Yüzsüz kaynana?

8 aylık evliyiz hamileyim annem bebek için bir şeyler yapmış battaniye yelek VS ve hazır şeyler almış bende onları WhatsApp ta paylaştım kaynanam görüp cevap yazdı bana "onların hepsi hazır şeyler el emeği yok paylaşmayın" dedi bende ağzıma geleni dedim. Sizene dedim zorunuza mı gitti dedim, bakmazsınız olur biter, en azından düşünüp hazırda olsa almış dedim kimseden maddi yardım talep etmeden kendi parasıyla aldığı şeyler anlayana... yazdım yolladım. Çünkü onlar sürekli bizden para istiyorlardı bende onlara gönderme olsun diye o lafı kullandım ve engelledim. Dönüp eşime mesaj attılar gördün mü ne kadar güzel bir aile terbiyesi almış diye yaa hem suçlular hem güçlü. Aradan 1 ay kadar geçti şimdi eşime mesaj atıyor kaynana ve bebek hırka yelek VS modellerinden birini seçsin yapayım diyor. Ne biçim insanlar bunlar yaa hala benden model seçmemi istiyo ve bana değil eşime söylettiriyor beni muhatap almıyor bile. Bende istemiyorum onlardan bir şey dedim. Kullanmam yapmasın dedim elimde benim adıma Bi model seçip yollamış. O kadar tuhaf insanlar ki. Kendi de yapmıştı Bi kaç tane battaniye falan kendi yapınca el emeği benim annem yapınca az olmuş el emeği yok hazır şey diye laf atıyor bide. Eşime de kızdım benim adıma model yolladığı için. O da arada kalıyor üzülüyorum ona da. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Yüzsüz kaynana?