Öz abim bana aşık olabilirmi?

Şuanda 20 yaşındayım 18 yaşıma girdiğim zaman doğumgünümden 1 hafta önce abimin telefonunda kendi resimlerimi yakaladım resimlerden bazıları normal instagramda kullandığım resimlerdi bazıları ise beni odamda uygunsuz şekilde çektiği resimlerdi hatta o özel resimlerimi siteye para karşılığında koymayı bile denemiş aileme söyledim annem inanmadı ablalarım da bilmelerine rağmen sesini çıkarmadı erkektir o dedi annem oğluma iftira atıyorsun deyip senin psikolojin bozulmuş dedi evden attılar beni tabi o sıra abimden tehtid mesajları aldım 1 ay sonra eve geri döndüm normalde açık giyen bir insan değilim zaten halada öyleyim neyse bir kaç defa tek gördüğü yerde arkamdan çaktırmadan ellemeye başladı beni ses çıkaramadım sürekli odamın kapısında bekliyor geçen gün annemin yanında sen ne kadar çok zayıflamışsın çok güzelsin gibi kelimeler kullandı iş çamaşırlarımı koyduğum yere sigaramı falan saklıyorum orayı bile bulup karıştırıyor dışarı falan çıktığım zaman da nerde olduğumu biliyor abim bugünde vucuduna dövme yaptırmış odama girip üstünü çıkartıp bana gösterdi kiz resmî yapmış omzundan koluna gelicek şekilde güzel olmuş mu diye sordu işte arkadaşlar ne yapmam gerekiyor sürekli kapımı kitliyorum zaten evde de annem ve babam yokken kesinlikle tek kalmıyorum sizce bu durum aşkmı yoksa ben mi kendi kendime öyle kurguluyorum
Öz abim bana aşık olabilirmi?