Aile & Toplum Dedikodu yapmayı sever misiniz? EagleSedat Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dedikodu yapmayı seviyor musunuz? Hee bir de kızlar mı? Erkekler mi daha çok dedikodu yapar? Dedikodu yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Shadowz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Ulan günah yaa :D yapıyoruz bazen ne yalan söyleyeyim Allah affetsin :D 1 4 Yorumla EagleSedat +1 yıl Ama yapmaktan vaz geçmiyoruz😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Oğlum Allah benim günahları görünce dedikoduyu iyilikten sayıyor 😂 Yorumla Shadowz +1 yıl ahahah yatacak yerimiz yok o zaman :D Yorumla EagleSedat +1 yıl Sorma Yorumla
kirmiziAyy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yanı kımle dedıkodu yaptına bağlı😂 1 12 Yorumla EagleSedat +1 yıl Erkekler çok fena dene bir ara Yorumla kirmiziAyy +1 yıl Erkeklermı😱gercekdenmı yaaaa erkekler ve dedıkodu 🙄 Yorumla EagleSedat +1 yıl Oooo ne diyorsun sen 😂😂 bizler sizden daha beteriz 😂 buz dağının görünmeyen kısmı 😂 Yorumla kirmiziAyy +1 yıl Hadı beeeeee yok artık😳😳😳😳ay erkeklerın de böyle dedıkodu meraklısı oldunu ınan hıc tahmın etmezdım Yorumla EagleSedat +1 yıl Ya kıyamam çok temiz ve safsın :)) erkekler büyük dedikoducudur 😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Al çekirdeğini otur sabaha kadar et 😂 Yorumla kirmiziAyy +1 yıl Vay arkadaş ya😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Var mı dedikodu 😂 Yorumla kirmiziAyy +1 yıl Bılmem sana sormal lazım😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Ben de bol 😂 Yorumla kirmiziAyy +1 yıl Anlatsana😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Oha böyle ulu orta saçmalama 😂 Yorumla
Senaçakırrr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Seviyorum biraz fsjsjsj 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Tamam alın bu arkadaşı da içeri 😂 Yorumla
Lycias Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kız kankalarımla on numara dedikodu çeviririm off 1 2 Yorumla EagleSedat +1 yıl Kanka kız erkek fark etmez herkesle yapıyorum fenayız 😂 Yorumla Lycias +1 yıl Severizz Yorumla
Siyahhiinci Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ALLAH affetsin😂 1 7 Yorumla EagleSedat +1 yıl Ama yapıyorsun bu işi iyi yapıyorsun 😂 Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Nerden biliyorsun 😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl İçimden öyle geçti diyelim 😂 Yorumla Siyahhiinci +1 yıl ALLAH affetsin 😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Ne kadar çoksa demek ki 😂 Yorumla Siyahhiinci +1 yıl Yok ya bu ara 00 ramazan yaklaşıyor 😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Haa normal de var yani 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Severim hadi yapak 1 2 Yorumla EagleSedat +1 yıl Aha anlat ne var 😂 ya da yaz özelden Yorumla EagleSedat +1 yıl Her şeye varım 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazı insanların evet 1 3 Yorumla EagleSedat +1 yıl Bazı derken 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baba tarafı akrabalar diyelim Yorumla EagleSedat +1 yıl Onların Allah belasını böyle veriyor 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ulan günah yaa :D yapıyoruz bazen ne yalan söyleyeyim Allah affetsin :D
Ama yapmaktan vaz geçmiyoruz😂
Oğlum Allah benim günahları görünce dedikoduyu iyilikten sayıyor 😂
ahahah yatacak yerimiz yok o zaman :D
Sorma
Yanı kımle dedıkodu yaptına bağlı😂
Erkekler çok fena dene bir ara
Erkeklermı😱gercekdenmı yaaaa erkekler ve dedıkodu 🙄
Oooo ne diyorsun sen 😂😂 bizler sizden daha beteriz 😂 buz dağının görünmeyen kısmı 😂
Hadı beeeeee yok artık😳😳😳😳ay erkeklerın de böyle dedıkodu meraklısı oldunu ınan hıc tahmın etmezdım
Ya kıyamam çok temiz ve safsın :)) erkekler büyük dedikoducudur 😂
Al çekirdeğini otur sabaha kadar et 😂
Vay arkadaş ya😂
Var mı dedikodu 😂
Bılmem sana sormal lazım😂
Ben de bol 😂
Anlatsana😂
Oha böyle ulu orta saçmalama 😂
Seviyorum biraz fsjsjsj
Tamam alın bu arkadaşı da içeri 😂
Kız kankalarımla on numara dedikodu çeviririm off
Kanka kız erkek fark etmez herkesle yapıyorum fenayız 😂