Daha önce hiç başınıza paranormal birşey geldi mi?

Benim başıma çok geldi. Bir de hep köyde başıma geliyor. Akşamüstüydü kuzenlerimle geziyorduk. Biraz uzakta mezarlık vardı the. Hava biraz karanlık olmuştu. Mezarlığa biraz yaklaşmıştım ki bir de upuzun bir adam gördük bir kabir taşının yanında oturmuştu. Ben ve kuzenlerim ilk önce korktuk. Sonra mezarlığa gelen birisi olur diye düşündük. O kabir taşına ulaştığımızda adam yok olmuştu. Gözlerimize inanamadık. Korkudan hızlıca koştuk uzaklaştık. Daha önce ninem de böyle birseyle karşılaştığını söyledi. Ninemin bahçede atları var, onları besliyormuş. Bir sabah atların yanına geldiğinde atın belinde bir gelin görmüş siyah saçlı üzerinde de iğne asmış kolye gibi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir keresinde de köyde arkadaşlarım, kuzenlerimle evde oturup çay içiyorduk. Sonra ruhlardan, 3 harflilerden söz açıldı. Biz de dalga geçermişkesine güldük, dalga geçtik, eğlendik. O anda pencereleri kapıları kimde dam dam dam vahşi hayvan gibi vurdu. Korkumuzdan yorganın altına girdik😂😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
O kapı pencereyi kim öyle vurdu bir fikrimiz yok. Ama çok korkunçtu. Dışarda da kar yagiyordu zaten kim o sıcak evinden çıkıp bize şaka yapsın ki?
Daha önce hiç başınıza paranormal birşey geldi mi?