Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın hani ben zengin oldum diğerleri sefalet içinde falan değil 2 amcamlar yurtdışında dedem zamanında işlerimi kurup önlerine verdi beden gençken bazı hatalar yapmış o yüzden tepeden bakıyorlardı zaten amcamların çocuklarını deden ya 2 görmüştür ya 3 görmüştür yurtdışından her ya halam zaten babası ile küs
Güncellemeler
+1 yıl
4 Mart 2021 Perşembe hayatımın değiştiği gün
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Abla işçi lazım mı al bizi yanına malına mülküne iyi bakarız
😀😀 olur
Vallaha mı napalım abla paranda pulun gözümüz yok işsizlik var bizimkisi ekmek parası başka bir niyetimiz yok
Bu arada başın sağ olsun apla
Ben de bilmiyorum ki nerede hangi iş yapılır nerede hangi işçi lazım eksik mi fazla mı hiçbir şey bilmiyorum
Tamam işte ne iş olsa yaparım yalnız fazla ağır işe gelemem işçiyiz diye ezme bizi sonra sigorta yapmasan da olur diyeceğim de başıma bir iş kazası gelirse başın ağrımasın istersen yap kalacak yer vardır nasılsa
Ah dede vah başıma ne iş açtı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Sevin apla paran inşallah alırsın ama zengin kız diye seni etkilemeye çalışan pis niyetli insanlardan uzak dur ama olur mu illaki adana ihtiyac vardır diye erken davranalım dedim iş bulamıyoruz napalım nasip
Aynen öyle her şey nasip deden bana şu çöpü sana bırakacağım demiş değildi ben de büyük şok yaşadım
İşleri yoluna koyarsan hallolursa işçi lazımda olursa unutma bizi abla kal sağlıcakla
Tamam Sen de sağ ol
Ya kardesleirn , halan, amcaların ne olacak onların da hakkı beddua ederlerse hayır göremezsin ki
İyi ama dedem böyle bırakmış ben ne yapayım ki Ayrıca onlar dedeme çok tepeden bakıyorlardı bazı hataları yüzünden amcamlar zaten yurt dışında hiç birinin çocuğunu görmedi bile halam da sen babası ile küstü zaten
Biraz uğraştırabilirler ama noter tasdikli ise bir şey elde etmeleri mümkün olmaz.
Evet öyleymiş ben de öyle duydum
Kanuna ve nizama uygun işlem yaptığı için hak ihlali söz konusu olmayacağını düşünüyorum.
İnşallah
Aynen öyle troll değilsin çok şanslısın canısı 😂
Değilim değilim kaç gündür bunlarla uğraşıyorum yalan olsa bir kere sorar geçerim sen
İyi kuzu hayrını gör 😂
Sağ olasın 😀
sana bırakmazla o parayı.
Ne yapabilirler
kanunen, eşit saıda paykalıması gerekiyor
Çok saçma
sana niye bırakmış diğerlerini sevmiyomuymuş
Dedem gençken bazı hatalar yapmış o yüzden amcamlar dedeme biraz tepeden bakarlardı zaten onlar yurtdışında yaşıyor çocuklarını Dedem ki bir kere görmüştür ya iki kere görmüştür halam desen babası ile zaten küstü ama Dedem sağken onlara bir şeyler vermişti zaten işlerini o kurmuştu
deden sana bıraktıysa baban bile alamaz
sende dedene bol bol dua edersin artık
Öyle olacak artık
Sana kalmaz o boşuna heveslenme
Niye noterden tasdikli vasiyet ne yapacaklar ki
Her türlü varis olarak dava açar alırlar. Adam yaşlı akli dengesi yerinde olduğuna dair sağlık raporu aldıktan sonra vasiyet yazmalı.
Dedem vasiyeti 3 yıl önce yazdırmış avukat hiçbir şekilde hak iddia edemezler dedi bilmiyorum
Görürsün :)
Bir nevi evet
ya yüzsüzü
Ne diyorsun ya
Sana kalmaz o para reis
Sebep