Aile & Toplum Günaydın aslan parçaları ne yapıyonuz? çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Pazartesi sendromu felan yok böyle mübarek günde saçma sapan konuşmayıp Güncellemeler+1 yıl İyi akşamlar 😀 Günaydın aslan parçaları ne yapıyonuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Venss Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aslan parçası dsgdgs çok haklısın bunu duymak güzel böyle insanları bilmek.. saygılar 1 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sen miyavlardansın Yorumla Venss +1 yıl Dgsgsg Yorumla
Selmiraa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Günaydın 😅 aslan parçası 😅😅 beklemiyordum. Güzel bir gün. Biraz çıkıp hava almayı düşünüyorum 😇 2 0 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aslan parçası olmayanlar cevap verebiliyor mu kanka😂 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sana acayip uyuz oldum sen kediciksin😀 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Ne tesadüf bende sana acayip uyuz oldum😀 Yorumla
moonth Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yaşamaya devam kabine toplantısı olacak mış yasaklar hakkında onun detaylarını merak ediyorum 0 0 Yorumla
Pleurer Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Dersteydim ve bence yazdım. Şimdi başka bir blog yazma zamanı 0 0 Yorumla
Meldel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel bir sabah benim için. Dersimin başlamasını bekliyorum. 0 0 Yorumla
Mirayman Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl karnim agriyor baska da bisey yok zaten hayattan beklentimde yok hicbir b*k yok heryer kapali evden cikamiyoruz 0 0 Yorumla
Haleeee30 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl https://www.youtube.com/embed/SxCxD9Az0RABu ben 😣 0 0 Yorumla
tugbaac Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Canlı derss dewamke zaten bitti onlar ders çalışcam sanırım 0 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kurtlar vadisi izliyorum napiiim 1 4 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Kaç 97 bitirdin Allah aşkına Yorumla everkeğii +1 yıl Ayy düştüm 😍💗 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Şşş detaya girme 😒 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sende haklısın başka izlenecek bişey yok Yorumla
Darkmoonlight_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Kimya dersinde sürünüyorum 0 3 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Kimyasını boz onların 😊 Yorumla Darkmoonlight_ +1 yıl Gazımı da aldığıma göre bozabilirim şimdi kdkgmd Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Sen dişi aslansın tersi çıkarsa intihar ederim bak 😀 Yorumla
AbazaSavarrrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Havada takla atıyorum hacıbabam sen napıyorsun 1 0 Yorumla
hekola Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İyi akşamlar mı akşama daha çooooook var😁 0 0 Yorumla
yalnızkraliçee Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 82% +1 yıl Tünaydınn, canlı derslere dewamke 0 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pazartesi üzerimizden geçecek galiba 0 0 Yorumla
willgisiz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl 2. dönem derslerim başladı :( mutsuzum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Azgın aslan 0 3 Yorumla Selmiraa +1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Selmiraa sende mi azgın sin Yorumla Selmiraa +1 yıl Ne alaka ekmek yok demesine güldüm ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uyanamayanlarda bugün ben 😅
Aslan parçası dsgdgs çok haklısın bunu duymak güzel böyle insanları bilmek.. saygılar
Sen miyavlardansın
Dgsgsg
Günaydın 😅 aslan parçası 😅😅 beklemiyordum. Güzel bir gün. Biraz çıkıp hava almayı düşünüyorum 😇
Aslan parçası olmayanlar cevap verebiliyor mu kanka😂
Sana acayip uyuz oldum sen kediciksin😀
Ne tesadüf bende sana acayip uyuz oldum😀
Yaşamaya devam kabine toplantısı olacak mış yasaklar hakkında onun detaylarını merak ediyorum
Dersteydim ve bence yazdım. Şimdi başka bir blog yazma zamanı
Güzel bir sabah benim için. Dersimin başlamasını bekliyorum.
karnim agriyor baska da bisey yok zaten hayattan beklentimde yok hicbir b*k yok heryer kapali evden cikamiyoruz
Bu ben 😣
Canlı derss dewamke zaten bitti onlar ders çalışcam sanırım
Kurtlar vadisi izliyorum napiiim
Kaç 97 bitirdin Allah aşkına
Ayy düştüm 😍💗
Şşş detaya girme 😒
Sende haklısın başka izlenecek bişey yok
Kimya dersinde sürünüyorum
Kimyasını boz onların 😊
Gazımı da aldığıma göre bozabilirim şimdi kdkgmd
Sen dişi aslansın tersi çıkarsa intihar ederim bak 😀
Havada takla atıyorum hacıbabam sen napıyorsun