Tek başına en rahat hangi ilde yaşanır?

Obp kırılacak onu biliyorum, onun dışında gittiğim yerdeki insanlad ters olur, çalışacak uygun ortamı bulamam vs o gibi sorunlar önemli benim için. Ailemin yanında hiç ama hiç bir şey olmuyor, sınava üçüncü girişim olacak zaten, bu sene korona olmasaydı gidecektim, zaten evdeyiz bu bahaneyle obp yi kırmadan girip gideyim dedim ama asla olmuyor, psikolojimi sağlığımı kaybettim bu evde, çok ağır psikolojik şiddet var annem tarafından, ona bi şey yaparım diye korkuyorum artık, daha fazla uğrasamayqcagim gidicem tercihi verip neresi gelirse, artık üniversiteyi evden ayrılmakta araç olarak görüyorum heves de kalmadı okumaya, 20 yaşındayım, artık giderim tutan bi yere, üniversiteyi bırakır kadın sığınma evine derdimi anlatır orada kalırım iş bulana kadar, aylık maddi olarak da yardımcı oluyorlarmış küçük bi ev tutarım vs. Aslında bu sene gidip kalacaktım ordan gidecektim fakat yaşadığım yerde zaten bi tane var onda da çok ciddi olanları alıyorlar. Gittiğim yerde de ailem illaki geri getirmeye çalışcak ama en fazla ne yapabilirler ki demi, yetişkin bi insanım sonuçta. Kalırsam annem elimde klck bu evde, anne değil düşman, kendi düşmanını doğurmuş, bıktım artık, sömürdü tüm yaşama sevincimi
Tek başına en rahat hangi ilde yaşanır?