Obp kırılacak onu biliyorum, onun dışında gittiğim yerdeki insanlad ters olur, çalışacak uygun ortamı bulamam vs o gibi sorunlar önemli benim için. Ailemin yanında hiç ama hiç bir şey olmuyor, sınava üçüncü girişim olacak zaten, bu sene korona olmasaydı gidecektim, zaten evdeyiz bu bahaneyle obp yi kırmadan girip gideyim dedim ama asla olmuyor, psikolojimi sağlığımı kaybettim bu evde, çok ağır psikolojik şiddet var annem tarafından, ona bi şey yaparım diye korkuyorum artık, daha fazla uğrasamayqcagim gidicem tercihi verip neresi gelirse, artık üniversiteyi evden ayrılmakta araç olarak görüyorum heves de kalmadı okumaya, 20 yaşındayım, artık giderim tutan bi yere, üniversiteyi bırakır kadın sığınma evine derdimi anlatır orada kalırım iş bulana kadar, aylık maddi olarak da yardımcı oluyorlarmış küçük bi ev tutarım vs. Aslında bu sene gidip kalacaktım ordan gidecektim fakat yaşadığım yerde zaten bi tane var onda da çok ciddi olanları alıyorlar. Gittiğim yerde de ailem illaki geri getirmeye çalışcak ama en fazla ne yapabilirler ki demi, yetişkin bi insanım sonuçta. Kalırsam annem elimde klck bu evde, anne değil düşman, kendi düşmanını doğurmuş, bıktım artık, sömürdü tüm yaşama sevincimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
samsun tavsiye ederim. atakumda yaşıyorum, atakum Samsun'un diğer yerlerinden biraz daha farklı kadınlar daha rahat takılabiliyor, kiralar uygun fiyatlı, cafeler restoranlar pahalı değil, sahili falan kafa dağıtmak için harika, hem kalabalık yok hem tenha kalmıyor. yinede sen bilirsin. durumun için üzüldüm umarım en kısa zamanda istediğin hayata başlarsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
11Cevap
Samsun tek geçerim güneşin doğduğu şehir bi kerem hangi evden uyanırsan uyan güneş ile denizin kesiştiğini görebilirsin. Ayrıca ben Samsun’da yaşıyorum çok rahat ve refahı çok yüksek olmasına rağmen fiyat olarak çok mâkul bir şehir, gelirsen tüyo verebilirim (üniversitemiz de deniz manzaralı)
10 YorumlaÜniversite icin trabzon ya da samsun secerim rahat gibi oralar
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Pahalı değil mi, turistik ya trabzon falan
- Soran+1 yıl
Tamamdır trabzonu düşünüyordum sağ ol
Trabzon eskişehir samsun bursa nispeten küçük şehirler ama güvenli
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben de kayserideyim. Evden valla bıktım. Burada çok lüks evler çok uygun. 3 1 ev buldum. Her odasında ayrı yuvarlanıyorum. Tek başımayım oh mis. Dünyadan uzağım gibi hissediyorum.
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Benim yanıma gel. Yalnızlık çekiyorum zaten.
Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. Eskişehir İzmir aydın muğla balıkesir yalova alanya
00 Yorumla- +1 yıl
Samsuna git kiralari düşük evleri güzel öğrenci dostu şehir insanları da iyi
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada samsun atakum İzmir gibi aynı mükemmel bir şehir yobaz diyeceğin insanlar samsunda yok karadenizin en medeni şehri Samsundur
- +1 yıl
Samsunun yerlisinin %70 i dolandırıcı
- +1 yıl
Eskort ların hepsi Samsun da operasyon üstüne operasyon oluyor ama eskort dalar bitmiyor
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Batman öneririm bence hem ucuz hemde kadınlara değer verilir ama yurta kalırsan daha iyi ev fiyatları çok pahalı.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hiç bir ilde. Her ilin manyağı var. Kız başına zor olur gerçekten.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın manyak çok ama bi gün illaki hayatta yalnız yaşamak zorunda kalıcam, sadece ben değilim yalnız yaşayan kaç bin kadın var, halledicem bi şekilde yine de sağ ol
- Cevap sahibi+1 yıl
Valla şu an demek istediğini çok iyi anlıyorum. Çünkü daha 1 haftadır bunla alakalı bazı şeyler yaşadım. Allah sana yalnız yaşam sunarsa yanındaki komşularını iyi insanlardan koysun. Bizim apartmana gelen bir kız atanarak geldi arkadaşı vardı gitti tek kaldı. Sonuçta tedirgin oluyor ama apartmanda güvende bizlerle onun rahatlığı var. Yani hakkında da hayırlısı. Allah her türlüsünden korusun
- Soran+1 yıl
Amin inşallah sağ ol
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim. Dikkat edin. İyi akşamlar
- +1 yıl
Erzuruma gelebilirsin biraz serin olsada havalar bence burada rahat edenilirsin kolay kolay kimse kimse karışmıyor tuhafiye giyim gibi yerdede işe girebilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
İzmir Çanakkale Tekirdağ bolu olabilir bence gayet güzel yerler
00 Yorumla Vallah tam sehri Van oraya git
10 Yorumla- +1 yıl
Küçük şehirlerde yaşayabilirsin panpa
10 Yorumla İzmir . at favorilere.
00 Yorumla- +1 yıl
şanlıurfa ahahah swdefvqsdfvsd
00 Yorumla - +1 yıl
Ankara da ama pavyonlar kapalı zor iş bulursun
00 Yorumla AFYON
00 Yorumla- +1 yıl
Kırşehir abi
00 Yorumla - +1 yıl
Yeni zelanda
00 Yorumla - +1 yıl
İzmir
00 Yorumla İzmir, Eskişehir ve Mersin
00 Yorumla- +1 yıl
Bence Kayseri
00 Yorumla İstanbul zincirli kuyu mezarlığı
00 YorumlaNorveç Tromso
00 Yorumla- +1 yıl
Gaziantep önerim
10 Yorumla - +1 yıl
Bizim ile gel
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Sinop
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
https://www.dailymotion.com/video/k3hAlVZf3nrYOHwHAehTek başına rahatça yaşanacak şehirler ✌️