Güncellemeler
+1 yıl
Allah herşeyi görür duyar, kalplerin içini, eylemlerin amacını, varlığın özünü bilir. Ben duam da ülkemin milletimin ümmetimin ve tüm insanlığın hayrını gözettim. Daha güzel duası olanın dualarına da şimdiden amin diyorum. Allah bütün iyileri ihya tüm kötüleri ıslah etsin. Her duama gelip beni tahrik ve provoke etmeye çalışanlar hadi bu duama da bir bahane bulsun! Ya sabır Ya Allah!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne bu yabancı düşmanlığı
Sorunun sonunda ne diyoruz bakınız: "Herşey herkesin istediği gibi olsun." Bize düşmanlık etmeyen yabancıların istediği de olsun ama bizi sevmeyen yabancılar ıslah olsun demektir bu. 😊 Yabancı da Allah'ın kuludur, o da candır, onun da anası babası yavrusu vardır. Kimse üzülmemelidir. 😊
@BernaHanımDiceksiniz anladım onlar bizden nefret ederse "haklı" biz onlardan nefret edersek "yabancı düşmanı" sizin adalet terazisinin dengesi "biraz farklı"...
@BernaHanımDiceksiniz it iti ısırmaz, kafir kafiri eleştirmez, tıpkı sizin zalim avrupaya abdye rusyaya israile çine gık diyememeniz gibi...
@BernaHanımDiceksiniz onlar sahada savaşıp görünüp masa başında ittifak yaptılar. Biz herşeyin farkındayız. Yahudi soykırımı denilen şey Hazar Türklerini imha planıydı. Allah müslümanlara herşeyin gerçeğini gösterir. Kalbi katılaşmış, imanı gelişmemiş, İslama düşmanlaşmış insanlara bu gerçeği göremez. Tıpkı ayı yaran Peygambere vakti zamanında inanmadığınız gibi...
@BernaHanımDiceksiniz kafirlerin gözleri mühürlü kulakları sağır, Cehenneme gidiyorlar ağır ağır, kor olmuş alevler yutarken her birini iki cihanda kibirleri onlara verdi kahır...
@BernaHanımDiceksiniz yılların agnostik hatunu olmuş berna hanım. Etekli p. ckurusu. Hadi burdanda sil de görelim 😂
Korku b. kuna pembe hesap açıp abazayim peşinde koşan ergen. Şurdaki çoğu kadın senden daha delikanlı daha adam. Sen önündekini kestir. Sonra işe çık. Issizim diye zirliyordun. Is bulmuş olursun. Senide sen8n gibiler düdükler paranı da kazanırsın. Gerçi senin gibi keli kim ne yapsında. Belki üç beş kuruş kazanırsın 😂
@BernaHanımDiceksiniz neden engelledin etekli pi. c 😂
Bernadiyeceksin diye hesap açan korkakagnostik harun 😂Hep soruyordum. Bir erkek neden kadın hesabı acar diye. Kanı ve sütü bozuk olursa açıyormuş. Birde moslomonlor solok koskok derler 😂
Amin
Teşekkür ederim. Ben herkese hayır duası edeyim dedim insanlar ırkçılık veya yabancı düşmanlığı yapmak istedim sanmış. 😊 İlginç 😊
Amin