secde dışında hiçbir şey bilmiyorum bildiğim 2 3 dua var telefondan bakarak kılsam kabul olur mu?
not: lütfen salak salak yorumlar yapmayın sadece soruyu cevaplayın..
not: lütfen salak salak yorumlar yapmayın sadece soruyu cevaplayın..
Bir kere niyet etmişsin. Bak sana tavsiyem. İlk önce duaları sureleri ezberle 1 haftanı almaz zaten. Sonra kitaptan ya da internetten 5 vakit namazın her birine ayrı ayrı çalış. Ama uygulamalı çalış. Yani namaz vaktini bekleme kitaptan veya internetten bakarak ezberlediğim sure ve dualarla namaz kılıyormuş gibi uygulama yap. Bunu sürekli tekrarla. Namaz kılmayı öğrendiğin zaman namaz vakti girdiğinde namazları kılabilirsin. Ben böyle yapmıştım. İlk önce alıştırma yaptım kitaptan baka baka sonra öğrenince kılmaya başladım. Eğer eksik ezberlediğim dua sure varsa zaten zamanla ezberlersin. Artık alışkanlık olduğu için sabahın 4 dünde daha sabah namazı vakti gelmeden otomatik uyanıyorum. Allah sanada nasip eder inşallah namaz kılmayı.
Aferin kız, sana artık şu dekolteli elbiselerini, kıyafetlerini bırakıp namaz kılmaya başlama fikrini çok iyi etmişsin, kıyafet konusunu neden açtın dersen, sen hem namaz kılarak hem de göğüslerinin dekoltesini verirsen mini etek giyerek erkekleri tahrik edersen, yazın bikini giyersen günaha girersin, e o kıldığın namazın kabul olur mu orasını Allah bilir, frikik verdiğinde sen de sana bakan da günaha giriyor. < Umarım ölene kadar namaz kılarsın. > tek aşk iman Allah aşkıdır.
Bak emin değilim ama olay şöyle
Gerçekten bilmiyorsan ve niyetin salihse
Namaz süresince sübhaneke bile sayılır
Onu bilmiyorsan Allah desen bile sayılır
Ama öğrenmeye de cabalayacaksin azim edeceksin
Cevap
5Cevap
Bunu izle kardeşim
Neden kardeşim
O zaman okumayı dene ama şunu unutma herkes kendini işini yapmalı senin dediğin gibi kolay değil tefsir yapmak bu hocada sağlamdır tavsiye ederim
Evet arkadaşs katılıyorum, bu Hoca diğer uyduruk Hocalara benzemez, sağlam fikirli hocadır, hocalara inanmıyorsan, niyetin tam da imandan değildir, lezbiyenleri hala savunma durumunda olma bunu da hocalara inanmadan sadece kendi fikirlerinle hareket ederek de öğrenebilirsin, sonuçta Allah müslümanlara domuzu haram ediyorsa, lezbiyenlik, g*ylıkları da haram etmiştir, sen inatla hu leş herifleri sevmeye devam edersen, günaha girersin.
@xx1697 günahımı sen çekmiceğine göre için rahat olabilir :)) herkes kendini ilgilendirir bunlar da benim düşüncelerim ve ensestlik pedofili ya da tecavüzcü katili savunmaktansa bırak kimseye bir zararı olmayan insanları savunayım. onların günahını sevabını ne sen ne de ben hesap vereceğim bu yüzden herkes kendine bakmalı karışmamalı diyorum ben.. herkes bizim dinimizde değil malesef herkes senin gibi düşünmüyor herkes senin gibü hissetmiyor. ya mesela şey düşün mesela heteroseksüeller dışlanıyor.. erkeklerden hoşlanmadığın halde erkeklerle olur muydun.. ya her neyse herks kendinden sorumlu çok da karışmamak yorum yapmamak bakışlarla taciz etmemek lazım. hoca içinse evet iyi olabilir ama ben tercih etmiyorum teşekkür ederim
Olur bişey olmaz ben 15 yaşındayım yeni başladim viyoya bakarak kılıyorum bişey olmaz sonuçta yanış bişey yapmıyorsun her türlü kabul olur den sadece Allah' inan yeter kimsenin lafini alidirma çok boş konuşuyorlardı sen devem et öğrenen kadar bende 5 vakit telfonla yapıyorum
başlangıç mesele niyet. 1 2 güne öğrenirsen zaten , sen başla Allah içini biliyor
Olur tabi yeter ki kıl.
Yeterki başla zamanla öğrenirsin.
Olur niyet önemli
Rica 🌸
Olmaz ezberlemen lazım kardeşim
Bi fatiha ettehiyati bir sure daha ezberlesen kılarsın biraz uğraşsan ezberlersinde imkansız değil ya
Niyet önemli tamamda telwfona bakarakta namaz kılınmaz bence sen bilirsin yinede niyet önemli ona katılıyorum
Bence olur öğrenrne kadar bence bak hatta bakmakta değil şu sesli namaz seccadeleri vardı o okuyo sen kılıyosun yani imam gibi bence onun app si vardır onu bıl bence
Ya okumasan kabul meselesi değil ezberlemen öğrenmen adına yani öğrenince tabi onsuz kılmaya başlarsın brn sadece öğrenene kadar senin için daha kolaylık olur dedim
Hatta var app baktım şimdi sesli seccade yazınca çıkıyo
Yani bununla sağa sola telefona bakmayacağın için çok daha uygun olur öğrenene kadar böule kılarsın
Öğren ozaman
Bilmediğin bir dili Türkçesi bile olsa Anlık doğru okuyamazsın meali değişir niyetin halis olsada olmaz inne şanı eke huvel ebder demekle helikopter demek gibi birşey çıkar ortaya ezber gerekir
Hadi öyle olsun bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?