Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Pick me ne demek? Kimlere pick me deniyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Pick me ne demek? Kimlere pick me deniyor?

Pick me, Türkçe anlamı ile beni seç anlamına gelir. Erkeklerden ya da kadınlardan sırf ilgi veya onay alabilmek için hemcinslerine kötü konuşan, aşağılayan, iğneleyen, alttan alttan karşı cinsine düşmanlık yaparak kendini üstün görmeye ve görünmeye çalışan kızlara/erkeklere denir.
Bir kızın erkeklerin yanında örneğin;
gibi şeyler demesi, ilgi beklemesi onu pick me girl yapar.
Bu tarz pick me söylemlerini sosyal medyada aşırı görebilirsiniz. Tabi pick me söylemi de bu tarz davranan insanlar yüzünden bu kadar yaygınlaştı.

Pick Me, bizim dilimizdeki okunuşu "pik mi" olarak geçer. Pick Me yerine pik mi diye okuyabilirsiniz.
Abi bir şey diyeyim mi ben çevremdeki kızları/erkekleri felan hemcinsimi aşağılayan biri değilim ve kendimi kimseden üstün görmüyorum herkese eşit davranıyorum ve sırf özgüvenli, çevresi geniş biri olduğum için bana pick me diyenler var ve çevremde tanıdığım birini görüyorum, kız erkek fark etmez işte selam veriyorum sonra bana diyorlar ki "selam verme şunlara iyice pick me oluyorsun" diyen arkadaşlarım daha pick me ne demek bilmiyorlar. Benimde elim küçük, boyum kısa ama ben bundan memnunum ve ilgi için elim küçük boyum kısa diye gösterişlerde bulunmuyorum. Yüzümüde beğeniyorum kendimi güzel buluyorum. Pick me belirtisi yok bende. Giyinişe gelicek olursak ben kendimi nasıl beğeniyorsam öyle giyiniyorum başkasına beğendirmek zorunda değilim ki. Ama işte canım arkadaşlarım olduğu için pick me ne demek daha bilmiyorlar sanıyorlar ki pick me erkeklerle gezmek, onlara kendini beğendirmek, anlamı bu sanıyorlar. Ben hem kızlarla hemde erkeklerle takılıyorum ve sadece arkadaş olarak görüyorum.
Bende zararsız bir pick me yim ve hemcinslerime zararım yok ancak bana da erkeklerle dolaşıyorum onlara yürüyorum onlardan yardım istiyorum vs diye kötü niyetli pick me mişim gibi davranıyor bazı kız arkadaşlarım
Pick Me, birinin onayını almak için uğraşan kişilerde genellikle kadınların üzerinde kullanılan betimlemedir. Karşı cinsin onayını almak için her şeyi yapabilecek olan, hemcinslerini erkeklerin karşısında rezil etme utandırma amacı ile hareket eder. Bu kişiler ilgi, seçilme arzusu ile hareket eder.
Pick me egolu kızlara denir. Genelde herkesi aşağılayan, aşırı aşko kuşko takılan ve egolarından kırılan kızlar için kullanılır. İğneleme yaparak konuşanlar, üst perdeden konuşan tipler bunlara dahildir. Erkekler pek sevmez.
Erkekleri etkilemek için olduğundan farklı davranıp şirin gözükmeye çalışan avcı tipli kızlara denilir. Arkadaşın ya anlamını bilmiyor ya da sen hala arkadaşsınız sanıyorsun.
Cevap
45Cevap
Pick me halk arasında erkeklere yaranmaya çalışan kadınlar olarak tabir ediliyor. Pahalı hediyeleri sevmiyor olabilirsin ya da 10 lira verilecek şeye 100 lira verilmesini saçma buluyor olabilirsin ki bu çok normal bence. Arkadaşın saçmalamış kısaca. Bazı kadınlarda erkekler insan değilmiş paramatikmiş gibi bir algı olduğundan her şeyin en pahalısını istemeyi kendilerinde hak görüyorlar arkadaşın bu şekilde düşünen bir kadın olabilir ve sen böyle olmadığın için seni erkeklere yaranmaya çalışan biriymişsin gibi itham etmeye çalışıyor olabilir. İnsan halinden anlamak pick me olmak demek değildir bu arada. Arkadaşını da arkadaşın olarak görme bence artık.
Ortamda erkek de yoktu kızlar arasında konuşuyoruz, biri diyor sevgilim olsa da bana Hermes çanta alsa biri arkadaşının nişanlısının ona Porsche almasını anlatıyor falan. Bana saçma geliyor böyle şeyler. Bunu söyledim diye pick me girl oldum çok ilginç
Erkeği bankamatik olarak gören kadından hayır gelmiyor. Pahalı araba ya da çanta istiyorsa çalışsın alsın o zaman. Biriyle nişanlandı ya da evlendi diye kimse kimseye o derece pahalı şeyler almak zorunda değil. Ha erkeğin içinden gelir alır neyse ona bir şey diyemeyiz ama diğer türlüsü çok istiyorsa kendisi alır dediğim gibi. Artık kadınlar da çalışıyor sonuçta. Aklınca seni ezmeye falan çalışmış. Bir erkekten pahalı hediye beklememek pick me olmak demek değildir. Takma bu tür insanları bence.
