Görümcem ne alsam aynısını alıyor, bilen varsa söylesin. Bu davranışın altında ne var sizce?

Ben nişanlandım ardından 2 ay sonra o da nişanlandı (yıllarca kabul etmediği damat adayını ben nişanlanınca kabul etmiş) aynı renk elbise aynı çiçek aynı takılar ben bi ayakkabı aldım aynısını almış aynı renk model giymiş. Ben evlendim neyse o da ev diziyor benim eşyamın markasını söyleyip eşyaları illa bu marka olucak illa bu model olcak diyormuş en sonunda söyledim ben huylanırım alma aynısını dedim fayda etmedi. Şimdi aynı yerden gelinliği almaya çalışıyormuş ayakkabısını almış bile bana sormuştu çok önceden nerden aldığımı ben de söyledim nerden bileyim herşeyin ayısını yapacağını onu da almış ordan resmen benim hayatımı yaşamaya çalışıyor ben bekarken hep arabayla sürer giderdim işe şimdi otomatik araba aldırmaya çalışıyor nişanlısına işte sürmek için falan yani neden benimkinn aynısı rahatsız oluyorum artık sanki böyle yarış yapılıyormuşum gibi hissediyorum huzursuz oluyorum neden aynısını yapar bi insan bilen biri varsa bunun altında ne var sizce? Nasıl davranmalıyım herkes kendi hayatını yaşasın kendi zevkin kendi düşüncen aklın yok mu diyesim geliyor 🙄
Görümcem ne alsam aynısını alıyor, bilen varsa söylesin. Bu davranışın altında ne var sizce?