Bir erkek bir kıza neden trip atar? Sadece normal arkadaşlarsa?

Uzun bir yazı olacak, okumak istemezseniz anlarım.

Bir arkadaşım vardı dün başka bir arkadaşımla birlikte üçümüz oyuna girmiştik, oyunda hem ben hemde 3. arkadaşım öldü oyun beni lobiye attı bu ölen arkadaşımda lobiye geldi bana gel biz bir el atalim oynasın o Dedi çünkü hem bu ölen arkadaşım hemde oyundaki diğer arkadaşım pek iyi anlaşamadı. Ölen arkadaşıma diğer arkadaşım laf soktu durdu Bende olur başlat oyunu dedim yoksa belli biraz daha ikisi konuşsa kavga çıkcak oyundaki çocuk ölen çocuğa küfür falan etmeye başlamıştı sen kimsin lan adres ver falan demeye başladı. Aman oyunu başladık diğer arkadaşım oyun bitince bana direk bir mesaj atıyor beni takımdan attınızda oyuna başladınız, ben senden beklemezdim bunu, ektin beni resmen sırf o arkadaşın yanında diye unuttun beni, niye beklemediniz diye bir trip atmaya başladı varya sevgilim olsa bu kadar trip yemezdim. Oyundan çıktık hem bana suçlusun beni sattın bu çocuk için diyor hemde çocuğa küfür ediyor senin derdini anladım sen karı kız peşindesin, kaş*r or*psu çocuğu seni adres ver lan sen kendi i ne sanıyon dedi durdu arkadaşımda ne diyon sen ya doğru konuş dedikce zeytinyağı gibi üste çıkmaya başladı varya şaşırdım kaldım. Sana inanamıyorum ibo seni böyle bilmezdim arkadaşımla doğru konuş küfür etme dedim bana en son dediği şey sinirimi daha da hoplattı. Sen bu çocuğu seviyonmu bilmiyom ama böyle olmaz falan dedi sen ne diyon lan arkadaşım o benim kardeşim gibi sen neyin peşindesin dedim lafı döndürdü dolaştı yine beni ektine getirdi durdu. Tamam sus artık yeter dedikçe susmadı daha da trip atıp küfür etmeye başladı. Ben en son cevap vermeyince sen anca onu savun dedi oyundan beni sildi. Instagramdanda hem en son attığım resmi beğenmiş birde hikayesine oyundan çıktığı gibi bugünde çok şükür benamussuzları gördük gibi birşey yazmış. Çıldırdım ya gece gece, sıkıntıdan varya kalbime ağrılar girdi küfür ettiği arkadaşımdan özür diledim kusura bakma nur dedim şenlik birşey yok ayıbını anlamıyorsa onun sorunu dedi. Allah aşkına niye trip attı bu bana şimdi böyle? Son zamanlarda attigim story ve fotoğraflarıma instada karışır oldu.
Bir erkek bir kıza neden trip atar? Sadece normal arkadaşlarsa?