bu adamlar daha nihilistlerin bu dünyayı bir hayal dünyası olarak gördügünü ve bu dünyaya göre yaşadıgını bile anlıyamamış herşeyi geçtim şu tavırlar şu kibir aha nasılda lafı koyduk dercesine tavrı nedir allah aşkına? bu tür egolu kibirli davranışları kuran yasaklar röportajdan
sonra nihilistler tanrıyı reddetmek için bu hayat gerçek degil diyorki bu külliyen yalan nihilizm deiz'le kesismez! çünkü nihilist kişiler bu hayal dünyasınıda biri yaratmalı diye düşünebilir ve orda ateistlerede saydırıyor mevcuduyeti kabul edip tanrıyı kabul etmemek saçmalık olucagı
için diyorki ateistler yaratıcı güçü reddetmiyor ateistler bu güçün bizim vücudumuz gibi zekadan yoksun güçün yaratıcagını söylüyor en azından ben böyle düşünüyorum diger ateistleri bilemem ama ateizmin temeli sadece tesadüfe dayalı degil pek çok şekli var
görüyorsunuz efendim sözde müslümanların insanları dinden nasıl soguttuklarını görüyorsunuz bilgi sıfır saygı sıfır zaten bu sözde islamcıların son çırpınışları yakında hakaretede başvurucaklar ve bu tür kanalların sonu gelicek zaten en çok bu trür kişiler insanları islamdan sogutuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer