2. çocuğum bu 9 ay oldu dogum yapalı bu süreçte 74 ten 60 a düştüm gayette guzel kilo verdigimi düşünüyorum lakin Esim tatminkar degil çoğu zaman bakışını hissediyorum az oncede bana tartılıyor musun göbeğin cıkmış dedi ya. Evdeyim surekli spor yapmayı bırak duş almak dahi 5 dk sürüyor Afalladm resmen yemek yap temizlik yap evi toparla çocukları uyut diger taraftan beyefendi evden çalışıyor 1 hafta evde 1 hafta işe gidiyor hersey bana kalıyor sinir oldum yeminle ya. 2 çocuk doğurdum ben göbek deseniz yine normal yeminle onunkinden daha küçük benim karnım 😔 ne yapabilirim acaba psikoljik baskı bu bildiğin spor salonuna yazilim dedim aksam 1 saat dahi yeterli ona dahi bakarız deyip geçiştirdi. Regl olurum karnım şişer surekli açıklamak zorunda kalıyorum bak reglim karnım şişer normal bu diye
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aynı şekilde karşılık ver, hatta yetersiz hissettir kendisini. kilonu konuşmayı kesip kendisine bakar belki.
Bi ara denedim sende kas yapacam demistin ne oldu falan orda bile sen ideal kilona gelince dedi ben ne alaka senle ben kendin için yaocaktn bana degl
misilleme gibi olmaması lazım ama, durup dururken beğenmediğini belli etmen lazım bence. o sana nasıl hissettiriyorsa öyle. yetersizliklerine saldır, vardır illaki bir şeyler. normalde agresif olma derim ama çok hakediyor seninki
Sadece o var sohbet edebilcegim konuscagm onunlada aram açılınca yapayanlz hissedyrm kendimi
çok haklısın, öyle olunca diyecek pek bir şey kalmıyor. umarım düzelir :)
sende onu sert eleştir bu tip ne böyle kendini saldın iyice leşş gibi kokuyosun gibi herşeyi giydir aşala bunu kendini savunmak zorunda kalsın sürekli empatiye zorlamış olursun irenir gibi bak ve cinsel olarak taleplerini karşılama bu onu çökertir
Yanlış davranışa aynı sekil mi karşılık verim 😔 dogum yaptım kolay bir evre degil kadınlar için bilen bilir vücut nasıl deforme oluyor toparlanmak bir süreç istiyor
kusura bakmada seni en iyi anlaması geeken eşin sana angutça yaklaşıyorsa karşılığını angutça almalı
Böyle adama iki çocuk vermişsin ne diyim.. çocuk olmasa boşan derdim
Böyle bi dangalaga 2 çocuk doğur hizmet et bi de yaranmaya çalış
Allah yardımcın olsun
Çocuk için acele etmemek gerek
Cocuklar muazzam bisi bi o kadar yoruluyorsunda ama işte en azndan hayat arkadaşım dediğin kişiden destek bekler insan ya durup durup moralimi bozuyor ya yemek yerken dahi cok mu yedim acaba diyorum her seferinde sanki beni izliyor gibi hissedyrm
Peki boyun kac ve yasin kac
Seni bu şekilde beğenmiyor galiba
1.62 oda 1.68 falan sanırım. 25 yaşındayım
Peki birlikte oluyor musunuz eşinle
Yoksa hamilelikten sonra yanaşmıyor mu yanına
Cevap versene
Bunlar ayrı konular. Laf atiyor boyle sadece onun dışında bi sıkıntı yok aramizda
Tkpp atrmsnn bisy sorcamm
Atamam burdan sorabilirsiniz.
Burdan spam yerim tkpp at sonra silersin
Cevap versenee
Kalsın teşekkür ederim.
Ozaman burdan sorayim cinsel hayatınız nasıl
Beyefendi o ayrı bir konu dedim ya size özele giriyor yinede soylim bir sorun yok.
Haftada kac kere yapıyorsunuz peki
Bence sorun olmasa senin zayıflamanı istemez
Kilolu kadını bende sevmiyorum...
60 kiloyum buna kilolu mu diyon cidden
Boyun kaç?
1.62
Fazla değilmiş kilon.. bir kaç kilo daha versen süper olursun
Göbek var az Oda normal yani ya. Eşimle tanıştığımda 48 kiloydum baya bir ince belliydim surekli o halimle kıyasliyor işte. Ama napim 2 çocuk doğurdum ve corona surekli evdeyiz
Haklısın sana sözüm yok... ama elinden geliyorsa biraz vermeye çalış
Evde olmasak surekli amenna ama hep evde çocuklarla uğraş dur dışarı çıkama cok zor. ilk çocuktan sonra Baya guzel verdim ama 2 dediğim gibi dışarı cikamamk etkili
Fazla takma kafana... olur evlilikte böyle şeyler. Insan bazan boş bulunup kırıcı olabiliyor. Olur deyip geçmek lazım bazı şeyleri
insan eşine yapmamalı böyle şeyler
Yapmamalı ya sonucta ben varım yanında iyi gun kötü gun.2 tane evladımız var kolay olmadi dünyaya getirmek büyütmek uykusuz kalmak saçımı tarayamadgm zamanlarım oluyor kendimi yetersiz hissettiğim zamanlar bazen anlıyor gibi bazense böyle duygusuz
belki yapısı böyle yani ciddi değilde kengine göre şakasına söylüyor olabilir
Yok ya basbaya ciddi konuşuyor onu biliyorum ben
o zaman beğendiği başkası ile kıyaslıyodur
Eşin çok mu yakışıklı
Oyle wauw biri diyemem ama seviyorum onu sonuç her haliyle lakin o bilmiyorum ya fiziğe odak görünüyor hep gözümde