"Pick me girlsin sen" diyenler gerçek pick me lerdir. Aşırı saçma bir şey bu. Kısa mısın, süt mü seviyorsun, bol giyinmek hoşuna mı gidiyor, biraz kaba mısın, kızlara nazaran erkeklerle daha mı iyi anlaşıyorsun heh o zaman sana PICK ME GIRL diye bağırıyor bu tuhaf insanlar. Sosyal medyanın çıkardığı, birilerine karşı kullananlardan uzak durmamız gerektiğini düşündüğüm zavallıca bir söylem
Şöyle diyim ortamda kendini yüce göstermek için her b0ku yapan kıza kendini bi b0k sanan kıza insanları kıskandığı için yargılayan kıza argoda ya*vşak ya*vşak konuşan kıza bilip bilmeden lafa atılan kıza denir kısacası lisede kezo olan kızlar var ya onlar gibiler aynı. Seninki sadece nezaket olmuşta arkadaşın pick me gibi geldi bana uzaklaş o kızdan
Ov çok mu dolusun :D
Doluluktan değil lisede bu tarz kızlar yüzünden çok zorbalığa uğradım ve disiplinlik oldum tecrübeliyim artık
ingilizce olarak pick seçmek demek ama pick me anlamı çok farklı, yani bu kişiler böyle dikkatler hep onun üzerinde olsun isterler, ilgi çekmeye çalışırlar, böyle saçma saçma şımarık hareketler filan, bide hemcinsini küçük düşürmek gibi birşeydi galiba.
hoşlanmadığı (cinsel olarak) insanların yanında gayet normal davranırken bir anda hoşlandığı (genelde bütün erkekleri kapsar) kişi ortama girince tuhaf tuhaf triplere girip diğerlerinin yüzüne bile bakmayan argoda kardeşim kardeşim hareketler yapan kızlara denir. böyle bir arkadaşınız varsa ilişkinizi direkt kesmenizi...
Bana diyor ama, ben öyle biri değilim ki üstteki konuşma da kız arkadaşlarımızla WhatsAppta konuşurken söylediğim bi şeydi
Seni diğer kızlar gibi görmüş. Kadınlar doğası gereği biraz pahalı hediyeler seviyorya
"I wanna pick up all the perfect girls" görüşünü destekliyorum, ama tabii bunun için gerçekten "ability" lazım. bu arada resim amatör olmasına rağmen başarılı, bravo
Bu şey tiplerden, doğru bir şey yaptığın zaman duyarcı diyen yani her yaptığın şeye bir isim koymaya çalışan ama hayatta da yaptığı tek şey yattığı yerden insanlara yakıştırma yapan itici tipler
of o kadar haklısın ki
Ezik kadın tiplemesi
Aynı şekil erkek versiyonu da var
komplekslerine isim uydurup sınıf havasi yaratan hatun sevmez hatunlar :)
"Sen niye bizim gibi kokoş ve kan emici değilsin" demek istiyor arkadaşın sanırım. 🤷♂️
Obaa bu aşırı iyiydi
erkek onayı alabilmek için hemcinsini aşağılayan, alttan alttan kadın düşmanlığı yaparak kendini hemcinslerinden üstün göstermeye çalışan kadın anlamına geliyor
Bir ergenin yeni duyduğu birşeyi cümle içinde kullanma telaşı
tipine bahsan tippp deyil tippo insan zevmeyen azman bunnar pick pilmemney zımpırtısı
Dikkat cekmek icin her seyi yapan kiz
Düşük zekalı hemcinslerinin aksine, kendi cinsiyetini övmeyen demek
pahalı hediyeler sevmediğini buralara kadar yazan bence de pick me girldür
Buralara yazma sebebim bunu bana niye dediğini anlamak istemem. Kız grubunda söylenen şey beni niye pick me girl yapıyor ki?
hediyeyi herkes sever. sana araba alsalar sanıyorum geri çevirmezsin.
