EŞCİNSELLİKTEN TÖVBE ETTİM FİİLE DÖKMEDİM AMA ARAYIŞ İÇİNDE BULUNDUM ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN?

Abiler ablalar yardımınıza çok ihtiyacım var. Aslında dinine çok bağlı birisiyim namazlarımı eksik etmemeye çalışıyorum inancımda tam ama ne yazık ki duygularım tam değil küçük yaşlardan beri böyleyim neredeyse 20'ye yakın hemcins ilişki yaşadım Allah beni lut kavmi gibi taş yapsaydı da böyle birisi olmasaydım çok pişmanlık duyuyorum bazen bunları yaşadığım için. Kurtulmak istedim namazıma niyazıma başladım ve tövbe ettim sonra bir süre namaz niyaz işleriyle devam ettim iki gün önceye nedendir bilmiyorum şeytana uydum ve gay uygulamalarına girip arayış içinde bulundum ama kimseyle görüşmedim sadece arayış yaptım. Çok korkuyorum tövbem kabul olmadı diye namaz kilamiyom iki gündür ne yapacam şaşırdım. Şimdilik azgınlığım geçti ve kendimi frenledim. Ne yapmalıyım namaz kılıp tekrar o eski dinsel hayatıma geri dönmek istiyorum ama mevlam sırtını bana dönmüş müdür bilmiyorum çok korkuyorum bundan mütevellit kesin karar verdim artık eskisi olmayacağım yeni bir hayat kuracağım. Ama çok korkuyorum tövbemin üzerine tekrar bunları yaptım diye gerçi fiile dökmedim kimsenin bedenime dokunmasına izin vermedim sadece arayış yaptım ama gitmedim. Ben bu duyguları yaşamak istemiyorum artık kurtulmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Korkumu nasıl yener de geri dinsel hayatıma dönebilirim birileri yardım etsin ne olur? (Merak etmeyin gerici birisi değilim her şey açık ortada zaten çağdaş bir insanım ama Allah'tan da korkuyorum işte) lütfen yardım edin 🙏🏻
EŞCİNSELLİKTEN TÖVBE ETTİM FİİLE DÖKMEDİM AMA ARAYIŞ İÇİNDE BULUNDUM ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN?