Aile & Toplum Neden kimse sorumu cevaplamıyor? tu2bal Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben herkesin sorusunu cevaplamıyorm ama siz bana cevap vermiyorsunuz :( Güncellemeler+1 yıl Bir anda bu kadar cevaba şaşırdım ciddi konu olunca da aynı tavrı beklerim teşekkürler mcmcmdlsşck Neden kimse sorumu cevaplamıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lütfettinizefenim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl sorun ya saçmadır ya çok sorulmuştur ya da merak edilmemiştirxper düşüklüğüününde etkisi varyorumlarada cevap verirsen artar 0 9 Yorumla tu2bal +1 yıl 4 xper saçma değil sayfama bak Yorumla Lütfettinizefenim +1 yıl 4 xper az Yorumla Lütfettinizefenim +1 yıl çokda dikkat çekici değilchroma giremiyom diye sormusşunsivilcilerini sormuşsun tabş 5 6 sına baktımbazende saçma sorular dikkat çekebiliyoriama aklına her geleni sorma nette cevabın bulabileceğin sorular sorma Yorumla tu2bal +1 yıl Napim hiçbirinin cevabı yok nette ve bakıyorum bu tarz sorulara cevap geliyor bilginize ihtiyacım var Yorumla Lütfettinizefenim +1 yıl youtubede var nettede varve dediğim gibi bu tarz sorular dikkat çekmiyorsebebini söyledim artis veletartislik yapma loooooooooooooooooooooooooo Yorumla tu2bal +1 yıl Ne tarz sorim cinsellik sorsam herkes üşüşür Yorumla Lütfettinizefenim +1 yıl benim sorularıma baka bilirsin veletcanilişkiler hakkında insanlar hakkındaarada felsefe v. b Yorumla tu2bal +1 yıl Profilin gizli Yorumla Lütfettinizefenim +1 yıl neyse boşver Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Benim soruma da bir kişi yazdı o da soruyu anlamadı 😂 0 1 Yorumla tu2bal +1 yıl Nckckd şimdi herkes sor diyor soracak sorum kalmadı fjmc Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Kalite kokan bir soru sorarsanız neden olmasın. 1 0 Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl herkes meşgul meşgul. biraz anlayışlı olmalısın. 0 0 Yorumla
meraktangelir Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Sende saçma sapan soru sor herkes cevaplar 0 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kimse kullanmıyor ki artık uygulamayı 0 0 Yorumla
Nothingmatter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl cevapladım 0 2 Yorumla tu2bal +1 yıl Teşekkürler efenm Yorumla Nothingmatter +1 yıl ricalarr Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Denk gelmemiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
sorun ya saçmadır ya çok sorulmuştur
ya da merak edilmemiştir
xper düşüklüğüününde etkisi var
yorumlarada cevap verirsen artar
4 xper saçma değil sayfama bak
4 xper az
çokda dikkat çekici değil
chroma giremiyom diye sormusşun
sivilcilerini sormuşsun tabş 5 6 sına baktım
bazende saçma sorular dikkat çekebiliyori
ama aklına her geleni sorma
nette cevabın bulabileceğin sorular sorma
Napim hiçbirinin cevabı yok nette ve bakıyorum bu tarz sorulara cevap geliyor bilginize ihtiyacım var
youtubede var nettede var
ve dediğim gibi bu tarz sorular
dikkat çekmiyor
sebebini söyledim artis velet
artislik yapma loooooooooooooooooooooooooo
Ne tarz sorim cinsellik sorsam herkes üşüşür
benim sorularıma baka bilirsin veletcan
ilişkiler hakkında insanlar hakkında
arada felsefe v. b
Profilin gizli
neyse boşver
Benim soruma da bir kişi yazdı o da soruyu anlamadı 😂
Nckckd şimdi herkes sor diyor soracak sorum kalmadı fjmc
Banada aynısını yapıyorlar şerefsizler
Kalite kokan bir soru sorarsanız neden olmasın.
Eskisi kadar aktif değil KS :/
herkes meşgul meşgul. biraz anlayışlı olmalısın.
Sende saçma sapan soru sor herkes cevaplar
Kimse kullanmıyor ki artık uygulamayı
Hangi soruyu cevaplamamı istersin
cevapladım
Teşekkürler efenm
ricalarr
merhaba ne sordun ki cevaplanmadı
Konu ney
Cevaocevaocebapppkebabpp
Ne sordun ana sayfaya düşmemiştir
Sor bakalım be ya ayıpsın
Sor uzatma