Allah milli takımımıza rakiplerine karşı doktorlara salgına karşı askerimize düşmana karşı ümmetimize kafire karşı güç versin mi?

Gece yatmadan herkese dua edip, hayırlı bir soru da sormuş olayım dedim. Yarın uyandığınızda salgın azalmış, güzeller daha da güzelleşmiş, yakışıklılar daha da yakışıklılaşmış, öğrenciler daha zekileşmiş, mutlular daha neşelenmiş, dertlilerin derdi çözüme ulaşmış, ayrılmışlar kavuşmuş, darılmışlar barışmış olsun. Herşey herkesin gönlünce olsun. Her zaman olduğu gibi Allah'ın dediği olsun. 😊 Allah var gam yok 😊 Kötü günleri de atlatacağız. 😊 Hep güzeli düşünelim güzel şeyler olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Allah herşeyi görür duyar, kalplerin içini, eylemlerin amacını, varlığın özünü bilir. Ben duam da ülkemin milletimin ümmetimin ve tüm insanlığın hayrını gözettim. Daha güzel duası olanın dualarına da şimdiden amin diyorum. Allah bütün iyileri ihya tüm kötüleri ıslah etsin. Her duama gelip beni tahrik ve provoke etmeye çalışanlar hadi bu duama da bir bahane bulsun! Ya sabır Ya Allah!
Allah milli takımımıza rakiplerine karşı doktorlara salgına karşı askerimize düşmana karşı ümmetimize kafire karşı güç versin mi?