Aile & Toplum Napiyorsunuz bu saatte? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Selam kankiler nasilsiniz Güncellemeler+1 yıl Kankiler benimde nobettim bitti aksama kadar uyumaya gidiyorum😂👍🏻 iyi gunler herkese kazasiz ve belasiz bir gun diliyorum sizlere amin😁❤️ Napiyorsunuz bu saatte? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Müge anlı yı izliyorum yine öldürülmüş kadının biri ya hemde bizim sehir de 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Samsunmu? Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. https://voca.ro/1erCCH1LpXwk gunaydın 1 0 Yorumla
Minikkbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Yürüyüşe cıkacam ama biraz erken kalktım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erken olmus evet ama erken kalkan yol alir tebrik ederim Yorumla Minikkbiri +1 yıl Ayn öyle teşekkürler kuzu 💚🐣 Yorumla
Volkan0738 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Uyucaz inşallah. 3 de işten geldik. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Iyi uykularrr benimde nobettim bitiyor az kaldi Yorumla Volkan0738 +1 yıl Şimdiden iyi uykular sizede :) sağlıkçı felan misiniz? Yorumla Soran +1 yıl Hemsireyim sagolun Yorumla Volkan0738 +1 yıl Anladım Allah yardımcınız olsun zor iş şu zamanda. Selametle. Yorumla Soran +1 yıl Su zamanda degil bundan oncede zordu ama insanlar yeni fark ediyor ne yazikki😭 Yorumla Volkan0738 +1 yıl Özür dilerim bende yeni fark edenler denim. :) Aslında olay şöyle kolay iş yok şu an dahada zor desek olabilir mi? Yorumla Soran +1 yıl Hadi ozur dilledigin icin kiyamadim yine😂😂😂 oyle haklisin umarim yakin zamanda biterde artik rahatlariz Yorumla Volkan0738 +1 yıl Allah razı olsun :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl uyandım tuvaletteyim kaka yapıyorum sen nasılsın 4 2 Yorumla Sessizkız35 +1 yıl 😝 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin kanks Yorumla
Bitanessii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Namazimi kildim uzaniyorum 7 2 Yorumla Volkan0738 +1 yıl Voov var mı senin gibiler kardeş helal olsun :) Yorumla Soran +1 yıl @Volkan0738 mashallah😍😍 Yorumla
MaviiAy1 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Namaza kalktım 😊 5 1 Yorumla Soran +1 yıl 😍😍😍 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İyidir kanki seni sormalı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Iyi kanks Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Uyandım işe gidiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
Zayıf_Seven_Bey_XxxX Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnsanlık meziyetlerini yerine getiriyorum. 1 0 Yorumla
xCrysix Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Napim kendi halimde garip bir insancıkım 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabahladım haber bakıp KS takılıyorum 1 0 Yorumla
Tetikçi0701 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Nöbet 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Tetikçi0701 +1 yıl Ne işle meşgulüz 😊 Yorumla Tetikçi0701 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Hemsireyim Yorumla Tetikçi0701 +1 yıl Anladım sana da kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl Sagolun Yorumla Tetikçi0701 +1 yıl Rica ederim Yorumla
sevkannn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sen napiyosun onu. İyilik sen 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nobetteyim Yorumla sevkannn +1 yıl Kolay gelsin. Mesaiye az kaldi Yorumla Soran +1 yıl Aynenn bitiyor sonunda😁 Yorumla sevkannn +1 yıl Gözün aydinnn 😊 neycisin Yorumla
Minyonika Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Uzanıyorum sen :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nobetteyim Yorumla Minyonika +1 yıl Oo kolay gelsin ne iş yapıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Hemsireyim tesekkur ederim Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. B*k gibii 😞 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla Romantikadam10 +1 yıl İşteee Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. işteyim çalışıyorum. 1 0 Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. İşe gidiyom 1 0 Yorumla
fati34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. gunaydin 1 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Iş yerine gidiyoruz 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dinliyoruz 1 0 Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl evdemisin yani su an 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet 👍🏻 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Uyuyorum kanks Yorumla zorro_keremim +1 yıl Bu sattemi uyuorsun evlimisin yoksa Yorumla Soran +1 yıl Evliyim😁 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Hmmm yas kacki Yorumla
Canburak35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Uzanıyorum öyle sen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nobetteyim Yorumla Canburak35 +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
enginleventa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hhiiiç. Sen? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nobetteyim Yorumla enginleventa +1 yıl Kolay gelsin ne iş yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hemsireyim tesekkur ederim Yorumla enginleventa +1 yıl Kolay gelsin :) Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. keyifsizim 1 0 Yorumla
sansebastian Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Biraz geç gördüm kbakma, suyunu anca sıktım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Git bunu Anana anlat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Müge anlı yı izliyorum yine öldürülmüş kadının biri ya hemde bizim sehir de
Samsunmu?
https://voca.ro/1erCCH1LpXwk gunaydın
Yürüyüşe cıkacam ama biraz erken kalktım
Erken olmus evet ama erken kalkan yol alir tebrik ederim
Ayn öyle teşekkürler kuzu 💚🐣
Uyucaz inşallah. 3 de işten geldik.
Iyi uykularrr benimde nobettim bitiyor az kaldi
Şimdiden iyi uykular sizede :) sağlıkçı felan misiniz?
Hemsireyim sagolun
Anladım Allah yardımcınız olsun zor iş şu zamanda. Selametle.
Su zamanda degil bundan oncede zordu ama insanlar yeni fark ediyor ne yazikki😭
Özür dilerim bende yeni fark edenler denim. :) Aslında olay şöyle kolay iş yok şu an dahada zor desek olabilir mi?
Hadi ozur dilledigin icin kiyamadim yine😂😂😂 oyle haklisin umarim yakin zamanda biterde artik rahatlariz
Allah razı olsun :)
uyandım tuvaletteyim kaka yapıyorum sen nasılsın
😝
Kolay gelsin kanks
Namazimi kildim uzaniyorum
Voov var mı senin gibiler kardeş helal olsun :)
@Volkan0738 mashallah😍😍
Namaza kalktım 😊
😍😍😍
İyidir kanki seni sormalı
Iyi kanks
Uyandım işe gidiyorum
Kolay gelsin
İnsanlık meziyetlerini yerine getiriyorum.
Napim kendi halimde garip bir insancıkım
Kahvaltı hazirlicam😋
Sabahladım haber bakıp KS takılıyorum
Titreye titreye ise gediyok napicez
Sitede takılırken sabah olmuş
bende naptığımı bilmiyorum
Nöbet
Kolay gelsin
Ne işle meşgulüz 😊
Teşekkür ederim
Hemsireyim
Anladım sana da kolay gelsin