRWM
Hmm çalışmadığım yerden geldi. :)
Kurt'un kaç yaşındaki haliyle muhattap olacağımıza göre değişir sanırım. Son yıllarıysa onu mutlu edecek yasadışılar biraz aşar sanırım, yanında gelirken getirmesini umacağız artık kendi ihtiyacını...
Son yıllarındaki hali olmaz umarım, üzücü olurdu.
Tabii onu intihardan vazgeçirme ihtimalimiz varsa iyi olurdu.
Hiç olmazsa müzikal olarak son yılları, kafa olarak biraz daha öncesi gelsin.
O da kafasını dağıtır BB ve Eric Clapton gibi efsanelerle herhalde. :D
Courtney'yi de çağırmadığımıza göre umut var...
Görseldekilerin hepsi olur
Müslüm gürses
Barış manço Cem Karaca
Benim ruh ikizim falanmisin bende ayni seninle
Tan Taşçı