Abiler ablalar, reisler prensesler. Ben kısaca ailemin kürt olmasınında verdiği örf ve adetleri gereği, istediğim şeyleri yapamıyorum. Bir kızı sevmek dahi istemiyorum çünkü bu "işte istediğimiz ve adetlerimize uygun giyinmeli, her yerde gezmemeli vs.." kafasına sahip olan ailemle tanıştırıp ne kendimi rezil etmeyi ne de o kızın hayatını mahvetmek istemiyorum.
Geçen küpe taktım, deldirmedimde ha mıknatıslı tarzda olanlardan. Etmedik laf bırakmadılar, hayır ben seviyorum bana da yakışıyor. İlk defa saç stilimi değiştirdiğimde yana attığımda bile etmedik laf bırakmadılar.
Aga ben birinin himayesi altında olmak istemiyroum, ben birine muhtaç olmak istemiyorum. ben sorgulanmakta "nerdesin, nereye gidiyorsun, ne yapacaksın, kaçta geliceksin vs.." sorularını duymak istemiyorum. O şerefsiz annem yüzünden asosyal büyüdüm, arkadaşlarım arasında sürekli dalga geçiliyor mk. Millet kız arkadaşını almış getirmiş yemeğe, bakın ben daha ilk defa kendim restoranta falan gittim. O kadar ki bilmiyroum garsona para verdim ya, adam afalladı olayı anlamaya çalışıyor. Ben o kadar evden çıkmıyorum ki, her yeri bakkal mantığı sanıyorum "al - ver" bu kadar. d
Yoruldum bu aileden, hayır maddi yönden bana sıkıntı vermiyorlar okul dışında, sadece okul harçlığımı tam verirler. Diğer zamanlarda annemin bakkala gönderdiğinde kaldığı 1 lirayı harcasam azıma sıçar şerefsiz kadın.
Bana iş lazım, bu kadın yüzünden hiç bir yerde de çalışamadım 7-8-9 yaşlarımda falan bakkalda 4-5 gün çalıştım o kadar. Hayır gücüm kuvvetimde yok kki lise son sınfım 8. sınıf çocuğuyla aynı kuvvete belkide daha düşük bir kuvvete sahibim.
Ağır işler ve kirli işler (araba tamirciliği, tornacılık vs.. gibi işler, kirlilik konusunda takıntım varda biraz) dışında hangi işler olabilr. Biliyorum "dalga mı geçiyor la bu" istersen müdür ol falan diyebilirsiniz ama bana iş lazım bunlara muhtaç olmak istemiyorum. Üniversiteyi bu sene kazanamam fakat diğer seneye çalışıp net kazanırım.
Öneriler : (
Geçen küpe taktım, deldirmedimde ha mıknatıslı tarzda olanlardan. Etmedik laf bırakmadılar, hayır ben seviyorum bana da yakışıyor. İlk defa saç stilimi değiştirdiğimde yana attığımda bile etmedik laf bırakmadılar.
Aga ben birinin himayesi altında olmak istemiyroum, ben birine muhtaç olmak istemiyorum. ben sorgulanmakta "nerdesin, nereye gidiyorsun, ne yapacaksın, kaçta geliceksin vs.." sorularını duymak istemiyorum. O şerefsiz annem yüzünden asosyal büyüdüm, arkadaşlarım arasında sürekli dalga geçiliyor mk. Millet kız arkadaşını almış getirmiş yemeğe, bakın ben daha ilk defa kendim restoranta falan gittim. O kadar ki bilmiyroum garsona para verdim ya, adam afalladı olayı anlamaya çalışıyor. Ben o kadar evden çıkmıyorum ki, her yeri bakkal mantığı sanıyorum "al - ver" bu kadar. d
Yoruldum bu aileden, hayır maddi yönden bana sıkıntı vermiyorlar okul dışında, sadece okul harçlığımı tam verirler. Diğer zamanlarda annemin bakkala gönderdiğinde kaldığı 1 lirayı harcasam azıma sıçar şerefsiz kadın.
Bana iş lazım, bu kadın yüzünden hiç bir yerde de çalışamadım 7-8-9 yaşlarımda falan bakkalda 4-5 gün çalıştım o kadar. Hayır gücüm kuvvetimde yok kki lise son sınfım 8. sınıf çocuğuyla aynı kuvvete belkide daha düşük bir kuvvete sahibim.
Ağır işler ve kirli işler (araba tamirciliği, tornacılık vs.. gibi işler, kirlilik konusunda takıntım varda biraz) dışında hangi işler olabilr. Biliyorum "dalga mı geçiyor la bu" istersen müdür ol falan diyebilirsiniz ama bana iş lazım bunlara muhtaç olmak istemiyorum. Üniversiteyi bu sene kazanamam fakat diğer seneye çalışıp net kazanırım.
Öneriler : (
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ezikmisin ya bu ne ergen cr bir soru annene hakaret etmissin terbiyesiz
Sizin gibiler hep vardı maalesef olmaya da devam edicek, benim gibi bir anneye sahip olsan, geçirmeyeceğin psikolojik rahatsızlık ve almayacağın destekten annenin kafasına sıkardın.
Maddiyatı eyw da, maneviyat olmadan maddiyat bir hiç.
Ergen demişsinde çoğu olgun kişiden daha da olgun düşünen biriyim. Mesela sizin gibi sözde "olgun" olan kişiler değilim, bu çocuk annesine bunları neden diyor diye soran kişilerdenim ben.
Haaa hatırladım siz şu , "annedir döverde severde, sen ses çıkartmayacaksın" diyenlerden değil misiniz?
Para vermedi diye mi boyle yapiyorsun cidden yazuk neredesun diyosa mrrak ettigindendir. Ayrica kürt oldugunj belirtmendeki amac ne? Senin anne baban böyle diye tum kurtlere camur atamazsin
Para vermedi diye değil, beni asosyal yaptı lan daha ne olsun daha ne, yaşamadım bu hayatı. Bütün hayallerimi hedeflerimi soldurdu, OKB geçirdim bi Allah'ın c. c kulu yardım etmedi, annem düşene bir tane daha vurdu, çevremdeki bütün arkadaşlarımdan dışlandım hala da dışlanıyorum, özgüvenim yerlerde dolaştım, arkadaşlarım arasında mal şizofren diye anıldım, annem yüzünden psikkolojim bozuldu Tanrıdan başka sığınıcak kimsem kalmadı, bi o anladı beni.
Para konusunda gelicek olursak, hiç bir zaman (çocukluğumuzu da saymassak e bi zahmet) para alma, harçlık alma, parayı alıp gezeyim, şurda yemek yiyeyim vs.. gibi alışkanlığım olmadı, ulan günlük hazır noodle ile doyan insanım ben ne zararım olabilir bunlara, şimdi hakkım olanı , normal insanların yaptığı aktiviteleri yapmak istiyorum diye suçlu ben mi oldum?
Bir tane mağazaya bile beraber gitmeye tiksiniyorum, benim beğendiğim şeylerin sevdiğim şeylerin onun için bir değeri yok, kendimı bıçaklasam yine onun dediği alınır. Dolabımda 10 tane kıyafet don varsa bunu 8 i ni o almıştır, 2 tanesini de zor bela ben almışımdır.
Kürtlük konusuna gelicek olursak, kürtler genel olarak adetlerine ve elaleme bağlı kişilerdir. Bende onların o adetlerini istemiyorum, elalem ile hareket etmelerinden nefret ediyorum, kabul etmek zorunda da değilim.
Yani yaşatmadıkları hayatı yaşamak istiyorum.
