Ne tür işler yapabilirim?

Abiler ablalar, reisler prensesler. Ben kısaca ailemin kürt olmasınında verdiği örf ve adetleri gereği, istediğim şeyleri yapamıyorum. Bir kızı sevmek dahi istemiyorum çünkü bu "işte istediğimiz ve adetlerimize uygun giyinmeli, her yerde gezmemeli vs.." kafasına sahip olan ailemle tanıştırıp ne kendimi rezil etmeyi ne de o kızın hayatını mahvetmek istemiyorum.
Geçen küpe taktım, deldirmedimde ha mıknatıslı tarzda olanlardan. Etmedik laf bırakmadılar, hayır ben seviyorum bana da yakışıyor. İlk defa saç stilimi değiştirdiğimde yana attığımda bile etmedik laf bırakmadılar.

Aga ben birinin himayesi altında olmak istemiyroum, ben birine muhtaç olmak istemiyorum. ben sorgulanmakta "nerdesin, nereye gidiyorsun, ne yapacaksın, kaçta geliceksin vs.." sorularını duymak istemiyorum. O şerefsiz annem yüzünden asosyal büyüdüm, arkadaşlarım arasında sürekli dalga geçiliyor mk. Millet kız arkadaşını almış getirmiş yemeğe, bakın ben daha ilk defa kendim restoranta falan gittim. O kadar ki bilmiyroum garsona para verdim ya, adam afalladı olayı anlamaya çalışıyor. Ben o kadar evden çıkmıyorum ki, her yeri bakkal mantığı sanıyorum "al - ver" bu kadar. d

Yoruldum bu aileden, hayır maddi yönden bana sıkıntı vermiyorlar okul dışında, sadece okul harçlığımı tam verirler. Diğer zamanlarda annemin bakkala gönderdiğinde kaldığı 1 lirayı harcasam azıma sıçar şerefsiz kadın.

Bana iş lazım, bu kadın yüzünden hiç bir yerde de çalışamadım 7-8-9 yaşlarımda falan bakkalda 4-5 gün çalıştım o kadar. Hayır gücüm kuvvetimde yok kki lise son sınfım 8. sınıf çocuğuyla aynı kuvvete belkide daha düşük bir kuvvete sahibim.

Ağır işler ve kirli işler (araba tamirciliği, tornacılık vs.. gibi işler, kirlilik konusunda takıntım varda biraz) dışında hangi işler olabilr. Biliyorum "dalga mı geçiyor la bu" istersen müdür ol falan diyebilirsiniz ama bana iş lazım bunlara muhtaç olmak istemiyorum. Üniversiteyi bu sene kazanamam fakat diğer seneye çalışıp net kazanırım.

Öneriler : (
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Ne tür işler yapabilirim?