Hediyeyi herkes sever. Pahalı hediyeleri herkes sevmez. Ben annemden bile bi tişört gelirse utanıyorum ve parasını veriyorum, arabayı hiç kabul etmem. Kendime alamayacağım şeyi başkası bana alıyorsa kendime asalak derim üzgünüm
ya he kanka he
:) ne kadar da her gördüğü sakallıyı dedesi sanan, her kadını kendisi gibi gören bir ablamız
jdkskskd iğrenç bi söz k. b
Beni seç kız demek. Bir erkek kıza teklifte buluyor, beni seç diyor.
fotolar iyiymiş pick me işte bu :D dahası da var, cesaret ister herkes yapamaz
Sevdiğin şeyden ziyade bunu dile getirmene takılmış gibi. samimi bulmamış yani
durduk yere söylemedim ki konu hediyelerdi
Beni seç diyemeyip İngilizceye ile süslemeye çalışmış arkadaş. Tipik sulanma taktiği. Cevap olarak seni seçtim Pikachu diyip kapağı yere bırakabilirsiniz
Kız ya bunu diyen de. Anlamı şeymiş işte ben senin bildiğin kızlardan değilim diyen kadınlar gibi, erkekler onu seçsin diye kendini farklı gösterenlerden. Bana böyle demek istemiş
Arkadaşın biraz seninle kafa buluyor sadece Genel olarak çok bir anlam ifade etmiyor, arkadaşların çoğu biraz Google taraması yaparak sana cevap vermiş. Buda gereksiz bir karışıklığa sebebiyet olmuş. Ona eğer bu kelimeden rahatsız olmaya başladı isen uyarman yeterli olur. Ama dediğim gibi çok bir anlam ifade etmiyor. Kırıcı bir anlamı yok ya da küçümseyen.
Sosyal medyada dediğim türden kullanılıyor bu :)
Anlıyorum dediğinizi ama arkadaş zaten bahsettiğim anlamda kullanıyor. Kelimenin anlamı orijinalinde farklıdır eminim ki ama sosyal medyada böyle kullanıldığı için onun bana söyleme amacı da bu.
:) Siz anlamı hala anlayamadınız ki, neyse teşekkürler görüş için.
Sosyal medyadaki her şey gerçek hayatta da oldukça aktif bir şekilde kullanılıyor bu arada. Sosyal medya diye küçümsememek gerekiyor.
Pik mi yerine, doğrudan s"ik mi deseler noolur yani. Valla çok üşengecim yormayın beni kızlar 😅
pick me girl kimlere denir?
pick me girl genellikle erkeklere yaranmaya çalışan hemcinslerini her fırstta aşşağılayan kendini olmayan biri gibi gösterip karşı cinse yaranmaya çalışan kızlara denir
İşinize gelmeyeni lanetleyip, işinize geleni yüceltmek riyakarlıktır.
Erkekleri etkilemek için kafa davranan ya da onlara yaranmaya çalışan veyahut sevimli olmaya çalışan kızlara denir
Ama senin dediğinin bunla alakası yok emin ol arkadaşından uzak dur kıskandığı belli seni yoksa kimse böyle bir şeye bu şekilde cevap vermez çok kıskanıyor seni
Ortamda erkek de yoktu ki anlamadım niye böyle bişi dediğini
Dedigimi dinle kıskançlık, ortamda etkileyici birisin eminin yoksa kimse arkadaşına veya normal birisine bunu demez, çevrendeki erkekleri pick me girl olarak kendini begendirdigini saniyor
Bence sen bir seçim kızısın. Senin gibi kızlardan nefret edenler hayat boyu bekar olmayı hak ediyor
Seçim kızı ne demek bayım?
Karşı cinsin karşısında hem cinsini asagilayan kızdır
Yani biraz açsak öyle derken..
ne olduğunu bile bilmiyorum :)
Pick me girl derken? Bilemedim.
midemi kaldıran bir konu
Başkalarının gözüne girmek için olmadığı gibi davranmak - pick me
Ne demek olduğunu bilmiyorum
Erkek onayı alabilmek için hemcinsini aşağılayan kadın düşmanlığı yaparak kendini erkeklerim gözünde üstün göstermeye çalısan kadın demek
O halde nefret edilesi, kötü tipte kişiler. Çünkü birinin onayını almak için birilerini hor görüp, aşağılamak kötü bir şey. Kendi egoları ve çıkarları için. Nefret edilesiymiş gerçekten
allahtan bir laf duymuş sıktı artık şu muhabbet mq
takılma bu kadar aptalll bir arkadaşın var belli
Peki sen böyle misin?
bosver takma oyle ergenleri kafana
O fizik ne güzel öyle 🔥
Arkadaşın boş yapıyor
İyi düşünmek imkansız.
Yapmacik kiz anlaminda
nefret ediyorum pick me pick me itici.
o ne ki. nefret ettiğine göre biliyorsun
ilk defa gördüm öyle bi kelime tamlaması
Ben diğerlerinden farklıyım demek kuzum.
Bomboş tipler. Eskilerin deyimiyle koca delisi.
Saçma
f*ck me okudum soruyu 😂
Salakca
Bu; 🤡🤡🤡
Eskort gibi yani
Seksi kiz
Fiziğin hayranım 😍
O ne oluyor 🙄
Kadının kadına düşmanlığını ifade eder
İlgi için her şeyi yapan kız kısaca bacım
Aşko kuşko kız.
Bilmesen daha iyi