Evet adetlerimize bagliyiz ama bu sekilde degil. Senin annenin yaptiginin adetle alakasi yok donuna o karar veriosa bu onun kisiliginde sorun oldugu anlaminda geluyo yoksa biz kimsenin donuna mudahele etmiyoruz 😅😅 tamam üzüldüm senin icin. Bende asosyalim ama eskiden sinifta dislandigim icin. Peki kac yasindasin? Hala gec degil ki hayatini yasiyabilirsin artik kuralini koy yeter de ben yetiskinim senin aldigin donu mu giyicem. Tavrini koy. Baban destek olmaz mi sana ona sor? Ya kardeslerin abilerin yok mu ya nerelisin sen
Annem babam 6-7 yaşlarımdayken ayrıldılar, çok şükür donuma kendim karar veriyorum ona karışmadı. d kinaye yaptım orada. d
Ben doğma büyüme asosyalim, annemden nefret ediyorum bunu şöyle söylemiyorum, "işte bana bunları bunbları yaşattı ondan dolayı" sevmiyorum değil, bak Tanrı çarpsın içimde yok, anne sevgisi ile çocuk sevgisi sonradan oluşabilen bir şey değil değil mi? o çocuk doğduğunda anneye default olarak yüklenen bişi, ama bana hiç bir zaman onu hissettirmedi, yüzüne karşı da kaç defa söylememe rağmen değişmek için çabalamıyor, çocukluğumdan beri, işte şu kıyafeti alayım, arkadaşımınki daha iyi ondan da alayım, şuraları şuraları gezmem lazım gibi şeylerim olmadı (bi patlama dönemim vardı oda kısa zamanda söndü),
Ben normal değilim analdın , normal değilim, %1milyon eminim sen asosyalliğin a sını görmemişsindir. O insanların bana nası baktıklarını, arkadaşların ve kendi öz ailen arasında nasıl ezildiğini görmemişsindir.
Hiç bir güç bu yaşımdan sonra (17) bana anne sevgisi getiremez. Ancak Tanrının bir mucizesi olacak öyle
Peki. Ozaman yapacak birsey yok. Sen anneni sevmiyorsun, annende seni. 1 yil kalmis. Resit oldugunda git kendine bir iş bul başka yere taşın. Ozaman üstünde spz hakki kalmiyor zaten. Ve ben emin ol cok kotu bir asosyallik gecirdim ki hala öyleyim. insan icine cikmak benim icin cok korkunc bisey
Çalışıcam zaten lisemde bitti mezun sayılırım artık, bir iş bulayım direkt dalıcam.
Iyi bakalim. Kardesin yok mu? Babanla hicmi gorusmuyosun? Akraban filandami yok
Tek çocuğum, neredeyse hiç görüşmüyorum babamla, akrabamız da var zaten altlı üstlü, diğer mahallemiz akraba kaynıyor
Onlaridami sevmiyosun? Nerelisin tek arkadasik yok mu gun icinde ne yapiosun oklda kimle takiliosn
Onları seviyorumda, onlarda annemin yancıları zaten, ne söylesem boş onlara.
Okul bitti artık yani sınavlarım bitti dilekçemi de verdim arık okula gitmeme gerek yok 2 aya mezun sayılıırm.
Kuzenlerimdende hiç benim yaşımda veya benle aynı kafada olan yok, mahalle arkadaşları zaten kendi aralarında çok iyi anlaşıyorlar çalışıyorlar buluşuyorlar eğleniyorlar falan filan, bizimkiler onlarla dolaşmama pek sıcak bakmıyorlar
aga'dan sonra koptum ben kusura bakma
hakkını helal et zamanını aldım. d
senin ilacını biliyorum
söyler misin peki abi
Nietzche okudun mu daha önce?
Abi napcan ateist mi yapcan benş asdhgasd Okumadım. d
kasiyerlik yap
Daha reşit değilim alırlar mı ki
lise diplomasının olması gerekiyor sanırsam
liseyi bitirsem zaten sadece üni sınavına çalışırım, bir kaç ay çalışmak istiyorum sadece o kadar