Günümüz Türk ulusunun çoğu yani batı anadolu ve trakya coğrafyası yok efendim yunan bulgar rumen vb imiş... Böyle saçmalık olamaz türk türktür sırp sırptır yunan yunandır. Turani mongoloid gibi her daim baskın bir ırk kaybolamaz, basbaya havalı olmayan milletlere benziyoruz işte onlara değil...
Bir şu terörist yandaşları birde avrupa/batı özentileri böyle saçma bir tez savunuyor ya cins oluyorum.
Bir şu terörist yandaşları birde avrupa/batı özentileri böyle saçma bir tez savunuyor ya cins oluyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Katılıyorum. Mongoloid değiliz ayrıca. Türküz sadece Türk.
Özentilik değil bu gen havuzu, saf ırk diye bir şey yok. Gen çeşitliliği gerekli bir şeydir. En basit haliyle Osmanlı asla saf değildir. Anneler hep farklı ırklara mensuptur.
Az bir melezlik görulebilir ama ırksal fenotip anlamında bir hiçtir.. antropoloji olamaz
Saf ırk istiyorsan kuzey halkları... sarışın nordik ırklar.. aryan... xdasdas
Hiçte hiçlik değildir. Fenotipi belirleyen unsur gen aktarımı ile sınırlı değil çevresel faktörler mutasyon sonucu ile bile gene dahil olup devam edebilir bir değişim söz konusu. Anadolunun %90'ı Kafkas beyaz ırka mensup örneğin.
Ahaha Hitler de zamanında denedi ama gen çeşitliliği iyidir. Bir çok özellik ve bağışıklık ekler. Güç, zeka vs vs
Baya baya kuzey genetiği olsa bile turani ırk fenotipi 1 kmden seçiliyor Türklerde.. biraz sırp hırvat burjuva yugoslav kökenliler var onlarda zaten apaçik turk degil... ayrıca step ırkı yahudiler araplar ve zenciler beraberinde en düsuk sınıf ırklarmıs...
Biraz faşistlik sezdim ama neyse ahahkaksl
Fasistlik yokta nordik irk yaklasimlarini mantikli buluyorum biraz buna göre iç asya step ırkı biraz bos beles bence doğu asya ırkı kısmi hemcinsi ve para eder ama adı sanı bilinmeyen kafkaslar ve hinti cermen halklar varken..