Gerçekten böyle mi ya?
Kadınlar, kötü yetiştirilmiş erkeklerin rehabilitasyon merkezi mi?

Bir insanın ilk eğitimcisi ailedir. Anne-baba, bebekle ne kadar oynarsa bebeğin beyin gelişimi bile daha hızlı hâle geliyor. Nezaket, zarafet ve incelikten noksan bir erkeği hangi kadın tedavi etsin? Hayatlarına bile almasınlar sonra tecavüze uğrayıp öldürülüyorlar, bu ifade için kusura bakmayın ama yaşanmışlıklar herkesin malumu.
Elbette değiller.
Kadın anlaşılmak ister, kendini güvende hissetmek ister. Sadece kadın için de demek yersiz, her iki tarafın arzusudur bu. Yalnız, Bir ebeveyn gibi bir erkeğin peşinde pervane olmak değildir ilişki yaşamak.
İlla ki bazı sorumlulukları vardır birlikteliklerin ama bu kadın bir arınma merkezi diye algılanmamalı.
Erkekler, kötü yetiştirilmiş kadınların rehabilitasyon merkezi mi?
Merhaba,
Gerçekten böyle mi ya?
Erkekler, kötü yetiştirilmiş kadınların rehabilitasyon merkezi mi?
Cevap
16Cevap
Kadınların en büyük hatası, birden fazla rolü üstlenmek. Sevgilisine/kocasına anne, sevgili, arkadaş ve koruyucu oluyorlar. Bu görevi abartınca erkek kendisini vazgeçilmez sanarken, nazlı, kavga eden ve korumaktan çok korunmak isteyen birilerini arıyor. Bu da o insalık abidesi kadının göz yaşlarına ve mutluszluğuna sebep oluyor. Kocanıza eş, sevgilinize sevgili ve arkadaşınıza aarkadaş olun. Bir adım ilerisinde göz yaşı ve mutsuzluk var.
Selam, tabi ki değil ama kadınlar böyle tipleri seviyor. Onların değişeceklerini sanıyorlar ama değişmiyorlar.
Hayır, değiller. Bir zahmet sevgiyi, saygıyı öğrenip öyle bir kadınla birlikte olsunlar.
3.5 erkeği analiz edip gorevini tamamlayan butun secilmis kadinlar... artik ışığa doğru gidebilir ve kanatlarını açıp göğe doğru cennetteki babamızın yanına gidip benim icin gregoryen ilahileri okuyabilir...
amen...
ne merkezleri bilmiyorum, ama genel olarak bi zaaflari var diye dusunuyorum. bu durum sorunun cevabini dolayli yoldan "evet" olarak isaret ediyo olabilir.
Bnde tersini düşünüyordum. Başka müşteri lerden gördükleri darbeyi iyi erkek lerden neden çıkarır kadın
Her kadının içinde bir aslan terbiyecisi yatar.
Her kadın içgüdüsel olarak serseri bir erkeği adam etmek ister.
Herşey tercihlerimizden ibaret. Eğer kadınlar böyle düşünen erkeklerle birlikte olursa bu tarz başlıkların açılma sayısı da aynı orantı da artacaktır
hayır değiller ama bunu kendileri de fark etmeli
nerde arıza biri var ben bunu adam ederim kafasında olmamalısınız
Oda degil haklisın ama müptezellerle gezip efendi erkekle evlilikte temizlik mekanizması degil
Evet. Hemde gönüllü merkezi.
(Genelleme yapmiyorum)
Bence değil ama toplum algısı yüzünden maalesef😡😡😡😞😓
Sevgi her yarayı iyileştirir. Eksikliği eğriyi düzeltirmi bilmem. Sonuçta kadının yapmadıöını kadın yapmalı.
Kadınlar erkeklerin rehabilitasyon merkezi değildir büyük ihtimalle kötü yetiştirilmiş dediğimiz erkekler aile sevgisi ve çevre sorunları yüzünden böyleler ailesi tarafından eğitilmiyen erkeklerden üzgünüm ama ne adam olur nede baba...
Sanırım yani normal dediğim erkek bile bi zaman sonra içindeki takıntılı manyağı ortaya çıkarıp sen çok güzel seviyosun adam et beni demişti 🤦♀️
Yetistiremedigi lgluyla anasi ugrassin. Elin kizi onun pis, ahlaksiz huyunu cekmek zorunda degil.
Gerçekten de öyle gibi sen yüzüne bile bakmaya kıyamayacağın birinin yanında öyle birini görüyosun ki nasıl olur ya diyebiliyosun
Tercihlerine dikkat ederlerse olmazlar.
hayır ama eş sonuçta kocasına yardımcı olmalı
Kadınlar kendini rehabilitasyon görüyor sanırım
Onu yetiştiren de bir kadın sonuçta.
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?