Aile & Toplum İstanbullular İstanbul'un hangi semtinde oturmayı tercih ederdiniz ve neden ankete katılırsanız sevinirim? BenCansuuu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben ailemle ortaköy'de oturuyorum ama İnşallah ilerleyen zamanda Kadıköy ya da Beşiktaş'ta oturma şansım var sizce hangi semt daha iyi Ortaköy Kadıköy Beşiktaş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kadıköy'e geliyorum çok az kaldı inşallah Güncellemeler+1 yıl Yalnız 4 katlı bir evde tek başıma oturmaktan biraz korkuyorum İstanbullular İstanbul'un hangi semtinde oturmayı tercih ederdiniz ve neden ankete katılırsanız sevinirim? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yavuzzcan13 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kadıköy'de yaşıyorum eğer Kadıköy olmasa Beşiktaş'ta yaşamak isterdim. İkisi de mis gibi semtler. İstanbul'un en güzel iki ilçesi 0 9 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Bende de o iki semtten birine taşınacağım inşallah Yorumla yavuzzcan13 +1 yıl Kadıköy daha bir samimi gibi. Burada doğup büyüdüğüm için de öyle geliyor olabilir. Senin tercihin 🙃 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Ben de geliyorum umarım yakın zamanda 😀 Yorumla yavuzzcan13 +1 yıl İyi gel gezerik Yorumla BenCansuuu +1 yıl Olur 😀😀 Yorumla yavuzzcan13 +1 yıl Kadıköy'de 4 katlı ev mi var aw dkdjdjeb neresine geliyorsun Yorumla BenCansuuu +1 yıl Merkezi değil çıkışta ama Kadıköy olarak geçiyor Yorumla yavuzzcan13 +1 yıl Kanka mesaj atsana sapık değilim Yorumla BenCansuuu +1 yıl Ben şimdi çıkıyorum bakarız akşama Yorumla
Tirtirlibiskuvi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl icadiye üsküdarda iki ya kadar kaldım gayet güzeldi izmirin rampalisi, tek farki sokaklar biraz yokuştu 0 1 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Hnmmk Yorumla
mert359l Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ulan Bağcılar'da oturuyorum, Ama Nişantaşı olurdu yaa yaşamak istediğim ilçe 0 3 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Orası çok kalabalık ya üstelik herkes birbirinin kuyusunu kazıyor Yorumla mert359l +1 yıl ayn öyle siz nereden biliyorsunuz ya tam olaylı bir semt yaa Yorumla BenCansuuu +1 yıl Tanıdıklarımız oturuyor Yorumla
LİiLİİTTH Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Beşiktaşta oturuyorum çok memnunum 1 2 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki sağ ol Yorumla öyledertliyim +1 yıl @liiliitth tip müsait Yorumla
MasER-EROS Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Kadıköy ya da Beşiktaş 0 42 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Hangisi işte ama ikisini de aynı anda oturamam ki Yorumla MasER-EROS +1 yıl Kadıköy Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki Yorumla MasER-EROS +1 yıl Beşiktaş Yorumla BenCansuuu +1 yıl Yyaaa karar ver Yorumla MasER-EROS +1 yıl Ortaköy Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki peki Yorumla MasER-EROS +1 yıl Bağcılar hghjkk Yorumla BenCansuuu +1 yıl 😀😀 Yorumla MasER-EROS +1 yıl Moda Yorumla BenCansuuu +1 yıl Kadıköy'e geri döndü 😀 Yorumla MasER-EROS +1 yıl Tariyorum bhghjkl Yorumla BenCansuuu +1 yıl Delisin Yorumla MasER-EROS +1 yıl 😒 Ankara hghjkkk Yorumla BenCansuuu +1 yıl Bahaneler mis gibi İstanbul dururken Yorumla MasER-EROS +1 yıl İstanbul çok kalabalık ya hiç sevmiyorum gerçekten. Yorumla BenCansuuu +1 yıl Burada doğup büyüdüm ne yapalım Yorumla MasER-EROS +1 yıl Buraya gel hghmkm Yorumla BenCansuuu +1 yıl Ya ne işim var orada Yorumla MasER-EROS +1 yıl Ne biliyim ne işin var gfhjkk Karadeniz e gidelim istersen gchnk Yorumla BenCansuuu +1 yıl Olur olur Yorumla MasER-EROS +1 yıl En iyisi doğu Avrupa aslında Yorumla BenCansuuu +1 yıl Evet Yorumla MasER-EROS +1 yıl Bıktın mi ytghjkk Yorumla BenCansuuu +1 yıl Bilmem baksana boş boş dolanıyorum orada Yorumla MasER-EROS +1 yıl Nerede gvjjk Yorumla BenCansuuu +1 yıl Burda Yorumla MasER-EROS +1 yıl Burası neresi hgjkk Yorumla BenCansuuu +1 yıl Burası burası orası olacak değil ya Yorumla MasER-EROS +1 yıl Orası burası da olabilir burası burası olduğuna göre.. Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki burası nasıl oluyor orada orası olabiliyor Yorumla MasER-EROS +1 yıl Yorumla BenCansuuu +1 yıl Belli Yorumla MasER-EROS +1 yıl Yfhhji Yorumla BenCansuuu +1 yıl Hhhee Yorumla MasER-EROS +1 yıl Sıkıldım 😒 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Ben de Yorumla MasER-EROS +1 yıl Benden mi aaa hgjmk Yorumla BenCansuuu +1 yıl Canım sıkılıyor zaten Yorumla MasER-EROS +1 yıl Konuşuyoz ya 😒 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Evet ama sıkılıyorum yine Yorumla MasER-EROS +1 yıl Mesaj at istersen 🤭 Yorumla
Kaptanı Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Kadıköy moda güzel veya Fenerbahçe 0 1 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki anladım sağ ol Yorumla
sıkıldım19071907 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kadıköy ya da fenerbahçe isterdim 0 1 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
Doktorlarela Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Moda :3 2 3 Yorumla BenCansuuu +1 yıl Kadıköy yani Yorumla Doktorlarela +1 yıl Aynen surekli ordayim bi evim eksik Yorumla BenCansuuu +1 yıl Benim evim olacak gel beraber yaşayalım 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadıköy'de yaşıyorum eğer Kadıköy olmasa Beşiktaş'ta yaşamak isterdim. İkisi de mis gibi semtler. İstanbul'un en güzel iki ilçesi
Bende de o iki semtten birine taşınacağım inşallah
Kadıköy daha bir samimi gibi. Burada doğup büyüdüğüm için de öyle geliyor olabilir. Senin tercihin 🙃
Ben de geliyorum umarım yakın zamanda 😀
İyi gel gezerik
Olur 😀😀
Kadıköy'de 4 katlı ev mi var aw dkdjdjeb neresine geliyorsun
Merkezi değil çıkışta ama Kadıköy olarak geçiyor
Kanka mesaj atsana sapık değilim
Ben şimdi çıkıyorum bakarız akşama
icadiye üsküdarda iki ya kadar kaldım gayet güzeldi izmirin rampalisi, tek farki sokaklar biraz yokuştu
Hnmmk
Ulan Bağcılar'da oturuyorum, Ama Nişantaşı olurdu yaa yaşamak istediğim ilçe
Orası çok kalabalık ya üstelik herkes birbirinin kuyusunu kazıyor
ayn öyle siz nereden biliyorsunuz ya tam olaylı bir semt yaa
Tanıdıklarımız oturuyor
Beşiktaşta oturuyorum çok memnunum
Peki sağ ol
@liiliitth tip müsait
Kadıköy ya da Beşiktaş
Hangisi işte ama ikisini de aynı anda oturamam ki
Kadıköy
Peki
Beşiktaş
Yyaaa karar ver
Ortaköy
Peki peki
Bağcılar hghjkk
😀😀
Moda
Kadıköy'e geri döndü 😀
Tariyorum bhghjkl
Delisin
😒 Ankara hghjkkk
Bahaneler mis gibi İstanbul dururken
İstanbul çok kalabalık ya hiç sevmiyorum gerçekten.
Burada doğup büyüdüm ne yapalım
Buraya gel hghmkm
Ya ne işim var orada
Ne biliyim ne işin var gfhjkk Karadeniz e gidelim istersen gchnk
Olur olur
En iyisi doğu Avrupa aslında
Evet
Bıktın mi ytghjkk
Bilmem baksana boş boş dolanıyorum orada
Nerede gvjjk
Burda
Burası neresi hgjkk
Burası burası orası olacak değil ya
Orası burası da olabilir burası burası olduğuna göre..
Peki burası nasıl oluyor orada orası olabiliyor
Belli
Yfhhji
Hhhee
Sıkıldım 😒
Ben de
Benden mi aaa hgjmk
Canım sıkılıyor zaten
Konuşuyoz ya 😒
Evet ama sıkılıyorum yine
Mesaj at istersen 🤭
Kadıköy moda güzel veya Fenerbahçe